Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Off of kotu olmus canim.ama esin birsey oldu sanmistir korkmustur.bir anlik sinirlede bagirmistir.sakinlenince git yanina duzgunce konus bilerek yapmadigi cok yorgun oldugunu soyle.ins duzelir araniz.bu arada kizin napmis 3 saat uyurken
Yok 3 saat uyumadim o 3 satten kasdettgm uykusuz oldgum ogun toplasan okadar anca uyumusumdr demk istedim .yarim saat anca uyudum esim geldgmde

Hayırlısı olur ins canım.yeni başlangıçlar yeni yerler çok heycanlı
Amin canım çok sağol. Ama ilk defa ankara dışında bi yerde yaşıycaz bide 2 küçük çocukla nasıl olur biraz endiseliyim açıkçası.
Yine de farklı bir yer tabi değişiklik iyi olur belki de

Dün yazamadım canım 30 dk eliptik 200 ip atlama hareketi
50 defa sağa sola dönme hareketi
20 defa bacakları yana açma
10 Squat yapmıştım
30 defa elleri açıp zıplama
Dün oruçlu değildim rahat yaptım
Tabelama hepsi sığmadı 200 ip 50 dak. Egzersiz yazdım

Vaaay yaşlarımız da aynı bende 91liyim.
Kilon kiloma yaşın yaşıma uyuyor artık rakibim sensinn.

Ooy Pati
❤❤❤❤

Takimin tekinde biri 4.4 kilo vermis nasil yani ya

Yuhh.

Guzummm

Bana da öyle geldi bir de ben Karatay ı sevmiyorum genel anlamda bazı konularda uyuşmuyorum kendisiyle o yüzden antipatim var Karatay lı şeylere biz şöyle yapsak baklava tatlı vs yemesek ? gezegenfeza

Karatay zeytinyağının bi kısmını suratına sürüo kalan kısmını da elleriyle yalamak suretiyle yediği ve bunları yaparken güzelliğimi buna borçluyum dediği an bitti benim için.

miyawımın biraz işleri çıktı yarın uğrar büyük ihtimal. merak etmeyin haberleşiyorum onunla

Can ablam.

Selam Sarayca ablam. Ben miyoş 27 yaşındayım.. İibf mezunu bir ev hanımıyım. Evliyim. Bir kedişim var. Buraya başladığımda 100 düm. 80lerdeyim şimdi ama durdum bakalım ne zaman toparlanacak.

moni abla miyosa soyle 2 litreyi unutmasin

Seni parçalarımm.

Seni se parçalarımm.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
tamam kankili boy kendine iyi davran ve dönn

Seviyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…