Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@bluedolphin Gülden'ciğim, yoğunluğun bitti ise ve düzenli kilo verme sözüne bu hafta listeye dönebilirsin, tabii bildiğin gibi en az 84 olman gerekiyor.
Candysisters listeye dönebilmen için en az 56 kg olman gerekiyor bildiğin gibi, ha gayret canımcım.
G guziss35 kuzum istersen listeye alıyım seni bu hafta ne dersin? belki liste sorumluluğu kilo verdirir, tabii düzenli kilo vereceğine ve ortadan kaybolmayacağına söz verirsen.
Elif_merve paylaşımın yeterli olursa ve düzenli kilo verme sözüne bu cuma sende listeye dahil olabilirsin.

Diğer denemedeki kızçelerim ise en az 2 hafta olan deneme sürelerini bitirmek durumundalar. Süreç sonunda listeye girebilecek yeterlilikte olanlar listeye dahil edilecek.

muhtemel bir sonraki etap listemiz:

***10.Takım 573. ETAP ***

Ezgi Osman (73,0///% )
gezegenfeza (68,9///% )
miyaww_ (84,8///% )
zhre_ (97,8///% )
Nurciloji (61,0///% )

Sekerportakalimm (62,8///% )
Morvampirella( 64,5///% )
bluedolphin (84,0/ / /% ) 569. Etapta bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 4 e bölündü.
guziss35 (76,2 / / /% )Yeni Üye Baş. Tar: 28 Şubat 2018 Baş.Kil: 79 Hedef: 65

gurbetkusu91 (67,9/ //% )Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 70 Hedef: 65
Monaalizza (69,1/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 24 Mayıs 2018 Baş.Kil: 71 Hedef: 60
Elif_merve( 82,0 / / / %)375
. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye, yüzdesi 199 a bölündü. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 59. (Tar: 30 Mayıs 2018 Baş.Kil: 84 )

10. Takım Ortalaması : %

10.takım izinli üyeler

Effatmagul (58,0 )566. Etapta 56 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

10. Takım denemede olan yeni üyeler

serguzestt (103.4/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 104 Hedef: 70
ya habibi(103,7/ / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 27 Mayıs 2018 Baş.Kil: 106 Hedef: 80
hayalce123(?/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 76 Hedef:
58
dumbledore(88,0/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 89 Hedef:65
damlapal(75,6/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 1 Haziran 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
renklipuantiye (68,0 / / / % )Yeni Üye Baş. Tar: 2 Haziran 2018 Baş.Kil: 68 Hedef: 64

Ev toplama işleri fiziksel yorgunluktan zayida onu oraya koy bunu buraya diye düşünmekten yordu beni hala aynı moddayım babam valiz sayımı duyunca dedi ki gönlünün geçtiği şeyleri getirme. Bir genç kızın gönlünün geçtiği ne kadar ayakkabı olabilir ki 4 tanesini getirmeyeceğim zaten

Bunu deneyebılırım bak tarcınlı kahve oluyor tesekkur ettım

Hmm bı arastrmak lazım ozamn

Listede olmayınca eskı hayretım kalmıyor ya ama eelımden gelenı yapacagım

kaptanım benim listeye girebilmem için bayram sonunda kaç kilo olmam gerekiyor yani deneme süresinde kaç kg vermem lazım

Bunu deneyebılırım bak tarcınlı kahve oluyor tesekkur ettım
tadı çok güzel oluyor ve süper kg verdiriyor ben çok seviyorum ne zamandır yapmıyordum akşam kaynatıp getiriyim işe malum pazartesi tatile gideceğim belki 1-2 kg daha veririm 5 günde

okuldan dönüşte benimde öyleydi 2008 yılıydı hey gidi günler 10 yıl geçmiş ve benim 6 yaşında kızım var şimdi o eski halimdeeen eser yok şimdiiii diye şarkı söyleyesim var

Ya bende deneyim.direk tarcini sute koyunca cozulmuyor ustunde kaliuor.oyle bende sevmemistm

Aslında çok iyi olur kaptanım üzerimde bi sorumluluk olursa daha iyi olucak benim için yoksa yerimde sayıp durucam ortadan kaybolmaya ağzım ve kilo verme konusunda elimden gelenin fazlasını yapacağım söz

kaptanım benim listeye girebilmem için bayram sonunda kaç kilo olmam gerekiyor yani deneme süresinde kaç kg vermem lazım
kuzum belirli bir kiloyu vermen gerekmiyor, bir miktar kilo vermiş olman gerekiyor.
fatmagül listeden izinli olduğu için 56 kg ye düşmesi gerekiyor çünkü ine ayrıldığı kilosu 56 . izindeki yarışmacılar izne çıktıkları kiloda ya da daha aşağısında olmadan listeye tekrar giremiyorlar kural gereği.

Bende 2 saattir dolabimdakileri seçiyorum.
Yarışı boşaldı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…