- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.972
- 248
- 31
Bakalım bi sure deneyecegım istemeyene zorlayamam tabı duruma gore hareket edecegım1,5 sa bence de erken kuzun da zorluk yaşayabilirCandysisters
Bencede erken canim tabi sen bilirsin, ama tanitabilirsin tuvaleti felan. Ben ogluma 2 bucuk yasinda basladiydim tam alisacak derken kardesi gelince altina yapmaya basladi tekrar. Simdi 3u gecti cisini tuvalete buyugunu beze yapiyor halen, yaptiktan sonra soyluyor. Su yogunlugum gecsin saat basi oturtacam wcye. Allah kolaylik versin. Bazi cocuklar cok cabuk bazilari uzun suruyor iste20 aylık oldu suan abla valla bana karışmasalar ah ah seneye yazın başlamak istyrdum ama işte gel gör kii
Kayınvalidecgmn demesıne gore esım 1.5 yasnda gecelı gndzlu bırakms bendende onu bklıor her grstgmzde kzıma sen daha altınamı çiş yapıon dıo aslında bna dıo yanıBencede erken canim tabi sen bilirsin, ama tanitabilirsin tuvaleti felan. Ben ogluma 2 bucuk yasinda basladiydim tam alisacak derken kardesi gelince altina yapmaya basladi tekrar. Simdi 3u gecti cisini tuvalete buyugunu beze yapiyor halen, yaptiktan sonra soyluyor. Su yogunlugum gecsin saat basi oturtacam wcye. Allah kolaylik versin. Bazi cocuklar cok cabuk bazilari uzun suruyor iste
aldığın kilo % 5 in üzerinde olduğu için ekstre durum b ye giriyorsun ve listeye girebilirsinKaptanim 75 diyelim hedefe insallah
Canım 6 ayimi doldurmamış um herhalde izin kilona düşmemmi gerekiyor
Anliyorum canim disardan mudahale ettiklerinde cok can sIkintili oluyor. Benim buyuk yengem demisti kendi torunu 2 bucuk yasinda alismiss, oglun daha altinami yapiyo dedi. Ne diyon sen dedim her cocuk farkli senin torununda gec konustu benim oglumda patir patir temiz cumleler konusuyor dedim. Karsilastirmayi hic sevmem ama o an oyle gerekti. Sustu bidahada duymadimKayınvalidecgmn demesıne gore esım 1.5 yasnda gecelı gndzlu bırakms bendende onu bklıor her grstgmzde kzıma sen daha altınamı çiş yapıon dıo aslında bna dıo yanıbende daha annr bıle demıo ccuk dıorum oda ogretmezsen kaç yaşına kadar altına işer dıo bende çok buyuk yaşlara kadar işemek hastalık dıorum ama yok.ögretmeye calşmazsam olur kızımda gec ogrenrse bu sefer bana suc bulacaklar sen dedgmz zamn oğretmedn ondan oldu dıe
Sende orucu 1 küçük şekere satmışsınbari zehra gibi iki olaydı
Bayram şekeri kaptanimküp mü
karışan olunca zor durum kuzum ama 2 yaşında başlanır normalde eğer çocuk kendi rahatsız olup ta brakmazsa tabii. her çocuk farklıdır bunun bilincinde olsunlar ve ek olarak şunu ekliyim önceden evet 2 yaşında bırakabiliyordu çocuklar ama artık gözlemlerime göre 3 yaşında hatta 3. 5 yaşında altı bezlenen çocuklar var.20 aylık oldu suan abla valla bana karışmasalar ah ah seneye yazın başlamak istyrdum ama işte gel gör kii
sonraki hafta girersin kuzum izin kilona indiğinde tabii yer olursa listede. yoksa mezun olan birini beklemen lazım onun yerine girebilmek için.moni abla ben cumaya kadar 56 olamazsam ne olacak boyle gdersede olamayacam .listeye dahıl olmayackmıyım ve bırdaha ne zaman lısteye gırme şansım olacak of bı izne ayrıldık kaç gundr toparlanamadım ya
tamam kuzum iyi tatillerMerhaba hanımlar 2 saate kadar yolculuk var malatyaya uçuyorum.
Kaptanımmoni bu hafta bana izin ver. haftaya bomba gibi gelirim tartıda alırım ve start veririm inşallah . Hadi öptüm hepinizi.
olur kuzum ama bence şimdi tartıl :) çünkü bugünkü kilodan en az 1 kilo eksik istiyorum cuma yaBen orucluyum, gece yedim. Aksama doğru tartılsam olmazmı
kuzum artık düzenli bildirim bekliyorum senden.moni
Abla ben perşembeye kadar izin istesem?..
Sınav haftası içindeyim. Hiç vaktim yok maalesef.Telefonu bile elime alamıyorum.
ezgicim bugünkü kilon kaç?72.100moni
Gülden'cim pazartesi kilon kaç canımcım?
kuzum 9 hazirandan beri takıma uğramıyorsun artık düzenli paylaşım istiyorum.Nasılsıniz görüşmeyeli ins okuyamadigim tüm gönderileri bu aksam okuyacağım
dönmedin mi canım hala, düzenli paylaşım bekliyorum artıkKaptanim ben kaynanmlardayim.pek size cvp yazamayabilrim.cvp yazamayabilrim.madur gorun ne olur.telefonu elime alamiyom.hepimizi öptüm canlarim.hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?