- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Genelde cinayet katili bulma tarznda seyler izlerimde cokda fark etmez heyecanliysa hepsi uyarthe good doctor i diyosun. ne tarz sevdigine bağlı. dizi guzeldi ama yarım kaldi 1 sezon bitti 2. sezon cekilmeye baslamamis.
oyuzden bitmis diziler tercihim..
fantastik seversen doktor who guzel. korkunnclu fantastik seversen supernatural :) ( bitmemis olsa da sezon sayısı fazla izle izle bitmez : )
Canim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
Valla benden once kaynanam simartmisda .yapisi geregi cok sinirli ide iste merakde edince korkmustr ama iste insan endiselndiyse karsisnda gorunce sarilir bisey yapar ne bilim ben cok sey istiyorum sanirmfazla şımartmisin. simdi gördüm. insan acmayinca.merak eder bisey mi oldu diye de bu tepki nee.
Super natural dedgn 3 harfli olarak mi korkuthe good doctor i diyosun. ne tarz sevdigine bağlı. dizi guzeldi ama yarım kaldi 1 sezon bitti 2. sezon cekilmeye baslamamis.
oyuzden bitmis diziler tercihim..
fantastik seversen doktor who guzel. korkunnclu fantastik seversen supernatural :) ( bitmemis olsa da sezon sayısı fazla izle izle bitmez : )
Valla benden once kaynanam simartmisda .yapisi geregi cok sinirli ide iste merakde edince korkmustr ama iste insan endiselndiyse karsisnda gorunce sarilir bisey yapar ne bilim ben cok sey istiyorum sanirm
yok gayet makul bi istek. ama konu derin.. bak tam.olarak boyle banlaniyom
korku da degil bence ya supernatural iyidir :) uc harfli diyemeyiz cunku bizde isledikleri gibi islemiyor onlar konulari. ama seytanlar falan var.Super natural dedgn 3 harfli olarak mi korku
neyse dur benim yuzumden banlanma simdi
Anliyorum bende banlandim deyince nieyse siyaset aklima geldi orayida arada takip ediyorumda oo baya karisikkorku da degil bence ya supernatural iyidir :) uc harfli diyemeyiz cunku bizde isledikleri gibi islemiyor onlar konulari. ama seytanlar falan var.
yok boyle olmuyo o is senle hemfikiriz bu konuda :) ayrisiyoruz insanlarla bu tip konular mesela. sonra ortalik toz.duman :)
Herkese selamlar. Birkaç gün beni affedin olamayacağım.
Anliyorum bende banlandim deyince nieyse siyaset aklima geldi orayida arada takip ediyorumda oo baya karisik
hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre ev ve komşuların olurHayırlı günler kızlar Nasılsıniz dün yogun bir gündü urfaya tasinacagiz seçim sonrası inşallah dua edin güzel bir ev ve komşular denk gelsin inş
@Sekerportakalimm tebrik ederim mezun olmuşsun inşallah hep istedigin kiloda kalırsın darısı bize
Aksama manti yicem banlayin beni
eşin endişelenmiştir kuzum ondan kızmıştır, empati yaparsan hak verirsin.Canim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
Teşekkür ederim amin insallah bakıyoruz araştırıyoruz :)hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre ev ve komşuların olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?