Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyim fistikk isteyim sen nasilsinnn bi ara gelde birilerini sıkıstiralimm

Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
Slm.canm.
Top.haalde.yesil.cay.war
Enetkilisi.ona.demlendikten.sonra.tarçin.koyup.iciyorm.gayt.iyi.sadece.limond
Koyabillirsn

Buraya yazdıktan sonra yine daldım işlere sonrada tekrar sokağa atınca kendimi ancak bakabildim yazdıklarınıza

banuşummm
harikasın bitanem
ben az sonra yola çıkıyorum Erdek'e gidiyorum. Sibel'e gelemicem , bi aksilik olmazsa eğer temmuzun 11 in de gitmeyi düşünüyorum.
öptüm kocaman

Teşekkür ederim Ayşemmm
Yaaaa sana iyi tatiller de ben açıkçası görüşeceğiz diye de hevesle gidecektim Sibele Özledim valla yaaa oturup bir kahve içer sohbet ederiz diyordum ama can sağlığı nasılsa daha çooook kahveler içeriz birlikte
Bu Tatil sana çok güzel yarayacak bence Bol bol yüz ve yürüyüş yap canım
Bende sen dönene kadar artık biraz daha vermeye çalışayım da pofuduk arkadaşın olmasın
Cuma gidip bende acı gerçeklerle yüzleşeyim valla Sibelin enerjisine de ihtiyacım var sanki şükür bugünde süper geçti hatta öğlen tekrar çıktım sabahki 45dakikanın üzerine 20 dakika daha yürüdüm

Akşamları da çıkacaktım da kime dediysem tavsiye etmedi sonuçta kilolar durunca daha ne kadar arttırabilirsin dediler haklı olarak bende şimdilik her sabah sporumu gündüz de kızın etkinlikleriyle zaten hareket ediyorum

Bende artık Cuma bakalım diyetisyende ne çıkacağım malum evdeki tartılar genelde kendi kafalarına göre takılıyorlar
Bakalım yeni bir milat dedim hatta son miladım olacak dedim kalan kilolarımı da vermek için

Teşekkür ederim canım Şükür şeker orucu gayet güzel gidiyor şimdilik hatta meyve yeme ihtiyacı dahi hissetmiyorum ama tabi zararsız olanlardan arada tükeceğim ( listelere göre kuru meyve ve günde 2 yaş meyve tüketilebilir diyor Şeker orucunda )

İnşallah sizlerinde herşey gönlünce olur Rabbim tuttuğun oruçları kabul etsin ...Aminnn

Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin. Diyetisyeninin tartısını baz alırız cuma günleri. Güzel kilolar bekliyorum senden.
İnşallah kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Çok şükür fazla kilolarımın 28,5 kg'ı gitti. Vereceğim 14,5 kg kaldı inşallah. Azmederek, yürüyüş yaparak, diyetten fire vermeyerek bu kiloları da verip, eski sağlığıma kavuşmayı çok istiyorum.
İnşallah kilo vermek için azmeden ve sabreden tüm arkadaşlarım ideal kilolarına sağlıkla, mutlulukla ulaşırlar. Sevgilerimle.

Vala anlatinca pek bi hoş geldi ablam yaa olsada yeseydik keşke sana afiyet olsun canım benim inşallah bigün bizimde yolumuz düşerse denerim

Hoşgeldin canim ben de ankariliyim

Ne karışıyor olur mu ablam yaa estagfurullah burada birbirimizi motive etmek desteklemek için varız herbirimiz bunu tek başımıza başaramadığımız için buradayız bence çok güzel fikirlerle geliyorsun diğer arkadaşlarda desteklerse neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…