Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok yorgunum ya malum tuvalt egtmı cıs kka anca camasır yıka elımde yıkadım sureklı tuvalete tut bıde gozlemlemek ıcın peşınde dolasıyorum yenı oturabıldım desem yerıdır
kuzum senin kızçe 1.5 yaşında değil mi? erken başlamışsın zorluk yaşayabilirsin

Antepia27 kuzum durumun şu şekilde:

Antepia27 (100.3/98.4/1.9/%1.89) İzinli. 5 Ocak 2018

Antepia27 (98.4//% ) 551. Etapta 7. takımdan bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b.hedef güncelleme: 88

Kaptanim o 88 hedefinin 100 80 ni hesaplanmış halı 3 yıl önce bildirmiştim gerçek hedefi 73 veya 75 canım
Kusura bakmayın tam hatırlayamadım
88kotlandigim icin

Kaptanim o 88 hedefinin 100 80 ni hesaplanmış halı 3 yıl önce bildirmiştim gerçek hedefi 73 veya 75 canım
Kusura bakmayın tam hatırlayamadım
88kotlandigim icin
canımcım hedef kilonu güncelemek istersen 88 olarak yazalım ya da istediğin yeni bir hedef . eğer güncellemek istemiyorsan hiç hedef belirtmeyiz eski hedef zaten Baharımız da var, hatırlamasak bile

canımcım hedef kilonu güncelemek istersen 88 olarak yazalım ya da istediğin yeni bir hedef . eğer güncellemek istemiyorsan hiç hedef belirtmeyiz eski hedef zaten Baharımız da var, hatırlamasak bile

Kaptanim 75 diyelim hedefe insallah
Canım 6 ayimi doldurmamış um herhalde izin kilona düşmemmi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…