Allah yardımcın olsunKızlar bu çarşamba ise dönüyorum.dogum iznim bitiyor.cok mutsuzum bebeğimi bırakıp ise dönerim hic yok
Zaten annesı olarak bende istemem aşırı bi şekılde geç zamana bırakmak ama işte daha küçük bakalım eşimde goruyor anlar inşallah benı zaten o arkamda olsaydı bukadar uğrasmazdım ama malesefkı arkamda degıl başa gelen cekılır dıyor ve aynen devam mecburen 1 haftayı atlatalım bakalım zaten bıraz olsun bellı olur ogrenıp oğrenmeyecgı..karışan olunca zor durum kuzum ama 2 yaşında başlanır normalde eğer çocuk kendi rahatsız olup ta brakmazsa tabii. her çocuk farklıdır bunun bilincinde olsunlar ve ek olarak şunu ekliyim önceden evet 2 yaşında bırakabiliyordu çocuklar ama artık gözlemlerime göre 3 yaşında hatta 3. 5 yaşında altı bezlenen çocuklar var.
sonraki hafta girersin kuzum izin kilona indiğinde tabii yer olursa listede. yoksa mezun olan birini beklemen lazım onun yerine girebilmek için.
Iyi tatiller kaptanim yolunuz açık olsunKızçelerim
yarın öğlen tatile çıkıyorum .
Köydeki evimize gidiyorum (memleketim bir tatil beldesi )
o yüzden uzun süreli kalıcam.
Çok fazla ayrıntılı yazamam çünkü telefondan giricem kk ye.
Kısa kısa cevaplarım olacak mecburen.
ama okumama asla engel değil
Telde kopyala yapıştır falan zor oluyor o yüzden hiç sevmiyorum telden kk e yazmayı.
Takımı boş bırakmayın ve zaten ensenizdeyim her daim
her yazılanı okuyor olacağım
menü, spor paylaşımları asla aksatılmasın
bakanlarım,
gezegenfeza ve Zre_
tepenizde olup liste tutacaklar
ceza almamaya bakın, verilen cezaları da uygulayın.
Sevgili yardımcımmiyaww__ ım
ve diğer bakanlarım tam yetkilidirler.
bende kontrollerimi yapıcam.
Iyı tatiller abla.Kızçelerim
Telde kopyala yapıştır falan zor oluyor o yüzden hiç sevmiyorum telden kk e yazmayı.
bakanlarım,
gezegenfeza ve Zre_
İyi tatiller abla guzel guzel tatıl yap eglen kendinede çoook iyi bak hayırlı yolculuklarKızçelerim
bakanlarım,
gezegenfeza ve Zre_
Sen ne kadar gideceksinmoni ablammm iyi tatillerrr. ❤❤
Haftaya da ben gidiyorum, gidip bomba gibi gelelimmm.
Bende erken oldgunu dusunuyrum ama bakalım bıraz deneyecegım ustune gtmedenCanım 4 çocuk anası olarak bana erken geldi WC tanıt orda sohbet edin alissin biraz
Bizimkiler WC sohbet leri okadar severdi li elimden tutup götürmek isterlerdi
Ayyy canım heyecanlandim
Tamam canım ödemlerini at yarisiriz
Oyyy çalışmanında bu yönü kötü ya Rabbim sabır versım kım bakacak mınığeKızlar bu çarşamba ise dönüyorum.dogum iznim bitiyor.cok mutsuzum bebeğimi bırakıp ise dönerim hic yok
Bu kilo geçerli 72.100ezgicim bugünkü kilon kaç?
Iyiymis1 hafta yokum abla.
1 mil 2 mil dedgı ney zorluk sevıyesımı ben squat yapıordum bu zamana kadar leslıe hıc yapmadımLeslıe dedgnz yabancı bı kadın yuruyus faln yapıor omu
Galiba canım, bende hiç yapmadım1 mil 2 mil dedgı ney zorluk sevıyesımı ben squat yapıordum bu zamana kadar leslıe hıc yapmadım
Ben.yapiyordm.lessi.1 2 3 4 5.milleri.war 1mill.15daakika.suruyor.zorluk.yok.ayni.hareketler.zaten.sadece.hermmilde.ekleniyor.Ben1 mil 2 mil dedgı ney zorluk sevıyesımı ben squat yapıordum bu zamana kadar leslıe hıc yapmadım
teşekkür ederim
kitaplarımı yanımda götürücem bol vaktim olacak okumaya inşallah
Leslıe dedgnz yabancı bı kadın yuruyus faln yapıor omu
Zaten annesı olarak bende istemem aşırı bi şekılde geç zamana bırakmak ama işte daha küçük bakalım eşimde goruyor anlar inşallah benı zaten o arkamda olsaydı bukadar uğrasmazdım ama malesefkı arkamda degıl başa gelen cekılır dıyor ve aynen devam mecburen 1 haftayı atlatalım bakalım zaten bıraz olsun bellı olur ogrenıp oğrenmeyecgı..
İnşallah kılo verebılırım ya offf listeye grmek ıstıyorum lıste dısından cok dıkkat edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?