- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Sende orucu 1 küçük şekere satmışsınSlm kızlar ben geldim. Şekersiz diyete devam sadece 1 küçük şeker yedim bu kadar
Doyurucu.seyler.weriyor.listede.ekmek.we.seker.aciktitiyor.eskidnÇok iy tatlım ya ben okadar erken saatte yesem açlıktan ölürüm baya da geç yatıyorum dayanamam yani
Doğrudur tatlım ben karatayi hic denemedim bilgim yok oyuzden buarada sende görüyorum genelde bir çay bardağı kuruyemiş yiyorsun ya neler var onun içinde? Ben sadece ceviz felan yiyorum ama senin ki karışık mi? Eğer öyleyse bende alacağım çok severim hemDoyurucu.seyler.weriyor.listede.ekmek.we.seker.aciktitiyor.eskidn
Firindn.yeni.cikmis.somun.ekmk.uzerine.nutella.surer.yerdm.o.an.doyms.gibi.olurdm.1saat.sonra.yine.acikirdm..simdi.2ogun
Aralarda.bisy.yemiyrm. (bijacgundr.ogln.sadece.fincan.tatlisi.haric)we
Inan.acikmiyorum.sabaha.kadar.
Tabi.aralarda.bitkicayi.we.su
Karışıkda yiyebilirsin tek şart kavrulmamış olması.Doğrudur tatlım ben karatayi hic denemedim bilgim yok oyuzden buarada sende görüyorum genelde bir çay bardağı kuruyemiş yiyorsun ya neler var onun içinde? Ben sadece ceviz felan yiyorum ama senin ki karışık mi? Eğer öyleyse bende alacağım çok severim hem
Iyı geceler tatlımHerkese iyi gecelerrrrr.
Iyı geceler tatlım
Benim çooook işim var daha
Herkese
25 kg domatesten konserve yaptımNe işin var ablam bu saatte hayır olsun inşallah.
25 kg domatesten konserve yaptım
Mutfağı topladım, sahur yaptım, birazdan yatarım
Sağol canımOoo şahanesinnn.
Afiyetle yemek nasip olsun, ellerine sağlık..
Sağol canım
Sen niye yatmadın
Anladım canım çiğ kuruyemiş olacak yani olsun yine de süper ekmek yerine sağlıklı arayışlar icerisindeyimKarışıkda yiyebilirsin tek şart kavrulmamış olması.
Şu an yapamasamda karatay bencede 1 numara
Ewet.canim.karisik.cig.findik.fistik.qntepfistigi.badem.kaju..benmkinde.bunlr.warDoğrudur tatlım ben karatayi hic denemedim bilgim yok oyuzden buarada sende görüyorum genelde bir çay bardağı kuruyemiş yiyorsun ya neler var onun içinde? Ben sadece ceviz felan yiyorum ama senin ki karışık mi? Eğer öyleyse bende alacağım çok severim hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?