Ne azı dişmiş bir çıkmadılar çıksada rahatlasak annelik ne zor gelip bazen ağlıyor beni ısırıyor nasıl ağrıyorsa artıkzezeozge çocuğun nasıl oldu canım
Kirsehir miYok.canm.kirsehirliyiz.gorew.dolayisiyla.antalyada.yasiyruz
Hazir malesef canim.o kaar becerikli degilimMenün çok güzel de tatlım ramazan şerbeti ne? Hazır içecek mi kendin mi hazırlıyorum?
Genelde oki yumurta ile yapıyorum ama bir dilim ekmeği iptal edıyorum listemdem 1 yemek kaşığı yulaf birazda süt ile kıvam verip tavada pisiriyorum içine Lor ve maydonoz konulunca çok güzel oluyomerhaba,
yulaflı omleti nasıl yapıyorsun?
Yorgunluğunda tadını çıkar canımNe azı dişmiş bir çıkmadılar çıksada rahatlasak annelik ne zor gelip bazen ağlıyor beni ısırıyor nasıl ağrıyorsa artık
Korkma canım bulaşıcı değilSlm kizlar.anca donuse gectik.bu saate kadar avmlerde dolana dolana 9 bin adim atmisim.troidim dusuk cikmis kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi ama randevu olmadigi icin gidemedik kaldi.modul olabilir dedi dr.esimde de vardi bulasi mi ne .nerden cikti bu tiroid simdikilo vermemi etkiler mi ilk aklima o geldi
Yarın memlekete gidicem canm.evi boyadik canm çocukların odasını yeniledim.yarın yol hazırlığı.daha valiz yapicamNeden yordun kendini zaten ayağın ağrıyordu
Galiba bugünde oğlumun davetlisiyiz, bugün oruç deyilim siz gidin desemde sen gelmezsen biz napalim dediler.Hayirli günler kızlar bugün misafirim var kayinvalidem ve 5 oğluhazırlık filan baya uğraştım sizler neler yaptınız bugün menüde neler var kızlar
Kolay gelsinYarın memlekete gidicem canm.evi boyadik canm çocukların odasını yeniledim.yarın yol hazırlığı.daha valiz yapicamiyi yapcam
Zaten bu ara yavaslamisti kilo vermem ondanmis sanirim.stresten mi cikti acaba.ise basliyacam bebegimi birakacam diye cok uzuluyordum.off mutsuzumKorkma canım bulaşıcı değil
Önce duruma göre ilaç tedavisi yaparlar, düzelmezse ameliyat ederler. Kilo vermeni yavaşlatabilir. Azami dikkat etmem gerekir.
Yorma.kendini canm.ddiycm.ama.mecbur.yapiliyrÇok yorgunum ayakta duracak halim kalmadı.ayagimda agriyor
Troid.engeller.diye.dymustmmZaten bu ara yavaslamisti kilo vermem ondanmis sanirim.stresten mi cikti acaba.ise basliyacam bebegimi birakacam diye cok uzuluyordum.off mutsuzum
63 ne guzel 2 yildir goremedim o rakami ne yeyip iciyorsun,ben spora ramazandan sonra baslarim o da yuruyus olur sanirim ,tebrikler valla 63 lu rakamlari gormek super ne kadar surede verdin canimmoni gezegenfeza @miyaww__ ben bugun 63 ü ucundan gördüm biliyo musunuzzz 67 iken mezuniyete 63 ile gideceğim ne güzel bir şey biliyor musunuzz
Televizyonda bir doktor öfkenizi içinize atmayın, kızgınlığınızı dile getirin, aman o kırılacak, bu küsecek demeyin dedi.Zaten bu ara yavaslamisti kilo vermem ondanmis sanirim.stresten mi cikti acaba.ise basliyacam bebegimi birakacam diye cok uzuluyordum.off mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?