- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Olur canım
Ben su kopyalama işini beceremedim bi türlü.
Ben yarına varım.
Az daha uyuyum noolur
Bir şey diyeceğim ip atlama dışında başka şeyler yapacağım akşama çok atlamışım bacağım ağrıyor mezuniyetimde topuklu ayakkabı giyen flamingo gibi yürümek istemiyorum
Hayirli.kandillerkizlar.tum.dual atomizin.kabul.olmasi.dilegiyler
Dakika tutBir şey diyeceğim ip atlama dışında başka şeyler yapacağım akşama çok atlamışım bacağım ağrıyor mezuniyetimde topuklu ayakkabı giyen flamingo gibi yürümek istemiyorum
Amiinn inşallah. Hayırlı kandillerHayirli.kandillerkizlar.tum.dual atomizin.kabul.olmasi.dilegiyler
Tamam ablacımDakika tut
Yeni rakip hee
Vaaay yaşlarımız da aynı bende 91liyim.
Kilon kiloma yaşın yaşıma uyuyor artık rakibim sensinn.
Ooy Pati
❤❤❤❤
Yuhh.
Guzummm
Karatay zeytinyağının bi kısmını suratına sürüo kalan kısmını da elleriyle yalamak suretiyle yediği ve bunları yaparken güzelliğimi buna borçluyum dediği an bitti benim için.
Can ablam.
Selam Sarayca ablam. Ben miyoş 27 yaşındayım.. İibf mezunu bir ev hanımıyım.Evliyim. Bir kedişim var. Buraya başladığımda 100 düm. 80lerdeyim şimdi ama durdum bakalım ne zaman toparlanacak.
Seni parçalarımm.
Seni se parçalarımm.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Seviyorum seni.
Yaa bana böyle gelme tadı olmuyorTamam ablacım
Bende baslarimmmm yarinOnlar istediği zaman başlasın miyoş. Biz yarın başlayalım
Suyawwcimm
Tmm o zaman, biz yarın başlayalımBende baslarimmmm yarin
gezegenfeza abla ama butun gun trmizlik yapiyorumnoda spor sayilmazmi anca iftarda sofraya oturuyorum diyebilirim, oglen 2 saat haric ozaman yatiyorum
Ben ona tatlı tatlı sataşma diyorum canımgezegenfeza çirkeflik mi yapsaydım
Suyawwcimmbak karsi taraf suyu cok seviyomus senin 2 lt fazla icmen lazim iftardan sonra hatta sahura kadar cesmenin basindan ayrilma
Tamam canim bende basliyorum yarinTmm o zaman, biz yarın başlayalım
Sarayca
G guziss35
Çarşamba
Mor Vampirella
Nurciloji
Bayramdan sonra
@Dumbledore
damlapal
@EFfatmagul
Sizde yazın ne zaman başlıyorsunuz
Yarinki tartida first round baslasin ozman
Vaaay yaşlarımız da aynı bende 91liyim.
Kilon kiloma yaşın yaşıma uyuyor artık rakibim sensinn.
Ooy Pati
❤❤❤❤
Yuhh.
Guzummm
Karatay zeytinyağının bi kısmını suratına sürüo kalan kısmını da elleriyle yalamak suretiyle yediği ve bunları yaparken güzelliğimi buna borçluyum dediği an bitti benim için.
Can ablam.
Selam Sarayca ablam. Ben miyoş 27 yaşındayım.. İibf mezunu bir ev hanımıyım.Evliyim. Bir kedişim var. Buraya başladığımda 100 düm. 80lerdeyim şimdi ama durdum bakalım ne zaman toparlanacak.
Seni parçalarımm.
Seni se parçalarımm.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Seviyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?