Tam soracaktım niye yatmiyon diyesabah olmuş
yattım ben, iyi sabahlar.
Tamam o halde başlayalım,
geçmiş sayfaları okursan mantığı çözersin ben sana birazdan yazıcam zaten özetle her şeyi.
alttaki sorulara cevap vermen gerekiyor seni tanımamız için.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):gül
Yaşınız :29
Boyunuz:172
Mesleginizgretmen (evhanimi)simdilik
Şu anda çalışıyomusunuz:hayir
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocuk 2 yasinda
Emziriyormusunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:izmir
Kilo alma hikayeniz :doguma 83.5 la girdim,dogumdan sonra yapisan 4 kilo fazlam var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski kilomda kendimi daha iyi hissediyordum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : evlendigim gibi cocuk oldu suan kizima bakiyorum sonra kismetse calisicam hayirlisi bakalim:)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): takimda bulunmadim ,kullanici adi degisikligi oldu .
Şu anki kilonuz:68
Hedef kilonuz :64
Tekrardan hoşgeldin adaşımBilgileri bu sekilde doldurdum,sagolun ay heyecanlandim bi umut oldu icimde :))hadi bakalim
Hosbulduk:)Tekrardan hoşgeldin adaşım
kolay gelsin geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden Allah damatlığını görmeyi de nasip etsinSelam kizlar napiyorsunuz ben isten geldim.. acayip yorgunum iftara annemlere gidecez. Yarin oglanin sunnet var gitmeden evi temizlerim suan hic halim yok
Merhaba,Kolay gelsin
Bende gece 2 tepsi kalburabastı yaptım, sabaha kadarda temizlik yaptim.
Şimdide akşamki davete midye börek yapacam
Maşallah sanaBen tekrar tartildm 61 ciktim
Tartinin pilini degistirdim ondan sanirim birde yuruyus yaptim.bunu listeye ekler misinmoni abla
Kolay gelsin bende şimdi işteyim öğlen çıkıp eve gideceğim gözüm keserse halı yıkayacağım ama zor oruçla zorluyor.Bu gün pek bire yapmadım dinlendim sayılır.bir tane yıllık halim kalmıştı onu yikadim.Bende cevizli baklava açmayı düşünüyorum.bayramda memlekete hediye götürmeyi düşünüyorum bu hafta içi ben giderim belki
Pardon.canm.uykusuzlukZeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?
Cok.guzel.onerilerr:)Siseye su doldur icine salatalik veya limon at. Baska sevdigin meyva at ic. Bak dene belki icerdin. Denedinmi hic?? Ods olmadi sudan muhallebi yap icveya poset cay ic veya suya meyva at dondurma kablarinda dondur ye nasil yapiyosan yap ama o 2 litreyi ic
Motiwe.edici sozler tesekkurlerEvett...
Bu sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Yaza girdik ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
Hayirli..olsunHayirli sahurlar kizlarr ve iyi uykular mucuk. Yarin oglum sunnet olacak. Erken kalkip hazirlik yapmam lazim. Heycanliyim, adam olii adam :))))))))))
Hosgeldnn ins hep.beraber werecegizz kilolarimizi:)**Merhabalar zayiflama grubunda degilim ama kk yi disaridan takip ediyorum.sıki diyetler yaparak dogumdan sonra 66 yi zorla gordum ,sonra hep diyet yapip kilo veren ben 3 aydir diyet yapamiyorum,1 ay hep asiri yedim ,azaltamiyorum 64 e insem yeter cocuk kucuk yuruyure cikamiyroum yapicam diyorum kaliyor,bi turlu diyete adapte olamiyorum hic boyke olmamistim ,68 de cakili kaldim hamile kaldigimda 64 kiloydum bi 64 e donemedim,boyum 1.72 benim gibi olan adapte olamiyorum, sonra bi gazla ,kararla diyete baslayip kilo veren oldu mu ?hic carem kalmadi fikir veren olur diye yazirorum buraya..herkese iyi kilo vermeler umarım bana da..
Günaydın teşekkür ederiz şimdi telefondan girdiğim için link atmayı beceremedim benim actigim konulara bakarsanız orda bulabilirsiniz yine bulamadıysanız bilgisayarımı açınca yardımcı olacağım:)Gunaydin kizlar hepinizi tebrik ederim kitap okumayla ilgili etkinliginiz icin. Topiginiz nerde bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?