Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlar.anca donuse gectik.bu saate kadar avmlerde dolana dolana 9 bin adim atmisim.troidim dusuk cikmis kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi ama randevu olmadigi icin gidemedik kaldi.modul olabilir dedi dr.esimde de vardi bulasi mi ne .nerden cikti bu tiroid simdi kilo vermemi etkiler mi ilk aklima o geldi

Korkma canım bulaşıcı değil
Önce duruma göre ilaç tedavisi yaparlar, düzelmezse ameliyat ederler. Kilo vermeni yavaşlatabilir. Azami dikkat etmem gerekir.

Hayirli günler kızlar bugün misafirim var kayinvalidem ve 5 oğlu hazırlık filan baya uğraştım sizler neler yaptınız bugün menüde neler var kızlar
Galiba bugünde oğlumun davetlisiyiz, bugün oruç deyilim siz gidin desemde sen gelmezsen biz napalim dediler.
O saate yemek yemeyi düşünmüyordum, neyse artık bugün böyle olsun yarın erken saatte bitiririm

Korkma canım bulaşıcı değil
Önce duruma göre ilaç tedavisi yaparlar, düzelmezse ameliyat ederler. Kilo vermeni yavaşlatabilir. Azami dikkat etmem gerekir.
Zaten bu ara yavaslamisti kilo vermem ondanmis sanirim.stresten mi cikti acaba.ise basliyacam bebegimi birakacam diye cok uzuluyordum.off mutsuzum

Merhabalarr benim kiz kucuk onunla ugrasmaktan az yazabiliyorum, girip cikip okumaya calistim sayfalari biraz biraz hepai bitibce yazayim dedim,babasi parka goturdu de en sonunda okudum . Aksama mercimek,bezelye,ayran ve pilav var pilavi yemiycem:))normalde dayanamam pilavi cok kaciririm ama gayret edicem artik:))herkese iyi iftarlar simdiden..

moni gezegenfeza @miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
63 ne guzel 2 yildir goremedim o rakami ne yeyip iciyorsun,ben spora ramazandan sonra baslarim o da yuruyus olur sanirim ,tebrikler valla 63 lu rakamlari gormek super ne kadar surede verdin canim

Zaten bu ara yavaslamisti kilo vermem ondanmis sanirim.stresten mi cikti acaba.ise basliyacam bebegimi birakacam diye cok uzuluyordum.off mutsuzum
Televizyonda bir doktor öfkenizi içinize atmayın, kızgınlığınızı dile getirin, aman o kırılacak, bu küsecek demeyin dedi.
Yok eğer tam tersini yaparsanız sonunda böyle boğazınızı kestirirsiniz demişti. Hiç unutmuyorum. Kendi adıma aynen bütün lafları yuttugum için boğazımı kestirdim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…