Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Genelde cinayet katili bulma tarznda seyler izlerimde cokda fark etmez heyecanliysa hepsi uyar

fazla şımartmisin. simdi gördüm. insan acmayinca.merak eder bisey mi oldu diye de bu tepki nee.

Slm.kizlr.
Sabah.
2haslanms.yumurta.zeytin.peynir
Domates..slatalik.maydonoz.
Maydonozlu.limonlu.bitki.cayi.
Fistik.tereyagi.
1avuc.kiraz.
Aksam.
2tabak.yesilfasulye.
2brdk.ayran.
Salata.
3lt.su.
Sabah.15dak.egzersiz.
Baska.spor.yapamdm.galiba oglumn.dis.yerleri.kasiniyo.huzursuDu.hep.onla.ilglndm.yarn
Yaparm.ins.
moni gezegenfeza

fazla şımartmisin. simdi gördüm. insan acmayinca.merak eder bisey mi oldu diye de bu tepki nee.
Valla benden once kaynanam simartmisda .yapisi geregi cok sinirli ide iste merakde edince korkmustr ama iste insan endiselndiyse karsisnda gorunce sarilir bisey yapar ne bilim ben cok sey istiyorum sanirm

Super natural dedgn 3 harfli olarak mi korku

Valla benden once kaynanam simartmisda .yapisi geregi cok sinirli ide iste merakde edince korkmustr ama iste insan endiselndiyse karsisnda gorunce sarilir bisey yapar ne bilim ben cok sey istiyorum sanirm

yok gayet makul bi istek. ama konu derin.. bak tam.olarak boyle banlaniyom

Super natural dedgn 3 harfli olarak mi korku
korku da degil bence ya supernatural iyidir :) uc harfli diyemeyiz cunku bizde isledikleri gibi islemiyor onlar konulari. ama seytanlar falan var.

neyse dur benim yuzumden banlanma simdi

yok boyle olmuyo o is senle hemfikiriz bu konuda :) ayrisiyoruz insanlarla bu tip konular mesela. sonra ortalik toz.duman :)

Anliyorum bende banlandim deyince nieyse siyaset aklima geldi orayida arada takip ediyorumda oo baya karisik

hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre ev ve komşuların olur

Son düzenleme:
eşin endişelenmiştir kuzum ondan kızmıştır, empati yaparsan hak verirsin.
merak ettiğim sen uyurken kuzun napıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…