Mesajlara bakarken daha okumadan kazen ı görünce ödüm koptu
kız ne kaa gereksiz bi şey için bozmuşsun
Kahveye 2 kup seker attim
Hafifti.ewet.canim.cokYoğurt üzerine tarcın attın ama tatlı isteğini yinede kesmedi heralde kuzum üzerine fincan tatlisu yemissinneyse aksam hafif gecmis en azından afiyet olsun tatlim
Karty.teyze.kizardi:)son.gün. artik.canmKaratay uygun güzel menü canım
Ama o fincan tatlısı Karatay teyze görse ne derdi o olmamış canim
Itiraf etmek istiyorum ve dayaga hazirim: bugun seker orucum bozuldu
Tabii.nedemk.memnniyetleKolay gelsin canım. Kızmak ne haddime sizleri gaza getirmek için biraz esprili yaklaşıyorum. Yürüyüşlerin dakikasını yada adım sayılarını yazarsan sevinirsin
Ins.kaptanimmKızçelerim
Toplu hedef olsun bu hafta
cuma gününe herkesden en az -1 bekliyorum bilginize.
Not: pazartesi kilonuzdan
Peki kaptanım hepimizin hakkında hayırlısı ozmanevet tatlım bu cuma birkaç üye almak istiyorum listeye
Etkilememesine sevindim kuzum tekrar olmaz insallahHafifti.ewet.canim.cok
Etkilemedi
Ins.canm.saolasn.sütlü.old.herhald.bird.ben.karatay.teyz.ne.derse.yapiyrm.engec.aksm.yemegimi.o8diyor.ama.ben.6da.yiuorm.we.ondn.sonratek.lokma. yemiyrm.Etkilememesine sevindim kuzum tekrar olmaz insallah
Çok iy tatlım ya ben okadar erken saatte yesem açlıktan ölürüm baya da geç yatıyorum dayanamam yaniIns.canm.saolasn.sütlü.old.herhald.bird.ben.karatay.teyz.ne.derse.yapiyrm.engec.aksm.yemegimi.o8diyor.ama.ben.6da.yiuorm.we.ondn.sonratek.lokma. yemiyrm.
Valla abla erittim sayilir ayaklarimin alti agriyor ama yarin ins. Ben yinede eritirimBende baklava yedin zannettim
Kendi cezanı kendin kes ve o iki şekeri bugün erit
Ablaakız ne kaa gereksiz bi şey için bozmuşsunküp şeker kız, değcek bi şey yeseydin bari yazık bi küp şekere gittin
Ahahha abla yaa cok haklisin kalkimde baklava yiyimm senini kiracam hahahhahahakız ne kaa gereksiz bi şey için bozmuşsunküp şeker kız, değcek bi şey yeseydin bari yazık bi küp şekere gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?