Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar napiyorsunuz ben isten geldim.. acayip yorgunum iftara annemlere gidecez. Yarin oglanin sunnet var gitmeden evi temizlerim suan hic halim yok
kolay gelsin geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden Allah damatlığını görmeyi de nasip etsin

Ben tekrar tartildm 61 ciktim
Tartinin pilini degistirdim ondan sanirim birde yuruyus yaptim.bunu listeye ekler misin moni abla
Maşallah sana Sen erkenden beni bırakıp gideceksin sanırım canım Benim daha çok uzun yolum var 75,3 dün iftardan sonra tartılabildim.

İftara davetliydim o yüzden tartılamadım.

Kolay gelsin bende şimdi işteyim öğlen çıkıp eve gideceğim gözüm keserse halı yıkayacağım ama zor oruçla zorluyor.

Zeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?
Pardon.canm.uykusuzluk)
Biz.esimle zeytinimi.kendimz.yapiyorz.yesilzeytin
Icind.sadece.kayatuzu.limon.ve.zyagi.war.yerknd.saymiyorm.walahi.lifli.bi.gida.oldugu icin istendigi.kadar.yenebilir
Siyahta.yenebilir.tabi.etli.olanlar.daha tok tutuyor

Cok.guzel.onerilerr:)

Motiwe.edici sozler tesekkurler moni

Hosgeldnn ins hep.beraber werecegizz kilolarimizi:)**

Gunaydin kizlar hepinizi tebrik ederim kitap okumayla ilgili etkinliginiz icin. Topiginiz nerde bulamadim
Günaydın teşekkür ederiz şimdi telefondan girdiğim için link atmayı beceremedim benim actigim konulara bakarsanız orda bulabilirsiniz yine bulamadıysanız bilgisayarımı açınca yardımcı olacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…