INŞAALLAH bitanem bakalım cumaya kadar 101 den bişey değişir mi
Ayyyy hadi bakalım daha dikkat edicem ALLAH'IN izniyle iki hafta sonrada diyetisyen kontrolü var bakalım hayırlısıDeğişir tabikiiiiiiii.
Yok yapmiyirumSen şeker orucu yapmiyormuydun?
Bende cok sevıyorum miss miss eşimin işe iyi gelmıyor yağmr ama ne yapalım yağmrda lazmÇok severim o kokuyu
Burdada hava kapalı ama yağış yok. Keşke yağsada yaprakların sulansa
Iyim fistikk isteyim sen nasilsinnn bi ara gelde birilerini sıkıstiralimmAblam aslında doğru söylüyorsun yani ben şimdi spora yüklendim biraz bir kaç gündür yapmaya başladım vücudu toparlamak için
Aynen valla senin vesilenle geldim buraya şimdi diyorum ne yapıyorlar aklımdasınız yani
Zre_ su perim nasılsın cano
INŞAALLAH bitanem bakalım cumaya kadar 101 den bişey değişir mi
Slm.canm.Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
banuşummm
harikasın bitanem
ben az sonra yola çıkıyorum Erdek'e gidiyorum. Sibel'e gelemicem , bi aksilik olmazsa eğer temmuzun 11 in de gitmeyi düşünüyorum.
öptüm kocaman
Aleyküm selam canım
Aman diyetisyen den utanıp kaçma Ramazan'ı şeriften önce gittiğimde nerdeyse 6kilo alıp 4 kilosu yagdandi
Ne yüzle gideyim dedim kendimi ikna Edip Ramazan'ı şerif listemi aldım tabi boyunun ölçüsünü de
10 günde nasıl bukadar kilo alınır diye furcamida listenize aldım sonuçta ramazan i serifite 5 kilo verdim belki gitmeseydim almaya devam ederfim
Yolun açık olsun kaptanim ekliycez seni
Verom tatili guzel atlatmış din hergun menü ver etiket yap gözüm üstünde sende meni takip et canım
Geçmiş olsun canım
Men 7.takimdan transfer oldum adım Fatma güzel kilo vermeler
Hoşgeldin kaptanım,
Enerjine hayranım. Şeker orucun hayırlı uğurlu olsun. Benimki gayet iyi gidiyor, ikisini birlikte götürüyorum. Şevval ayı orucuna başladım. Niyetim 6 tane tutmaktı ama 3 tutacağım galiba. Herşey gönlünce olsun
Denemedim hic tatlım bi deneyim bakalim nasıl olacak oyleCanımmmmmm.. Hoşgeldinnn. Seni özledim.❤❤
Aaaaaaaa. ❤❤❤
Bende merak ettim vallahi.
İçine limon sıkmayı denedin mi canım?
İnşallah kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Çok şükür fazla kilolarımın 28,5 kg'ı gitti. Vereceğim 14,5 kg kaldı inşallah. Azmederek, yürüyüş yaparak, diyetten fire vermeyerek bu kiloları da verip, eski sağlığıma kavuşmayı çok istiyorum.Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin. Diyetisyeninin tartısını baz alırız cuma günleri. Güzel kilolar bekliyorum senden.
Vala anlatinca pek bi hoş geldi ablam yaa olsada yeseydik keşke sana afiyet olsun canım benim inşallah bigün bizimde yolumuz düşerse denerimAaa canım hoşgeldin umarım kaptanim onay verir birbirimize destek oluruz çok sevindim geldigine
Evet ablacim bir anteplinin şehir dışına gidip bulamadığı özlediği bir durumdur
Pidenin içine nohutun sosla kemik suyunda pişirilip yeşillik le yediği özlenen bir lezzettir antebe yolunuz fusedüş tavsiye ederim
Tabii Antepli nerde yenileceğini çok iyi bilir
Naneli denemedim kuzum birde onu deneyim bakalim sevdiğim çeşidi bulana kadar devamNanelısı guzel gbı geldi bana .yaaeminli almştm onu içemedım nanaelı aldım o daha guzel
Ne zaman istersen varsa su içmeyen sokalım kafasını kovayaIyim fistikk isteyim sen nasilsinnn bi ara gelde birilerini sıkıstiralimm
Hoşgeldin canimHoş bulduk bitanem yarışmaya ankaradan katılıyorum27 yaşındayım 101 kilo 169 boyundayım beni destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmamaydı düşünüyorum Benide alın araniza buradan mezun olmak banada nasip olur INSAALLAH ❤❤❤ ha bu arada hedefim ilk etapta 75
Ne karışıyor olur mu ablam yaa estagfurullah burada birbirimizi motive etmek desteklemek için varız herbirimiz bunu tek başımıza başaramadığımız için buradayız bence çok güzel fikirlerle geliyorsun diğer arkadaşlarda desteklerse neden olmasin@gezegenfezamiyaww__ Zre_
Takımımızın protokolleri
Canlarım malum yeniyim çok kimseyi tanımıyorum birde yeni geldi ne karışıyor diye gelmesin diye akıllara
Şöyle bir fikrim var Enson baktım takım 5.olmus her kaptan takımının 1
Olmasını ister
Özellikle lustedekileri bir etiketlesek
Ve en az 3.olup kaptanimiza hediye etsek cumaya az kaldı arkadaşları son iki gün tam gaz hedefe motive etsek
Kaptamizi sevindirsek ne dersiniz
Onu nerden temin ediyorsun sen tatlım?Slm.canm.
Top.haalde.yesil.cay.war
Enetkilisi.ona.demlendikten.sonra.tarçin.koyup.iciyorm.gayt.iyi.sadece.limond
Koyabillirsn
Inşallah olmaz canım benim arada olur öyle cumaya kadar daha toparlarsın senAyy bugün diyet olarak gerçekten çok basarisizm insallah birdaha olmaz menüye ek peynir ekmek zeytin yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?