Kendine oku canım nazar mı oldun acabaEvimi karincalar basti, kac adet saymadjm ama hahahahha
Sonra biseyler daha oldu onu gec
Firinim bozuldu
Bardak kirdim suan disim agriyor
Oruç başına vurmuş canım. Hemde korkmuş paniklemistir.Canim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
Kafanı kırarım, akıllı durvaaaayyy beni unutmamissin laaakin yanlis anlamissin :d baskalariyla olan alintilarda karisiyo diye istemiyorum benim mesajlarda sknti yokk alintilayablrsin hepsini :)
ban iyidir ban bilinmez mii. taktik mantik yok ban ban baaaannn
Evet çok dizi izlemişsinSuan ise gitti gelince sakinlemis olur muhtemelen ama insan bi gorunce sarilir oh cok korktum bisey oldu diye falan der ne biliyim cok mu dizi izledim acaba
Cevap alamamışımEveeet
Oylama başlasın
Ya tam şeker orucu
Yada sadece her türlü tatlı ( baklava, börek,pasta,çikolata,bisküvi,şeker, asitli içecekler gibi)
Ya bayram önü
Ya bayram sonu
Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.Vampirim tebrikler geçtin beni. Hızlıca yetişeyim sana
Hepiniz güzel kilo vermişsiniz tebrikler.
Memnun oldum zehra. (Zehra demek istedim)
Dun sahura kadar yuruduk.bi yatmisim uyumusum hemen.14 bin adim
Off of kotu olmus canim.ama esin birsey oldu sanmistir korkmustur.bir anlik sinirlede bagirmistir.sakinlenince git yanina duzgunce konus bilerek yapmadigi cok yorgun oldugunu soyle.ins duzelir araniz.bu arada kizin napmis 3 saat uyurkenCanim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
Hayırlısı olur ins canım.yeni başlangıçlar yeni yerler çok heycanlıHayırlı günler kızlar Nasılsıniz dün yogun bir gündü urfaya tasinacagiz seçim sonrası inşallah dua edin güzel bir ev ve komşular denk gelsin inş
zezeozge tebrik ederim mezun olmuşsun inşallah hep istedigin kiloda kalırsın darısı bize
Bayramda samsuna gidiyoruz.dikkat etsemde tam manasıyla olmaz.bayramdan sonra olabilir ablaCevap alamamışım
Dün yazamadım canım 30 dk eliptik 200 ip atlama hareketi
Yanimda oturmus video izliodu zaten toplasan yarim saat anca uyumusumdr okadar bile degileşin endişelenmiştir kuzum ondan kızmıştır, empati yaparsan hak verirsin.
merak ettiğim sen uyurken kuzun napıyodu
Gece gelince konustuk zaten ben herzamanki gbi yuzum asik oturuodum bana trip mi ation bide dedi bende isteyerek yaptgm bisey degildi dedim ama sen beni azarladin bagrdn dedim oda ben ne sekilde o apartmani ciktim nasil gittim geldim habern varmi senin dedi ozur diledi gbi iste telafsini etti yanieşin endişelenmiştir kuzum ondan kızmıştır, empati yaparsan hak verirsin.
merak ettiğim sen uyurken kuzun napıyodu
Bagirip cagrmasi canimi skti sdecede gece gelnce telafsini ettiOruç başına vurmuş canım. Hemde korkmuş paniklemistir.
Benim eşinde hep der bi düzgün oturmuyon hemen devriliyon diye. Ben napiyom, hee aynen öyle deyip devrilmeye devam ediyom. Baktıki takmiyom adamda artık söylemiyor.
Kafana takacak bişey yok, hele hele bu mübarek günde ağlamaya değecek hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?