Açıldığı günden bugüne kadar tüm rozet almış üyelerinin istikrarlı bir şekilde bildirim yapan hiç üye kaybetmeyen tek diyet grubu 10. Takım oldu tebrikler....
Az ama öz ...
Çok teşekkür ederiz Sevgili KazenAçıldığı günden bugüne kadar tüm rozet almış üyelerinin istikrarlı bir şekilde bildirim yapan hiç üye kaybetmeyen tek diyet grubu 10. Takım oldu tebrikler....
Az ama öz ...
Durmak değilde tatlım böyle 100 200 gram felan gidiyo
Cuma günü kaptanim iz bize hedef verirdi burda böyle bir uygulama varmı yoksa başlayalım mı
İlk hedef menden geldin
108.9
Cok Sagol, canim takimimmmmAçıldığı günden bugüne kadar tüm rozet almış üyelerinin istikrarlı bir şekilde bildirim yapan hiç üye kaybetmeyen tek diyet grubu 10. Takım oldu tebrikler....
Az ama öz ...
Selam kizlar napiyorsunuz,
Ben iznim bitiyor yarin is basi, ve esimin aileside gelecegi icin buyuk temizlik yapmaktayim oldum bittim, anca okuyabiliyorum. InshaAllah hersey diyet felan yolundadir bugun zumbayada gidecektim zor uyandim gidemedim sabah.
Hedefler neydi ya hatirlamiyorumOlsun kuzum hiç gitmemesinden ya da artmasından iyidir.
Bizde de hedef var canım.
3 ay kalacaklar canimOoyy kolay gelsin canım, ne kadar kalacaklar?
Hedefler neydi ya hatirlamiyorum
Hatirlamak zorundayiz yoksa ayse abla iyi hatirlatacakUzağız yaa hatırlamasak daha iyi galiba.
Hatirlamak zorundayiz yoksa ayse abla iyi hatirlatacakhadi zorla kendini hatirla sonra bana hatirlat
Allahim haftaya diyetisyene gidecem kontrole.
Haklısın tatlım sende durumlar nasıl hic cikiyo musun yargıya?Olsun kuzum hiç gitmemesinden ya da artmasından iyidir.
Bizde de hedef var canım.
Haklısın tatlım sende durumlar nasıl hic cikiyo musun yargıya?
Evet tartiya olacaktıTartıya mı kuzum?
Yok çıkmadım hiç.
-1 mii hemde pazartesiden cumaya ben gideyim de spor yapayim en iyisi kaptanimKızçelerim
Toplu hedef olsun bu hafta
cuma gününe herkesden en az -1 bekliyorum bilginize.
Not: pazartesi kilonuzdan
Bir de-1 mii hemde pazartesiden cumaya ben gideyim de spor yapayim en iyisi kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?