ya ben kitap hastasıyım evim kütüphane gibihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Bir süredir peşini kovaladığım konu bugun üstüme yapıldı sonunda kızlar
Kitap okuma kulübümüz
Bir göz atın eğer bende okumak istiyorum diyen varsa gelin lütfenmoni abla ve @miyaww__ sizi çoktan aldım listeye hemen bir kitap seçin
moni bir de abla sayfamızı diğer takımlarla paylaşıp onları da teşvik etmeye ne dersin ?
Kamu yönetimi bitirdimİyi yapmişsn valla senın bolum ney
2 günü artık telafi edersin kilo yerleşmeden azıcık spor ile atman lazım canımBugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sahurda: geciktiğimiz için yumurta haşlayacak vakit olmadı. 1 tost+ 1 kase yoğurt+ domates salatalık yedim.
.
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 bardak ice tea ve 1 küçük boy pizza yedim( bu da biraz mecburi gelişti.)
Ama sonuçta her şeyi yazıyoruz değil mi bunu önümüzdeki 2 günde toparlayacagim inşaallah. Yarın da iftarımız var. Biraz kalabalık olacak sofra muhtemelen ama dayanacağım :)
Biraz rahatsızlanmışım sanırım. Gündüz karın ağrısı ve şişkinlik ile geçti. Bu yüzden şimdi kendime yeşil çay demliyorum. İnşaallah iyi gelir.
Muhtemelen 12-1 gibi bir de sütlü kahve içerim uykumu açması için.
.
Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı cumalar :)
suyunu tatlandır bence içine maydanoz at yada meyve at küçük parça tarçın koy tatlı krizini bastırır
Az kaldı tam geliyordum.
İçemiyorum ki midem almıyor kuzu hiç.
Nasıl yapıcam onu bilmiyorum.
merhaba,Sahur
Yulaf ki omlet
Domates salatalık
Iftar
Nohutlu salata
Menemen
Bi dilim ekmek
15 dakika kardiyo
5000 adım
1.5litre su
moni
İftara davetliydimmenü yazmayan kızlar geliyo sopa
ETİN YANINDA YOĞURT VE TÜREVİ ŞEYLER YERSE ETİN TÜM VİTAMİNİ ÖLDÜRÜRBence veririsin biraz suyu arttır akşamları çorba yoğurt salata ya da et yoğurt salata şeklinde beslen gün aşırı bi dene :)
Bu sabah şükür daha huzurlu canım@sekerportakalim bebis nasil oldu?? Disleri ciktimi canim
İnşallah kaptanım inşallahEvett...
Bu sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Yaza girdik ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
Maşallah inşallah düğünleri olur paşanın hastanede mi yapacaksınız canımHayirli sahurlar kizlarr ve iyi uykular mucuk. Yarin oglum sunnet olacak. Erken kalkip hazirlik yapmam lazim. Heycanliyim, adam olii adam :))))))))))
Teşekkür ederim canmHayır kitap okuma kulübümüze katılmak isteyen herkes kendi seçtiği bir roman okuyacak internetten değil:) link bıraktığın sayfaya tıklarsan ilk sayfaya yazdım her şeyi abla :)
Darisi benm oğlanların başına ins.hayırlı olsun canmBu sabah şükür daha huzurlu canım
İnşallah kaptanım inşallah
Maşallah inşallah düğünleri olur paşanın hastanede mi yapacaksınız canım
Amin ne kadar küçük yaptırırsan o kadar iyi olur oğlan içinTesekk
Teşekkür ederim canm
Çok guzelbirseymis
Darisi benm oğlanların başına ins.hayırlı olsun canm
TURŞU NEYSE DE BEN ZEYTİN VE MADEN SUYU TÜKETİYORUM DEMEK ONDAN ŞİŞLİK VAR BENDEZeytin konusuna şöyle açıklık getireyim,
Diyetisyenimin bana söylediği:
3 yasak, tuz içerdikleri için yağ yakımını engelleyip ödeme sebep olduklarından asla yenmiyor.
1. Zeytin( tuzsus yeşil zeytin öneriliyor)
2. Turşu
3. Madensuyu
Bencede canm ama küçüğü 3.5buyugu 5.5yasinda geç kaldim canm seneye dusunuyom bakalimAmin ne kadar küçük yaptırırsan o kadar iyi olur oğlan için
TIRSTIM SÖZ KİLO VERECEĞİM BOL BOL
Şunu şuraya iliştirivereyim
10. Takımda başaramamak gibi bir seçeneğimiz yok.
Elimden oklava eksik olmaz.
Lakabım yolukçudur.
Kırmızı kartım meşhurdur.
Severken fena döverim.
Öpüp koklarken ıssırıveririm.
Öyle işte.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uz-hem-okuyoruz.1061414/page-17#post-56225447 linki takip edip ilk sayfamızı oku ve aramıza katıl tabi ki :))ya ben kitap hastasıyım evim kütüphane gibiçok sevindim buna beni de alır mısınız?
HOŞ GELDİN BENDE DÜN GELDİM BURAYABilgileri bu sekilde doldurdum,sagolun ay heyecanlandim bi umut oldu icimde :))hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?