- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Buyur yıldızlı 10Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Birkaç parça kavun
Peynir
Yeşillik
Ara
Bir dlm kavun
Öğle
Bir tabak kabaklama
Akşam
KozleKözl patlıcan yemeği
Yoğurt
Ara
Kabak çekirdeği
Spor
15dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
15 dk spor aletleri ile çalışma
2saat civarında AVM alışveriş
Şu 3 lt civarında
gezegenfeza Zre_ @vorones
Valla sanada 10Bende menümü yazayim
Sabah kalkınca bir minik armut 2 kayısı
Kahvaltı 2 yumurta 4-5 top peynir 4-5zeytin çay
Ara karpuz bir bardak ayran
Akşam mangalda 2 parca tavuk pirzola
Bol salata ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat egzersiz
moni gezegenfeza Zre_
Biyolojik yaşıma göre öylegece gece moralim bomba gibi oldu 38 minnak mi sayılıyor artık
moni kaptanım gelmiş hoş gelmiş nasi geçiyor ablacım tatilin inşallah çok güzeldir bol bol denize gir güneslen bizim yerimize de
O bizde de var.ilk arabayı öğrendiği zamanlar ise giderdim.her aksam geldiğinde arabanin etrafın da dört dönerdi biryerine birşey olmuş mu diye.o streste araba kullanYa kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Şimdi ben arabayı kullanmaya başladım . Okula gitmek için falan. Het firsatta eşim bana sanki surat yapıo
Sanki zorunà gidio .hani onu da okula birakiyrm. Zaten bana bi güvenmez haller tavırlar. . Geriyor beni. . Ne var yani Ha sen Ha ben. hep ben mi oturacam çocukların yaNina arkaya. Valla rezil oluyorm bebekler durmayinca. O gayet rahat . . Reva mi bu. Bırak yani ben surerim . Okula geldi yürüyerek dönüşte hemen o alio. Niye yani
10Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl ekmek
1 dl karpuz
Maydonoz yeşil soğan domates
Ara
15 kiraz
Öğle
1 haşlanmış tavuk
1 kase soğuk çorba
Akşam
2 mücver
1 kase soğuk çorba
1 dolma biber
Adım 12500
Su 2 litre
gezegenfeza Zre_
miyaww__ miyosum kulak sıkıntım var bi tarafta duymada azalma var iki tarafında zarında sorun var sanirim biri kesin diğerinde de var.galiba bu Ara her şey olumsuz gidiyor hayırlısı.. Bugün tomo çektirdim 2 hafta sonra.da işitme testine giricem. Ameliyat gerekebilir bakalim duyma kaybim olmasın da
Benimde bir kulagimda az miktarda isitme kaybi var. senelerdir vardi, bu sene tuttum kulagima takilan alet aldim. aslinda olmasada olurmus, cok az fark varmiyaww__ miyosum kulak sıkıntım var bi tarafta duymada azalma var iki tarafında zarında sorun var sanirim biri kesin diğerinde de var.galiba bu Ara her şey olumsuz gidiyor hayırlısı.. Bugün tomo çektirdim 2 hafta sonra.da işitme testine giricem. Ameliyat gerekebilir bakalim duyma kaybim olmasın da
gecmis olsun canimHayırlı geceler kızlar dün gece çok rahatsizlandim acilde serum alınca bugün biraz iyiyim şükür. Menü vereyim
Sabah
Az Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Ara
1 muz
Ara
2 küçük dilim pazili börek
Aksam
Mercimek Çorbası
3 yk makarna
3 yk etli patlıcan yemeği
Ara
2 bardak çay
2 lt su
Spor yok tüm gün yattım
hadi gecmis olsunSelam kizlar napiyonuz, ben yeni geldim isten. Bi dus alip gecmisi okuyayim
ablam tatil nasil geciyorKuzular geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?