Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oruç başına vurmuş canım. Hemde korkmuş paniklemistir.
Benim eşinde hep der bi düzgün oturmuyon hemen devriliyon diye. Ben napiyom, hee aynen öyle deyip devrilmeye devam ediyom. Baktıki takmiyom adamda artık söylemiyor.
Kafana takacak bişey yok, hele hele bu mübarek günde ağlamaya değecek hiçbirşey yok

vaaaayyy beni unutmamissin laaakin yanlis anlamissin :d baskalariyla olan alintilarda karisiyo diye istemiyorum benim mesajlarda sknti yokk alintilayablrsin hepsini :)

ban iyidir ban bilinmez mii. taktik mantik yok ban ban baaaannn
Kafanı kırarım, akıllı dur

Off of kotu olmus canim.ama esin birsey oldu sanmistir korkmustur.bir anlik sinirlede bagirmistir.sakinlenince git yanina duzgunce konus bilerek yapmadigi cok yorgun oldugunu soyle.ins duzelir araniz.bu arada kizin napmis 3 saat uyurken

Hayırlısı olur ins canım.yeni başlangıçlar yeni yerler çok heycanlı

eşin endişelenmiştir kuzum ondan kızmıştır, empati yaparsan hak verirsin.
merak ettiğim sen uyurken kuzun napıyodu
Gece gelince konustuk zaten ben herzamanki gbi yuzum asik oturuodum bana trip mi ation bide dedi bende isteyerek yaptgm bisey degildi dedim ama sen beni azarladin bagrdn dedim oda ben ne sekilde o apartmani ciktim nasil gittim geldim habern varmi senin dedi ozur diledi gbi iste telafsini etti yani

Bagirip cagrmasi canimi skti sdecede gece gelnce telafsini etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…