Güzel gülüm, istanbulun ve bayramın yorgunluğu üzerimde henüz.ablam tatil nasil geciyor
İyi ya yalnız değilmiş im demek . kavgaya kadar gitmesek bari . Yok o değil dediğin gibi o stresle bişi olacak . Ben sana demiş tim diyecek . Mesela bugün diyorum ki sen beni strese sokuyorsun yok Dio ben uyariyirm. İyi de sana göre uyarmak bana göre stres . Şu arabanin yanından geçerken yavaşla dikkat Lı ol bilmem ne demesiO bizde de var.ilk arabayı öğrendiği zamanlar ise giderdim.her aksam geldiğinde arabanin etrafın da dört dönerdi biryerine birşey olmuş mu diye.o streste araba kullan
Yanında asla kullanmam.her seferinde kavga ederiz.agzi hiç susmaz hemen azarlar
Aslında o konserveler kışın nekadar güzel oluyor yemeklerde kış aylarında domateslerin felan hic tadi olmuyorBide yesekeşimde bende pişmiş domates sevmiyoruz.
Ama bazı yemeklere kıvam veriyor
Gecmis olsun canim@miyaww__ miyosum kulak sıkıntım var bi tarafta duymada azalma var iki tarafında zarında sorun var sanirim biri kesin diğerinde de var.galiba bu Ara her şey olumsuz gidiyor hayırlısı.. Bugün tomo çektirdim 2 hafta sonra.da işitme testine giricem. Ameliyat gerekebilir bakalim duyma kaybim olmasın da
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir versinUyumadan kk ye bakıyım dedim, Bahar'ımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş.
Yanlış okudum sanıp tekrar okudum ama maalesef. Çok şaşkınım, üzgünüm. Püsküütümün yanında olup destek olmak isterdim.
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde olsun inşallah.
Rabbim baharımın gönlüne ferahlık versin, acısını dindirsin,
Odin'i Bahar'ıma bağışlasın .
O çok güçlü bir kadın.
Yüreği güzel perim başın sağolsun...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabirlar versin. Cok uzuldum yaUyumadan kk ye bakıyım dedim, Bahar'ımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş.
Yanlış okudum sanıp tekrar okudum ama maalesef. Çok şaşkınım, üzgünüm. Püsküütümün yanında olup destek olmak isterdim.
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde olsun inşallah.
Rabbim baharımın gönlüne ferahlık versin, acısını dindirsin,
Odin'i Bahar'ıma bağışlasın .
O çok güçlü bir kadın.
Yüreği güzel perim başın sağolsun...
Sorma hep yüz bulmalarim . Fotolarima ve giyebildigim kıyafetleré baktıkca . Saçmalama da şinir tanımıyorum. Aman sen mezun ol amma benim gibi etme .Insan mezun olunca öyle oluyo demek ki bende mezun olmak istiyorum
aynen canim hem tadi olmuyor hem fiyati ucuyorAslında o konserveler kışın nekadar güzel oluyor yemeklerde kış aylarında domateslerin felan hic tadi olmuyor
Bugun 20 tane ip atlayabildimKız aynı benim gibi yemissiiiiin.
Yanı eski halim. Pogacanin üstüne nutella sürüp mmmh.
Bu kadar yeterkalk zıpla
Ablam gi bence süper menu olmuş .. kabak çekirdeği olmasa da olurmuş hani. Ben ordan mi kirsam. 10 numara 5 yıldız .Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Birkaç parça kavun
Peynir
Yeşillik
Ara
Bir dlm kavun
Öğle
Bir tabak kabaklama
Akşam
KozleKözl patlıcan yemeği
Yoğurt
Ara
Kabak çekirdeği
Spor
15dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
15 dk spor aletleri ile çalışma
2saat civarında AVM alışveriş
Şu 3 lt civarında
gezegenfeza Zre_ vorones
nutellanin 1 lokmasi bile erimedi. yarin daha fazla olsunBugun 20 tane ip atlayabildim
NutElla bir lokmadir yavnutellanin 1 lokmasi bile erimedi. yarin daha fazla olsun
Anaaa sen böyle deyince yarinı cuma sandımHepinize iyi geceler Allah rahatlik versin
Yarin güne tartıda eksilerde uyanmaniz dileğiyle görüşmek üzere...
iyi geceler canimHepinize iyi geceler Allah rahatlik versin
Yarin güne tartıda eksilerde uyanmaniz dileğiyle görüşmek üzere...
ben o 1 lokma icin agzima sürmem. yedimmi sise yariya iner diNutElla bir lokmadir yavabartmiom şükur
Gecmis olsun atlattin ilk gunu. Nasil hissediyosun kendini?Helloooo
Bugün ilk iş günüm. Banka şansıma kalabalıktı bi oturdum bi kalktim eve geldim.topukludan bacaklarım zonkluyor.bana tavukla ilgili yemek fikri verin napiyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?