damlacım dönmedin mi hala, bol paylaşım bekliyorum artıkPisicik getirmedik patiyi kız arkadaşının yanına abimlere bıraktık ondan 2 ay küçük kız var orada
Allahimmkızçelerim, şu ana kadar olan paylaşımlardan yola çıkarak bu hafta cuma günü asıl listeye alacağım muhtemel adaylarımız 2 tane
Antepia27 ve @Dumbledore
diğer denemedeki üyelerimiz de bu haftaki paylaşımlarına göre listeye aday olabilirler.
Allahimmşuan nasil sevindim anlatamam çok teşekkür ederim kaptanım size ve takıma elimden geldiğince layık olmaya çalışacağım çok mutluyumm
Kaptanim 75 diyelim hedefe insallah
Canım 6 ayimi doldurmamış um herhalde izin kilona düşmemmi gerekiyor
aldığın kilo % 5 in üzerinde olduğu için ekstre durum b ye giriyorsun ve listeye girebilirsin
Yolculuktaki şişkinlik var hala.sicakta arabada pistik.cumaya kadar inşallah gidecek.yesil çayımı içtin bilePAZARTESİ TARTISI 18 HAZİRAN
PAZARTESİ
gezegenfeza >>69,3
miyaww__ >> 84,5
Zre_ >> 98
@Ezgi osman>>
Nurciloji >>61.4
Mor Vampirella >>64,4
@guziss35>>76,6
@bluedolphin >>
@Gurbetkusu91>>
@Monaalizza>>67,5
Candysisters >>57,2
@serguzestt>>
@Ya habibi>>
@Elif_merve>>
@Dumbledore>>83.8
@damlapal>>
Sarayca >>muaf
Antepia27 >>111,4
@Sekerportakalimm>>
Kızlar
pazartesi tartılarınızı bildirin
Iyi tatiller ablacım. Bende şu an tel den yazıyorum gerçekten çok zor oluyor :)Kızçelerim
yarın öğlen tatile çıkıyorum .
Köydeki evimize gidiyorum (memleketim bir tatil beldesi )
o yüzden uzun süreli kalıcam.
Çok fazla ayrıntılı yazamam çünkü telefondan giricem kk ye.
Kısa kısa cevaplarım olacak mecburen.
ama okumama asla engel değil
Telde kopyala yapıştır falan zor oluyor o yüzden hiç sevmiyorum telden kk e yazmayı.
Takımı boş bırakmayın ve zaten ensenizdeyim her daim
her yazılanı okuyor olacağım
menü, spor paylaşımları asla aksatılmasın
bakanlarım,
gezegenfeza ve Zre_
tepenizde olup liste tutacaklar
ceza almamaya bakın, verilen cezaları da uygulayın.
Sevgili yardımcımmiyaww__ ım
ve diğer bakanlarım tam yetkilidirler.
bende kontrollerimi yapıcam.
oyy oyy kuzum yaKızlar bu çarşamba ise dönüyorum.dogum iznim bitiyor.cok mutsuzum bebeğimi bırakıp ise dönerim hic yok
teşekkür ederimIyi tatiller ablacım. Bende şu an tel den yazıyorum gerçekten çok zor oluyor :)
20 aylık oldu suan abla valla bana karışmasalar ah ah seneye yazın başlamak istyrdum ama işte gel gör kii
aldığın kilo % 5 in üzerinde olduğu için ekstre durum b ye giriyorsun ve listeye girebilirsin
Ama unuttum birden attım ağzıma bozulmaz ki oruç
Bayram şekeri kaptanim
Bitanem haftaya pazartesiye kadar bana müsade et olur mu.
Merhaba hanımlar 2 saate kadar yolculuk var malatyaya uçuyorum.
Kaptanımmoni bu hafta bana izin ver. haftaya bomba gibi gelirim tartıda alırım ve start veririm inşallah . Hadi öptüm hepinizi.[/QUOTE/
Yolun açık olsun canım
kızçelerim, şu ana kadar olan paylaşımlardan yola çıkarak bu hafta cuma günü asıl listeye alacağım muhtemel adayım 1 tane
@Dumbledore
diğer denemedeki üyelerimiz de bu haftaki paylaşımlarına göre listeye aday olabilirler.
Tebrikler listeye giren arkadaşımıza darısı başımıza
canım mesajımı düzeltiyorum, her nasılsa ben temmuz ayındayız sanıyorum :) o tarihe göre hesaplamışım
6. ayını doldurmuş olmuyorsun o yüzden biraz daha beklemen gerekecek.
ama izne ayrıldığın kiloya gerek olmuyor.
aldığın kilo % 5 in üzerinde olduğu için ekstre durum b ye giriyorsun ve listeye girebilirsin 6. ayın sonunda.
Aynen bende hiiiç sevmem karsılastrmayı tamam gelışım acısından fıkır almak amaçlı sorulur senın ccgun nasıl neler yapıyor faln dıe ama okadar bu konudada sıkaytcym esımn daysnn 4 tane kızı var neyse son ıkısı bebek kv sureklı vay o kilolu vay nasılda yıyor vay gozu acık hemen yurudu bılmem ney aman valla çok sıkıcı konular kusura bakmayın sıznde basınızı agrıtyorumAnliyorum canim disardan mudahale ettiklerinde cok can sIkintili oluyor. Benim buyuk yengem demisti kendi torunu 2 bucuk yasinda alismiss, oglun daha altinami yapiyo dedi. Ne diyon sen dedim her cocuk farkli senin torununda gec konustu benim oglumda patir patir temiz cumleler konusuyor dedim. Karsilastirmayi hic sevmem ama o an oyle gerekti. Sustu bidahada duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?