- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Yok.canm.kirsehirliyiz.gorew.dolayisiyla.antalyada.yasiyruzAy nekadar güzel demek kendiniz yapıyorsunuz egeli misiniz Yoksa?
Haklısın canım okadar da bünyeye eziyet etmemek gerekte benim pek dengem yok azi bilmem simdi yani kendimi biraz soyutlasam ıyi olacak en azindan birazcik kilo verene kadar :)
Tesekkurler.canm.ekmek.yok.we.inam.alsm.6ya.kadar.acikmiyorm.bebektn.dolayi.fazla.egzersizd.yapamiyrm.ama.gram.gram.gidiiyor.kilolar.ins..kalici.gitsin.birdahada.gelmesinDolu dolu sağlıklı süper bi menü afiyet olsun canim
Patates hep nisasta ben.hicCanım benim pek bilgim yok nasi yapiyosunuz bilmiyorumda püre demişin patates püresi demi O? Serbest mi diyette? Ben çok severim patatesi kızartması haşlaması püresi hic farketmez kizartmasi zararli bliyorum ama digerleri serbest ise az da olsa bende eklerim menülerime
Gunaydin kizlar hepinizi tebrik ederim kitap okumayla ilgili etkinliginiz icin. Topiginiz nerde bulamadim
Çok sevindim senin adınamoni gezegenfeza miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederimmmmm.
Zre_ @Nurciloji gezegenfeza
Bizede yazıklar olsunMor Vampirella
Teşekkür ederimmMenün gayet güzel tatlım ahh ama şu hamur işleri olmasa benim hayatta tek dayanamadigim sey kek poğaça börek baya da güzel yaparım Allah için :) formumu da onlara borçluyum zaten:) artık çok uzun bi süre uzak durmam lazım sanırım seninde annen geliyomus ondan bu hazırlık gözün aydın buarada :)
Haftaya bombabomba.com miyoş tamam mı kaçarımız yokBizede yazıklar olsunMor Vampirella
Haftaya bombabomba.com miyoş tamam mı kaçarımız yok
Harika
SÜPERSİN VALLA HARİKASIN
Çok sevindim senin adına
Bende bi hafta verdim bi hafta sabit kaldım bu hafta yine verdim inşallah diğer haftaya sabit kalmam :)
Damamm damammm anlaşdıkkk.
Aaayy iğrenç,kendimden tiksindim.
Tamam kuzum bu hafta sıkıyoruz, önümüzdeki hafta dereceleri kapıyoruz.Benim zaten bi tek bi çift gidiyor. Bi hafta grubu rezil ediyorum bi hafta vezir.
Su olayini coz yoksa cok takili kalirsin cooooook
Tamam kuzum bu hafta sıkıyoruz, önümüzdeki hafta dereceleri kapıyoruz.Benim zaten bi tek bi çift gidiyor. Bi hafta grubu rezil ediyorum bi hafta vezir.
Sen suyu eksik içiyorsun bu kilo veremememin en büyük nedenlerinden bence miyawım
Neden yordun kendini zaten ayağın ağrıyorduÇok yorgunum ayakta duracak halim kalmadı.ayagimda agriyor
Sen suyu eksik içiyorsun bu kilo veremememin en büyük nedenlerinden bence miyawım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?