Yok canım ben 2 sene önce yapmıştım. Arada 3 er günlük ve 1 haftalık yaptim. Daha yapmıyorum. Belki kış aylarında olabilir.Pek zor biseye benziyo bu ablam yaa benim bünyemin kaldıracağını pek sanmam zaten bugün rahatsızlandım biraz tansiyonum düştü mü yükseldi mi nedir bas dönmesi mide bulantısı çok fenaydım şimdi biraz toparladım size kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende yoğurdu kendim mayalıyorum canım onla ayran yapayım bari dediğin gibi bahaneyle sıvı olur.
Aay bayılırım patatese.
Patates yiye yiye patates gibi olduk zati.
Evet kisin daha kolay olabilir haklisin canimYok canım ben 2 sene önce yapmıştım. Arada 3 er günlük ve 1 haftalık yaptim. Daha yapmıyorum. Belki kış aylarında olabilir.
Hayırlı uğurlu olsun tatlım ilk iş gününHelloooo
Bugün ilk iş günüm. Banka şansıma kalabalıktı bi oturdum bi kalktim eve geldim.topukludan bacaklarım zonkluyor.bana tavukla ilgili yemek fikri verin napiyim bilemedim
vala aynen öyle kuzum buarada ben unuttum canım senin çocuk var miydi? Kaç yıllık evlisin?
Ben 4 yıllık evliyim canım 3 yaşında oğlum var ben evlendim hemen hamile kaldim hic evlilik namina bisey paylasamadan pat oglum kucagimdaydi cani saolsun tabi ama bence bikac yil ciftlerin kendine vakit ayirip birbirini tanimasi daha dogru bence inşallah sana da doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim2 yılı geçti canım, bebek yok daha.
Peki ya sen???
Ben 4 yıllık evliyim canım 3 yaşında oğlum var ben evlendim hemen hamile kaldim hic evlilik namina bisey paylasamadan pat oglum kucagimdaydi cani saolsun tabi ama bence bikac yil ciftlerin kendine vakit ayirip birbirini tanimasi daha dogru bence inşallah sana da doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim
Amin canım saolAllah bağışlasın rabbim hep gün yüzlerini göstersin inşallahh
Bizde birkaç aydır istiyoruz bakalım hayırlısıylaa.Kilo da versem on numara olcak.
Amin canım saol
Ay hadi hayırlısı bakalim inşallah Rabbim gönlünuze göre verir seni burada önce zayıflatıp sonra da hamile takvimin de kilo kontrolünü takip ederiz insallah
Burdada hâlâ pahali, arada ucuzluk yapıyorlar. Mesela geçen hafta domates 1 dükkanda 55 cent di. Diğerlerinde 1.99 euro.Biraz sebze meyve aliym die disari ciktimda aman aman o sebzelerin fiyati ne oyle domates patates sogan felan ucmuş resmen sizin oralarda da öyle mi? Kilosu 5 6 liradan az hiçbi sebze yoktu çok sasirdim
ÇorbasıHelloooo
Bugün ilk iş günüm. Banka şansıma kalabalıktı bi oturdum bi kalktim eve geldim.topukludan bacaklarım zonkluyor.bana tavukla ilgili yemek fikri verin napiyim bilemedim
Hayırlısıyla tez zamanda sende kucağına al tatlımAllah bağışlasın rabbim hep gün yüzlerini göstersin inşallahh
Bizde birkaç aydır istiyoruz bakalım hayırlısıylaa.Kilo da versem on numara olcak.
Hayırlısıyla tez zamanda sende kucağına al tatlım
Ya kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Şimdi ben arabayı kullanmaya başladım . Okula gitmek için falan. Het firsatta eşim bana sanki surat yapıo
Sanki zorunà gidio .hani onu da okula birakiyrm. Zaten bana bi güvenmez haller tavırlar. . Geriyor beni. . Ne var yani Ha sen Ha ben. hep ben mi oturacam çocukların yaNina arkaya. Valla rezil oluyorm bebekler durmayinca. O gayet rahat . . Reva mi bu. Bırak yani ben surerim . Okula geldi yürüyerek dönüşte hemen o alio. Niye yani
Allah bir daha o günleri yasatmasin canım, ne kadar acıCanım erkeklerin çoğunda var o şöförlüğü beğenmeme
Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve 19 senedir de İstanbul trafiğinde kullanıyorum hatta hep derim usta Şöförüm diyene kafa tutabilecek kadar hakimim aracaeskiden eşim hep araba olmasına rağmen minibüsle gidip gelirdi araba bendeydi sonra kendine araba aldı ama baktı masraflar ağır geliyor mecbur sattı kendi düldülünü Tabi arabayla işe git gel rahat alışınca benimkine el koydu şimdi nereye gitsek hep kendi kullanır ve ben geçince ( ki kavga dövüş arada bir geçebiliyorum onunla giderken ) hemen müdahale eder bende hiç umursamam hadi Anam hadi şöförün işine karışılmaz diyorum susuyor
Bir keresinde o şirket arabasıyla ben kendi arabamızla yarış bile yapmıştıko güne kadar benim şoförlüğüme tam güvenemeyen adam onu geçip ondan önce varış noktasına geldiğimi görünce bir daha o oldu şoförlüğüme laf söylemedi heee ama işte arada bir neden geçmedin neden sollamadın diye konuşur onuda tınlamamayı öğrendim
Sende sakın pes etme inatla bakışları görmezden gelerek kullanAllah korusun hastalık anında eşlerin araba kullanmayı bilmesi okara önemli ki ( eşim 3 sene önce beyin felci geçirdiğinde ambulans beklemektense ben götüreyim dedim ve 4 hastane gezdikten sonra eşimi kabul ettiler doktor hala diyor tam zamanında getirmişsiniz Allahın sevilen kuluymuş diye çünkü müdahale gecikseydi bu sefer ya yatalak kalacaktı yada direk ölecekti doktorun demesi Allah korusun ) O gün resmen deli gibi kullandım arabayı
Eşimde hep der senin hakkını ödeyemem diyeaman sağlıklı olsunlarda varsın çoğu zaman onlar kullansın
Sporların hepsini bir yaz canımBugünkü menümü paylaşayım ben arkadaşlar
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içtim daha sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptimsonrasında kahvaltıda
Yumurta
Bir kibrit kutusu kadar peynir
4 tane zeytin
2 dilim chia tohumlu ekmek
Domates salatalık
Çay
ARA bir tane muz
Yarım bardak light süt
Öğle yemeği yemedim
Bir bardak mısır yedim (dayanamadim)
1-1,5 avuç kuruyemiş yedim
Akşam yemeği yemicem
Yine bir porsiyon meyve süt yada yoğurt yerim yanında yine bi saat yürüdüm daha yeni geldim
1,5litre su oldu ama yatana kadar tamamlarım 2 ye ALLAH'IN izniyle
bide göbek çalışırım yarim saat INŞAALLAH Antepia27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?