küp müSlm kızlar ben geldim. Şekersiz diyete devam sadece 1 küçük şeker yedim bu kadar
kuzum senin kızçe 1.5 yaşında değil mi? erken başlamışsın zorluk yaşayabilirsinCok yorgunum ya malum tuvalt egtmı cıs kka anca camasır yıka elımde yıkadım sureklı tuvalete tut bıde gozlemlemek ıcın peşınde dolasıyorum yenı oturabıldım desem yerıdır
kuzum senin kızçe 1.5 yaşında değil mi? erken başlamışsın zorluk yaşayabilirsin
Antepia27 kuzum durumun şu şekilde:
Antepia27 (100.3/98.4/1.9/%1.89) İzinli. 5 Ocak 2018
Antepia27 (98.4//% ) 551. Etapta 7. takımdan bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b.hedef güncelleme: 88
canımcım hedef kilonu güncelemek istersen 88 olarak yazalım ya da istediğin yeni bir hedef . eğer güncellemek istemiyorsan hiç hedef belirtmeyiz eski hedef zaten Baharımız da var, hatırlamasak bileKaptanim o 88 hedefinin 100 80 ni hesaplanmış halı 3 yıl önce bildirmiştim gerçek hedefi 73 veya 75 canım
Kusura bakmayın tam hatırlayamadım
88kotlandigim icin
canımcım hedef kilonu güncelemek istersen 88 olarak yazalım ya da istediğin yeni bir hedef . eğer güncellemek istemiyorsan hiç hedef belirtmeyiz eski hedef zaten Baharımız da var, hatırlamasak bile
Ben orucluyum, gece yedim. Aksama doğru tartılsam olmazmıPAZARTESİ TARTISI 18 HAZİRAN
PAZARTESİ
gezegenfeza >>
miyaww__ >>
Zre_ >>
@Ezgi osman>>
@Nurciloji>>
Mor Vampirella >>64,4
@guziss35>>
@bluedolphin >>
@Gurbetkusu91>>
Monaalizza >>
Candysisters >>
@serguzestt>>
@Ya habibi>>
@Elif_merve>>
@Dumbledore>>
@damlapal>>
Sarayca >>
Antepia27 >>111,4
@Sekerportakalimm>>
Kızlar
pazartesi tartılarınızı bildirin
Bende olcam bugün...Regli olcam onun icin bence arti ciktim
20 aylık oldu suan abla valla bana karışmasalar ah ah seneye yazın başlamak istyrdum ama işte gel gör kiikuzum senin kızçe 1.5 yaşında değil mi? erken başlamışsın zorluk yaşayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?