Selam kizlar napiyorsunuz,
Ben iznim bitiyor yarin is basi, ve esimin aileside gelecegi icin buyuk temizlik yapmaktayim oldum bittim, anca okuyabiliyorum. InshaAllah hersey diyet felan yolundadir bugun zumbayada gidecektim zor uyandim gidemedim sabah.
Olsun kuzum hiç gitmemesinden ya da artmasından iyidir.
Bizde de hedef var canım.
Kızlar arada 2. Takımada yazıyordum.
Yeni bişey öğrendim.
Bildirim yapmayan ve takıma uğramayan üyelerden rozetleri geri alınıyormuş.
Son 2 sayfaya bakarsanız görürsünüz
Yine yoldayım kuzum son 3 kapımız kaldı , sonra eve gidip yatağa atıcam kendimi. Yani inşallal
Çok teşekkür ederiz Sevgili Kazen
Mutlu oldum ve takımımla gurur duydum.
Ne yedinItiraf etmek istiyorum ve dayaga hazirim: bugun seker orucum bozuldu
YuppiiiAçıldığı günden bugüne kadar tüm rozet almış üyelerinin istikrarlı bir şekilde bildirim yapan hiç üye kaybetmeyen tek diyet grubu 10. Takım oldu tebrikler....
Az ama öz ...
Mesajlara bakarken daha okumadan kazen ı görünce ödüm koptu
Çok teşekkür ederiz Sevgili Kazen
Mutlu oldum ve takımımla gurur duydum.
Kolay gelsin canımSelam kizlar napiyorsunuz,
Ben iznim bitiyor yarin is basi, ve esimin aileside gelecegi icin buyuk temizlik yapmaktayim oldum bittim, anca okuyabiliyorum. InshaAllah hersey diyet felan yolundadir bugun zumbayada gidecektim zor uyandim gidemedim sabah.
Benimki bayramda 68 'dimoni abla yetişşşşş kaptanım.
Vur kafamıza hedefleriii.
InşallahKızçelerim
Toplu hedef olsun bu hafta
cuma gününe herkesden en az -1 bekliyorum bilginize.
Not: pazartesi kilonuzdan
2. Takımın üye sayısı azdı ve kaptanları bazı nedenlerden takımını kontrol edemiyordu. Bizim kaptanımız oraya uğrayıp moral ve motivasyon vermemizi istemişti canım. Onun için uğruyorum, elimden ne gelirse herkese yardim etmek isterim.Abla topiklerin radarısın yeminle bilmediğin yok bi uçan bi kaçan
Başa sardın canımcımItiraf etmek istiyorum ve dayaga hazirim: bugun seker orucum bozuldu
Başa sardın canımcım
Söyle bakıyım ne istersin
40 katır mı
40 satır mı
Bende baklava yedin zannettim
Kahveye 2 kup seker attim
evet tatlım bu cuma birkaç üye almak istiyorum listeyeBir demoni kaptanım 9 kişi arasından listeye kişi seçecektin o bu cuma mı belli olacak canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?