- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Yok 3 saat uyumadim o 3 satten kasdettgm uykusuz oldgum ogun toplasan okadar anca uyumusumdr demk istedim .yarim saat anca uyudum esim geldgmdeOff of kotu olmus canim.ama esin birsey oldu sanmistir korkmustur.bir anlik sinirlede bagirmistir.sakinlenince git yanina duzgunce konus bilerek yapmadigi cok yorgun oldugunu soyle.ins duzelir araniz.bu arada kizin napmis 3 saat uyurken
Amin gunaydin abla
Ne yalan soleyim valla ben sallaniorum spor faln yapamiorum gecede kizimi uyutuyum faln derken
Abla ben spor yapamadjm
Benim icin fark. Etmez.Cevap alamamışım
Amin canım çok sağol. Ama ilk defa ankara dışında bi yerde yaşıycaz bide 2 küçük çocukla nasıl olur biraz endiseliyim açıkçası.Hayırlısı olur ins canım.yeni başlangıçlar yeni yerler çok heycanlı
Yazki haberim olsunDun sahura kadar yuruduk.bi yatmisim uyumusum hemen.14 bin adim
Tabelama hepsi sığmadıDün yazamadım canım 30 dk eliptik 200 ip atlama hareketi
50 defa sağa sola dönme hareketi
20 defa bacakları yana açma
10 Squat yapmıştım
30 defa elleri açıp zıplama
Dün oruçlu değildim rahat yaptım
2 gününde boşAbla ben spor yapamadjm
Bende 27 sayılırım tatlim 91 liyim :) bak yasin yasima kilon kilomatam dişime göre rakibe bakalim biadahaki cumaya kim daha fazla verecek ( hem biliyo musun sevgili rakibem ben suyu coooookkkkk severim aman sen az içmeye devam et (( biraz hirslandirayim seni ))
pati
omega 3 alman lazım düzenli canım
teşekkür ederim canım ama daha yolun başındayım 15 kg var vermem gereken
evet tatile ablam kemoterapi alıyordu bitti radyoterapi başlamadan önce dinlenmesi lazımdı hep birlikte gidiyoruz işte ani bir kararla
Takimin tekinde biri 4.4 kilo vermis nasil yani ya
miyaww__ nerelerde yine :)))
Bana da öyle geldi bir de ben Karatay ı sevmiyorum genel anlamda bazı konularda uyuşmuyorum kendisiyle o yüzden antipatim var Karatay lı şeylere biz şöyle yapsak baklava tatlı vs yemesek ?gezegenfeza
miyawımın biraz işleri çıktı yarın uğrar büyük ihtimal. merak etmeyin haberleşiyorum onunla
İsminiz (İsteğe Bağlı ): sarayca
Yaşınız : 39
Boyunuz: 158 cm
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 6 ve 4.5 yaslarndalar
Emziriyormusunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: yalova
Kilo alma hikayeniz : geçen yazın 55.2 kg ile 7. Takımda ausencia kaptanlığında mezun oldum. Motivasyonum çok iyiydi 52 ye kadar inebilirdim mezun olunca saldım kendimi ve 1 yıl sonra yeniden 10 kg farkla buradayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kıyafetlerime rahat bir şekilde sığabilmek istitorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : yukarıda yazdığım gibi evli çalışan 2 çocuklu biriyim.
Not: okuyan arkadaslarim sizde kendinizi kisaca tanitabilirseniz sevinirim.
@moni kaptanım başlangıç 64.8 kg hedefim 55 kg. Şimdilik gönlümden geçen 52
Aynen o su içilecekmiyaww__
tamam kankili boy kendine iyi davran ve dönn
Onlar istediği zaman başlasın miyoş. Biz yarın başlayalımgezegenfeza ablacım şeker orucuna varım hem de istersen şu dakika başlarım.
Onlar istediği zaman başlasın miyoş. Biz yarın başlayalım
Olur canım
Tamam ablam yarın mı başlıyoruz şimdi? Ben okudum önceki mesajlarda yasak şeyleri. Bi daha paylaşalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?