Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısın canım okadar da bünyeye eziyet etmemek gerekte benim pek dengem yok azi bilmem simdi yani kendimi biraz soyutlasam ıyi olacak en azindan birazcik kilo verene kadar :)

Bakma bende ilk geldiğim zaman gayet sıktım. 99lardan geldim bu kiloya grupta. Sonra bi duraklama dönemem oldu ki hala da devam ediyor o dönem. Bi tuhaf oldum. Geçen hafta 1500 km yol yaptım ödem olmayayım diye çok sıktım. Sonuç sabit göründüğü üzere ki cidden sıktım. İnancım yıkılıyordu moni abla yetişti devam diye. Bu haftada sıkıyorum nolcak bakalım.

Patates hep nisasta ben.hic
Yemiyorm esime.puresini.yapip.kofta
Had a
Etin.altina.koyuyorm

Teşekkür ederimm Bende çok severim ama bu dönemlerde çok iyi olmuyor. Ama dengelemek lazım. Bir diyetisyenden edindiğim bilgi haftada bir öğün ne isterseniz yiyin yoksa sıkı diyetin kurbanı olursunuz demiş haksız sayılmaz diye düşünüyorum :)

Haftaya bombabomba.com miyoş tamam mı kaçarımız yok

Damamm damammm anlaşdıkkk.

Aaayy iğrenç,kendimden tiksindim.
Tamam kuzum bu hafta sıkıyoruz, önümüzdeki hafta dereceleri kapıyoruz. Benim zaten bi tek bi çift gidiyor. Bi hafta grubu rezil ediyorum bi hafta vezir.

Bende bi hafta verdim bi hafta sabit kaldım bu hafta yine verdim inşallah diğer haftaya sabit kalmam :)

Su olayini coz yoksa cok takili kalirsin cooooook

Sen suyu eksik içiyorsun bu kilo veremememin en büyük nedenlerinden bence miyawım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…