2 buçuk saat yürüyüşSporların hepsini bir yaz canım
Allah bir daha o günleri yasatmasin canım, ne kadar acı
Yok canım yanlış deyilde karışık olmuş biraz. Hem oruç, hem sıcak, oğlum tutturdu laptop alacam diye onu dolandırdım beynim sulandı2 buçuk saat yürüyüş
30 dakikalık göbek hareketleri
Yanlışım olduysa affola
Ay çok geçmiş olsun. Dediğin doğru hem direnmeliyim. İyi sofor olmak için hen dr varsın onlar sürsün sağlık olsun da... benim 2 bebek var ya onlarin allah korusun açık bişi olur eder.Canım erkeklerin çoğunda var o şöförlüğü beğenmeme
Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve 19 senedir de İstanbul trafiğinde kullanıyorum hatta hep derim usta Şöförüm diyene kafa tutabilecek kadar hakimim aracaeskiden eşim hep araba olmasına rağmen minibüsle gidip gelirdi araba bendeydi sonra kendine araba aldı ama baktı masraflar ağır geliyor mecbur sattı kendi düldülünü Tabi arabayla işe git gel rahat alışınca benimkine el koydu şimdi nereye gitsek hep kendi kullanır ve ben geçince ( ki kavga dövüş arada bir geçebiliyorum onunla giderken ) hemen müdahale eder bende hiç umursamam hadi Anam hadi şöförün işine karışılmaz diyorum susuyor
Bir keresinde o şirket arabasıyla ben kendi arabamızla yarış bile yapmıştıko güne kadar benim şoförlüğüme tam güvenemeyen adam onu geçip ondan önce varış noktasına geldiğimi görünce bir daha o oldu şoförlüğüme laf söylemedi heee ama işte arada bir neden geçmedin neden sollamadın diye konuşur onuda tınlamamayı öğrendim
Sende sakın pes etme inatla bakışları görmezden gelerek kullanAllah korusun hastalık anında eşlerin araba kullanmayı bilmesi okara önemli ki ( eşim 3 sene önce beyin felci geçirdiğinde ambulans beklemektense ben götüreyim dedim ve 4 hastane gezdikten sonra eşimi kabul ettiler doktor hala diyor tam zamanında getirmişsiniz Allahın sevilen kuluymuş diye çünkü müdahale gecikseydi bu sefer ya yatalak kalacaktı yada direk ölecekti doktorun demesi Allah korusun ) O gün resmen deli gibi kullandım arabayı
Eşimde hep der senin hakkını ödeyemem diyeaman sağlıklı olsunlarda varsın çoğu zaman onlar kullansın
Ay çok geçmiş olsun. Dediğin doğru hem direnmeliyim. İyi sofor olmak için hen dr varsın onlar sürsün sağlık olsun da... benim 2 bebek var ya onlarin allah korusun açık bişi olur eder.
Bi de araba öyle bişiyki. Uygulama yapmayınca istedgn kadar bilgisini bil yani sürmeyince ustalasamam biliyorm. Sen ne güzel üstasin. YaşınıZi merak ettim
Nekadar iyi yapmissin canım yaa güle güle yeyin bilinçli hatunun hali başka tabiBurdada hâlâ pahali, arada ucuzluk yapıyorlar. Mesela geçen hafta domates 1 dükkanda 55 cent di. Diğerlerinde 1.99 euro.
Geçen hafta 20 kg kadar alıp konserve yaptım
ALLAH yardımcın olsun çok sıcaktı bugün sende haklisinYok canım yanlış deyilde karışık olmuş biraz. Hem oruç, hem sıcak, oğlum tutturdu laptop alacam diye onu dolandırdım beynim sulandı
Aksam yemegi neden yemiyosun tatlim?Bugünkü menümü paylaşayım ben arkadaşlar
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içtim daha sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptimsonrasında kahvaltıda
Yumurta
Bir kibrit kutusu kadar peynir
4 tane zeytin
2 dilim chia tohumlu ekmek
Domates salatalık
Çay
ARA bir tane muz
Yarım bardak light süt
Öğle yemeği yemedim
Bir bardak mısır yedim (dayanamadim)
1-1,5 avuç kuruyemiş yedim
Akşam yemeği yemicem
Yine bir porsiyon meyve süt yada yoğurt yerim yanında yine bi saat yürüdüm daha yeni geldim
1,5litre su oldu ama yatana kadar tamamlarım 2 ye ALLAH'IN izniyle
bide göbek çalışırım yarim saat INŞAALLAH Antepia27
Çok hafif güzel bir menü olmuş afiyet olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Birkaç parça kavun
Peynir
Yeşillik
Ara
Bir dlm kavun
Öğle
Bir tabak kabaklama
Akşam
KozleKözl patlıcan yemeği
Yoğurt
Ara
Kabak çekirdeği
Spor
15dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
15 dk spor aletleri ile çalışma
2saat civarında AVM alışveriş
Şu 3 lt civarında
gezegenfeza Zre_ vorones
Bi bardak mısırı yiyince bide üstüne kuruyemiş çok geldi o yüzden yemek istemedim ama meyve yedim birazdansa yoğurt pul biber limon karışımı yicemAksam yemegi neden yemiyosun tatlim?
Gayet güzel bi menü olmuş bugünde benden 10 puan hemide yildizliHayırlı akşamlar arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Birkaç parça kavun
Peynir
Yeşillik
Ara
Bir dlm kavun
Öğle
Bir tabak kabaklama
Akşam
KozleKözl patlıcan yemeği
Yoğurt
Ara
Kabak çekirdeği
Spor
15dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
15 dk spor aletleri ile çalışma
2saat civarında AVM alışveriş
Şu 3 lt civarında
gezegenfeza Zre_ vorones
Güzel menü olmuşBende menümü yazayim
Sabah kalkınca bir minik armut 2 kayısı
Kahvaltı 2 yumurta 4-5 top peynir 4-5zeytin çay
Ara karpuz bir bardak ayran
Akşam mangalda 2 parca tavuk pirzola
Bol salata ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat egzersiz
moni gezegenfeza Zre_
Kız aynı benim gibi yemissiiiiin.Menu yazsam ama kimse bakmasın. öyle yazıp kaciyim.
Sabah
peynir zeytin yumurta yağda domates salatalik. Bi parça ekmek
Öğle 15.00
4 poğaça (kendim yaptım . Sacmaladim özür )
peynir nutella salata
Aksam 20.00
1 kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık yoğurt 1 lokma ekmek
Spor su iyi değil . Hala çay içmedim. .bebekler ı yatırıyorm . Canım fena tatlı çekiyor. Regl im
Insan mezun olunca öyle oluyo demek ki bende mezun olmak istiyorumMenu yazsam ama kimse bakmasın. öyle yazıp kaciyim.
Sabah
peynir zeytin yumurta yağda domates salatalik. Bi parça ekmek
Öğle 15.00
4 poğaça (kendim yaptım . Sacmaladim özür )
peynir nutella salata
Aksam 20.00
1 kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık yoğurt 1 lokma ekmek
Spor su iyi değil . Hala çay içmedim. .bebekler ı yatırıyorm . Canım fena tatlı çekiyor. Regl im
Kız ben seni daha büyük zannediyordum.38e girdimGerçi ben geceleri saymıyorum ( banane uyurken bir şey anlamıyorum ki ) o yüzden 19 diyorum bazen makarasına 17 yaşındaki kızımda ufalda cebime gir diye gülüyor
Rabbim evlatlarımızı hatta sevdiklerimizi korusunAminnn
Kesinlikle eşine olmadı bizi örnek gösterustalaşmanın ne kadar önemli olduğunu belki o sayede anlar Bazen erkekler kötü örnek duymadıkları sürece jetonları düşmüyor
Bide yesekNekadar iyi yapmissin canım yaa güle güle yeyin bilinçli hatunun hali başka tabi
Kız ben seni daha büyük zannediyordum.
Minnacıkmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?