Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zaten annesı olarak bende istemem aşırı bi şekılde geç zamana bırakmak ama işte daha küçük bakalım eşimde goruyor anlar inşallah benı zaten o arkamda olsaydı bukadar uğrasmazdım ama malesefkı arkamda degıl başa gelen cekılır dıyor ve aynen devam mecburen 1 haftayı atlatalım bakalım zaten bıraz olsun bellı olur ogrenıp oğrenmeyecgı..

İnşallah kılo verebılırım ya offf listeye grmek ıstıyorum lıste dısından cok dıkkat edemıyorum

Iyi tatiller kaptanim yolunuz açık olsun

Iyı tatiller abla.
2 temmuza kadar tepelerinden inmem, sonra yerime birini bulur bende tatilime giderim

İyi tatiller abla guzel guzel tatıl yap eglen kendinede çoook iyi bak hayırlı yolculuklar

Bende erken oldgunu dusunuyrum ama bakalım bıraz deneyecegım ustune gtmeden

1 mil 2 mil dedgı ney zorluk sevıyesımı ben squat yapıordum bu zamana kadar leslıe hıc yapmadım
Ben.yapiyordm.lessi.1 2 3 4 5.milleri.war 1mill.15daakika.suruyor.zorluk.yok.ayni.hareketler.zaten.sadece.hermmilde.ekleniyor.Ben
Faydasini
Gordm.ama.sun
Bebegm.birz.huzursuz.we.sinawa.hazlrlandigmdn.yapamiyrm.iyi.terletiyor.fayydali

Ben çocuğun öğrenme yetisinden çok kas gelişimi açısından söyleyebilirim 2 yaş öncesi çok üzülüyorum henüz anüs etrafındaki kasları gelişmemiş oluyor aslında kötülük etmiş olunuyor çocuğa bunu anlatmayı denesen kuzum olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…