- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
Hosbulduk insallah:))Hosgeldnn ins hep.beraber werecegizz kilolarimizi:)**
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRDIRGunaydinnn.gozum kapali kayseriye dr kontrole gidiyoruz.
Hoşgeldin bugun çok işim var pek adapte olamadım yakın zamanda tanışalım :))Hosbulduk insallah:))
Harikamoni gezegenfeza miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
SÜPERSİN VALLA HARİKASINmoni gezegenfeza miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
Yolunuz açık olsunGunaydinnn.gozum kapali kayseriye dr kontrole gidiyoruz.
Ay nekadar güzel demek kendiniz yapıyorsunuz egeli misiniz Yoksa?Pardon.canm.uykusuzluk)
Biz.esimle zeytinimi.kendimz.yapiyorz.yesilzeytin
Icind.sadece.kayatuzu.limon.ve.zyagi.war.yerknd.saymiyorm.walahi.lifli.bi.gida.oldugu icin istendigi.kadar.yenebilir
Siyahta.yenebilir.tabi.etli.olanlar.daha tok tutuyor
Bence su da 2 ltre olursa menü çok güzel canimSahur yok sabahci oldugum icin yapmadim yapcaktim yapmadim yapamadim
Iftar:
3 kaşik kuru fasulye pilav
1 parca hindi eti
1 kase cacik
1 bardak su
Ara
1 dilim karpuz
Suyu 2 ltreye tamamlamaya caliscam
Spor:8673 adim, iş cok yorucu gecti ekstra spor yapamadim.
moni
Menün çok güzel de tatlım ramazan şerbeti ne? Hazır içecek mi kendin mi hazırlıyorum?Iyi geceler
Menu
Sabah saat 11 gibi
2 yumurtali bol yesillikli yumurta salatasi
Oglen saat 3
Glutensiz galete 1 brdak ramazan serbeti
Aksam 8 de
Yesil fasulye mantarli bulgur pilavi yogurt salata
Su 3lt
Ara meyve
Dolu dolu sağlıklı süper bi menü afiyet olsun canim
Canım benim pek bilgim yok nasi yapiyosunuz bilmiyorumda püre demişin patates püresi demi O? Serbest mi diyette? Ben çok severim patatesi kızartması haşlaması püresi hic farketmez kizartmasi zararli bliyorum ama digerleri serbest ise az da olsa bende eklerim menülerime2 öğün yedim bugün.
İftar sahur gibi olmadı pek.
1. Öğünüm
1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
2. Öğünüm
1 kase bulgur pilavı
4 köfte
3 yemek kaşığı püre
1 bardak ayran
Salata
Şimdi de sade Türk Kahvesi içiyorum.
Zre_ 1 ila 1.5 lt arası su içtim.
Spor olarak da Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ni 3 kere baştan sona gittim geldim.
Yaş pastayla baklava olmamış ama telafi edersin inşallah önümüzdeki günlerde tatlım :) diğer herşey güzel afiyet olsunİftara davetliydim
yeşil mercimek çorbası
barbunya+bulgur pilavı
salata
ayran
küçük parça baklava
şekersiz t.kahvesi ve çay
akşam arkadaşımın doğum günü olduğu için ince dilim yaş pastahafta sonu telafi edeceğim söz
sahur
1 yumurta
6 zeytin
1 parça süzme peynir
çeyrek ekmek
su 2 lt
spor henüz yok ramazandan sonra başlayacağım
moni
Menün gayet güzel tatlım ahh ama şu hamur işleri olmasa benim hayatta tek dayanamadigim sey kek poğaça börek baya da güzel yaparım Allah için :) formumu da onlara borçluyum zaten:) artık çok uzun bi süre uzak durmam lazım sanırım seninde annen geliyomus ondan bu hazırlık gözün aydın buarada :)Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 çb süt
Öğle:
2 küçük yeşil biber bulgurla doldurmuştum
2 yk yoğurt
Ara:
1 poğaça
1 muhallebi topu (nasıl olmuş diye denedim)
Akşam:
1 tavuk but
2 yk yoğurt
8 yk taze fasulye
Su:2 litre
moni
Siseye su doldur icine salatalik veya limon at. Baska sevdigin meyva at ic. Bak dene belki icerdin. Denedinmi hic?? Ods olmadi sudan muhallebi yap icveya poset cay ic veya suya meyva at dondurma kablarinda dondur ye nasil yapiyosan yap ama o 2 litreyi ic
Baya yürümüşsün öyleyse
Tadını içebileceğin hale getir
Bilgileri bu sekilde doldurdum,sagolun ay heyecanlandim bi umut oldu icimde :))hadi bakalim
Kamu yönetimi bitirdim
suyunu tatlandır bence içine maydanoz at yada meyve at küçük parça tarçın koy tatlı krizini bastırır
moni gezegenfeza miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
Canım benim pek bilgim yok nasi yapiyosunuz bilmiyorumda püre demişin patates püresi demi O? Serbest mi diyette? Ben çok severim patatesi kızartması haşlaması püresi hic farketmez kizartmasi zararli bliyorum ama digerleri serbest ise az da olsa bende eklerim menülerime
Haklısın canım okadar da bünyeye eziyet etmemek gerekte benim pek dengem yok azi bilmem simdi yani kendimi biraz soyutlasam ıyi olacak en azindan birazcik kilo verene kadar :)
Eeyy maşallaaah
Olmuyor anam olmuyooorrrrrr.
Evet ablaaa.
Suyun içine altın katsam yine içemiyorum.
Hoşgeldinizz ben kaptan yardımcısı miyoş.
Aaaa bölümdaşız. Bende lanetli kamu mezuyum. 40 canım olsa 1ine okutmam.
Bunları yaptım hiç içemedim o zaman.
Vaaaaaayy canınaaa.
Şahanesin vampirim.
Çok faydalı olmadığını düşünüyorum diyete.Olmasa daha iyiydi ama yemek yerine yedim ben. Köftelerim falan ufaktı denk gelir diye düşündüm. İstersen sende az yemeklerin yanında ye canım. Aaa diyetteyiz diye acımızdan ölcez mi.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,11........Zre_
2.%0,81......... @Nurciloji
3.%0,58........gezegenfeza
SIRALAMA
@Sekerportakalimm >>%0,32
miyaww__ >> %0
Mor Vampirella >>% -0,07
@Ezgi osman % -0,14
TebbriklerrrrHarika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?