- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
saate bakarsan yarin zaten cumaAnaaa sen böyle deyince yarinı cuma sandım
Allahtan nutelladan nefret ediyorumben o 1 lokma icin agzima sürmem. yedimmi sise yariya iner di
INŞAALLAH bi mezun olalım RABBIM kimseye sağlıkla sıhhatli verdiği kiloları geri aldırmasınSorma hep yüz bulmalarim . Fotolarima ve giyebildigim kıyafetleré baktıkca . Saçmalama da şinir tanımıyorum. Aman sen mezun ol amma benim gibi etme .
Gecmis olsun@miyaww__ miyosum kulak sıkıntım var bi tarafta duymada azalma var iki tarafında zarında sorun var sanirim biri kesin diğerinde de var.galiba bu Ara her şey olumsuz gidiyor hayırlısı.. Bugün tomo çektirdim 2 hafta sonra.da işitme testine giricem. Ameliyat gerekebilir bakalim duyma kaybim olmasın da
Sagol ablahadi gecmis olsun
bende yarim lt su icince yatacam. sabah erken kalkmam lazim. bir arkadasa kahvaltiya gidecem 25 km uzaga
cok büyük avantaj.Allahtan nutelladan nefret ediyorum
amin amiin amiiiiinINŞAALLAH bi mezun olalım RABBIM kimseye sağlıkla sıhhatli verdiği kiloları geri aldırmasın
madem bisiklet sürmeyi biliyon niye arabaya biniyongezegenfeza abla 8834 adim toplam. Toplam 45 dkk bisikletle ise gittim geldim, araba krizi vardi evde oglen anahtari bulamadim. Bisiklet surmek zorunda kaldim.
Su 2 ltZre_
Aksamlari donusu gece oluyo abla o yuzden ıssız yerden gecmem gerekiyor. Bugunde erkek kardesim geldi beraber sure sure eve birakti beni. Vee cocuklarrrdan dolayida tabimadem bisiklet sürmeyi biliyon niye arabaya biniyon
dogru o zamanAksamlari donusu gece oluyo abla o yuzden ıssız yerden gecmem gerekiyor. Bugunde erkek kardesim geldi beraber sure sure eve birakti beni. Vee cocuklarrrdan dolayida tabi
iyi gecelerIyi geceler
Bugünkü menümü paylaşayım ben arkadaşlar
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içtim daha sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptimsonrasında kahvaltıda
Yumurta
Bir kibrit kutusu kadar peynir
4 tane zeytin
2 dilim chia tohumlu ekmek
Domates salatalık
Çay
ARA bir tane muz
Yarım bardak light süt
Öğle yemeği yemedim
Bir bardak mısır yedim (dayanamadim)
1-1,5 avuç kuruyemiş yedim
Akşam yemeği yemicem
Yine bir porsiyon meyve süt yada yoğurt yerim yanında yine bi saat yürüdüm daha yeni geldim
1,5litre su oldu ama yatana kadar tamamlarım 2 ye ALLAH'IN izniyle
bide göbek çalışırım yarim saat INŞAALLAH Antepia27
Çok hafif güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Gayet güzel bi menü olmuş bugünde benden 10 puan hemide yildizli
Buyur yıldızlı 10
Bu hafta galiba sporda birinci olacaksın böyle giderse
Hayırlı geceler kızlar dün gece çok rahatsizlandim acilde serum alınca bugün biraz iyiyim şükür. Menü vereyim
Sabah
Az Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Ara
1 muz
Ara
2 küçük dilim pazili börek
Aksam
Mercimek Çorbası
3 yk makarna
3 yk etli patlıcan yemeği
Ara
2 bardak çay
2 lt su
Spor yok tüm gün yattım
neAblam gi bence süper menu olmuş .. kabak çekirdeği olmasa da olurmuş hani. Ben ordan mi kirsam. 10 numara 5 yıldız .o zamn yıldız yok.sana . 10 puAn
Günaydın ablacım çok sevindim gözün aydın :)Kızlar oğlum Kıbrıs tan ünv geliyor bugün kuxumla ilk ayrı geçirdiğimiz bayramdi kavusucaz insallah
Allah ayırmasın ablaKızlar oğlum Kıbrıs tan ünv geliyor bugün kuxumla ilk ayrı geçirdiğimiz bayramdi kavusucaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?