Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Genelde oki yumurta ile yapıyorum ama bir dilim ekmeği iptal edıyorum listemdem 1 yemek kaşığı yulaf birazda süt ile kıvam verip tavada pisiriyorum içine Lor ve maydonoz konulunca çok güzel oluyo
Çok lezzetli görünüyor

Geçmiş olsun canım benim ailem de de troid hastaları var kilo konusunda biraz etkisi oluyor tabiki ama doğru ilaçlarla dengelenecegini düşünüyorum

Merhaba canlar bugün temizlik yaptım sonra markete çıktık oğlumla buralarda havalar çok sıcak olmaya başladı yazı zor geçiyor güneydoğu anadolunun
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Menemen peynir yeşil çay
Ara nektari
Akşam yemeği
tavuk corbasi
yeşil fasülye
2 küçük parca tavuk ( pilav vardı yemedim)
Bir dilim karpuz
Ara sütlü kahve icerim
Kızlar şey sorcam şimdi ben pilâvda yemiyorum ekmek ve turevlerini de doğru mu yapıorum? Yoksa yemem lazım mi az da olsa?

Tüm besinlerden az az almalısın 1 dilim ekmek eşittir 1 kaşık pirinç pilavına eş na göre dengelemelisin

Çok geçmiş olsun canım

Suyun hayatınızda büyük yer kapladığını unutmayın! Vücudunuzun %55-75’i sudur. Yani sizin suya ihtiyacınız var. Bu yüzden kendinize bu alışkanlığı edinmek için 21 gün süre tanıyın. 21 gün, bir alışkanlığın yaşamınızda yer etmesi için gayet uygundur.

miyaww__

Tüm besinlerden az az almalısın 1 dilim ekmek eşittir 1 kaşık pirinç pilavına eş na göre dengelemelisin
Aslında hepsinden az az almak dogru olan farkindayim fakat diyetin baslarinda ekmek (tam bugday haric ) patates pirinc gibi gidalar tamamen kesilmeli deniliyor ideal kilodan sonra az ve dengeli yenmeli deniliyor diyet yapim derken kendime de zarar vermek istemiyorum verdiğimiz kilolar kalıcı olsun istiyorum bi diyetisyenle görüssem ıy olacak sanki cvbin için saol tatlim

Tam buğday yerine çavdar ekmeği deneyebilirsin mideyi rahatlatıyor pirinç yerine bulgur pilavı deneyebilirsin rica ederim hepimiz aynı amaç için buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…