ahh ah eskilerden kimse kalmamış
Anladım canım bende ankaraliyim hemşehri sayılırızYok.canm.kirsehirliyiz.gorew.dolayisiyla.antalyada.yasiyruz
Çok lezzetli görünüyorGenelde oki yumurta ile yapıyorum ama bir dilim ekmeği iptal edıyorum listemdem 1 yemek kaşığı yulaf birazda süt ile kıvam verip tavada pisiriyorum içine Lor ve maydonoz konulunca çok güzel oluyo
Geçmiş olsun canım benim ailem de de troid hastaları var kilo konusunda biraz etkisi oluyor tabiki ama doğru ilaçlarla dengelenecegini düşünüyorumSlm kizlar.anca donuse gectik.bu saate kadar avmlerde dolana dolana 9 bin adim atmisim.troidim dusuk cikmis kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi ama randevu olmadigi icin gidemedik kaldi.modul olabilir dedi dr.esimde de vardi bulasi mi ne .nerden cikti bu tiroid simdikilo vermemi etkiler mi ilk aklima o geldi
Olsun tatlım afiyet olsun :)Hazir malesef canim.o kaar becerikli degilim
HaklisınSu olayini coz yoksa cok takili kalirsin cooooook
Miyav ya suyu sevmiyorOf su off.
Tüm besinlerden az az almalısın 1 dilim ekmek eşittir 1 kaşık pirinç pilavına eş na göre dengelemelisinMerhaba canlar bugün temizlik yaptım sonra markete çıktık oğlumla buralarda havalar çok sıcak olmaya başladı yazı zor geçiyor güneydoğu anadolunun
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Menemen peynir yeşil çay
Ara nektari
Akşam yemeği
tavuk corbasi
yeşil fasülye
2 küçük parca tavuk ( pilav vardı yemedim)
Bir dilim karpuz
Ara sütlü kahve icerim
Kızlar şey sorcam şimdi ben pilâvda yemiyorum ekmek ve turevlerini de doğru mu yapıorum? Yoksa yemem lazım mi az da olsa?
Çok geçmiş olsun canımSlm kizlar.anca donuse gectik.bu saate kadar avmlerde dolana dolana 9 bin adim atmisim.troidim dusuk cikmis kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi ama randevu olmadigi icin gidemedik kaldi.modul olabilir dedi dr.esimde de vardi bulasi mi ne .nerden cikti bu tiroid simdikilo vermemi etkiler mi ilk aklima o geldi
Geçmiş olsunÇok yorgunum ayakta duracak halim kalmadı.ayagimda agriyor
Aslında hepsinden az az almak dogru olan farkindayim fakat diyetin baslarinda ekmek (tam bugday haric ) patates pirinc gibi gidalar tamamen kesilmeli deniliyor ideal kilodan sonra az ve dengeli yenmeli deniliyor diyet yapim derken kendime de zarar vermek istemiyorum verdiğimiz kilolar kalıcı olsun istiyorum bi diyetisyenle görüssem ıy olacak sanki cvbin için saol tatlimTüm besinlerden az az almalısın 1 dilim ekmek eşittir 1 kaşık pirinç pilavına eş na göre dengelemelisin
Afiyet olsun menün çok güzelİftira menüm 1 kepçe çorba et yahni 2 kaşık bulgur pilavı bol salata kavun ve karpuz şimdi de çay içeceğim
Teşekkür ederimAfiyet olsun menün çok güzel
Tam buğday yerine çavdar ekmeği deneyebilirsin mideyi rahatlatıyor pirinç yerine bulgur pilavı deneyebilirsin rica ederim hepimiz aynı amaç için buradayızAslında hepsinden az az almak dogru olan farkindayim fakat diyetin baslarinda ekmek (tam bugday haric ) patates pirinc gibi gidalar tamamen kesilmeli deniliyor ideal kilodan sonra az ve dengeli yenmeli deniliyor diyet yapim derken kendime de zarar vermek istemiyorum verdiğimiz kilolar kalıcı olsun istiyorum bi diyetisyenle görüssem ıy olacak sanki cvbin için saol tatlim
Harika menüIftar
Tavuk göğsü
Tarhana çorbası
Cacık
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?