Kızlar oğlum Kıbrıs tan ünv geliyor bugün kuxumla ilk ayrı geçirdiğimiz bayramdi kavusucaz insallah
Kız napiyon, bayramda da gelip elimi öpmedinBurdayım abla
Günaydın ablacım çok sevindim gözün aydın :)
Amin canım hepimizin kuzular ini Rabbim esirgesinAllah ayırmasın abla
Grup üyelerinin canları ciğerleri hep kıbrısta desene abla.Benimde aslanım kardeşim Kıbrısta asker şuan.
Allah'ım en büyük ayrılığımız bu olsun inşallah.
Teşekkürler ablacim
Amin canım hepimizin kuzular ini Rabbim esirgesin
Oooo canım kardeşine hayırlı tezkere ler
Çok teşekkür ederim canım
Kızlar bana dur deyin
Şimdi ömer'im gelince en sevdiği yemekleri tatlıları yaparım
İnşallah yemem çünkü mende severim
Ayy ömer mi gelecek . Ablam bak lütfen yeme . yani en kötü tadina bak. Bize Kilo aldıran miktarları bir de. . Sen yaptığın yemekleri n tadını biliosun zaten. 1 lokma ye ama dur !!!Bizim veroyla ortak bir yanımız var ikimizin oglanlarinin adı Ali ve Ömer
Ömer'im gelecek inşallah
vorones
Hep bi kerecikler bizi sisko yapar. . Zaten bayramda ramazan da aman bi kereceik Die abartmadik miSağol ablacım Allah razı olsun. ❤❤
1 kerecik ye bence oğlunla abla.
İmm severim. Revani catal ucu yense. Yuvalama da çeyrek kase öğlen yemegineBuguB mesela yuvalama revani ile açılış yapicaz insallah
Hep bi kerecikler bizi sisko yapar. . Zaten bayramda ramazan da aman bi kereceik Die abartmadik mi
Olmaz olamaz. Ablam oğluşuna 85 Kilo ile sürpriz yapacak . Oğlusu gelmiş Die Kilo vermiş olmaliiiiiiiOrası öyle tabi,oğluşu gelmiş diye dedim. ❤
Olmaz olamaz. Ablam oğluşuna 85 Kilo ile sürpriz yapacak . Oğlusu gelmiş Die Kilo vermiş olmaliiiiiii
Ayy evet bugün perşembe . Listedeyken en sıkıntısını cektigim gün . Erken ve sebzw yiyip sabahı beklerdımOooo bu sabah dükkanı men acmisim
En erkenci olarak
Hepinize hayırlı sabahlar
Günaydın lar
Bugün perşembe
Bol sıvı
Sıfır karbon
Almaya çalışalım yarın baskulde gülelim insallah
Takımım yarın kaçıncı gelecek merak icindeyim
Bu hafta ben ortasından başladım diyete canim bayram için tatildeydik INŞAALLAH tartıda eksileri görmeyi nasip eder RABBIMCanım sporuna bayıldım çok güzel menü n dikkatli fakat listeye tam uyulmammis kaçamak yapmamisdin
Harikasın 10 numarasın canım bugun
Teşekkürler ablacim
Teşekkürler canım
Yarın kilo bildiricex özellikle seni çok merak ediyorum sabah aç WC sonra kilonu bildir canim
Oooo super bu hafta sporun gercegerç iyiydi
Geçmiş olsun canım
ne
Kabak çekirdeği ni yazdı pek yemedim uyumuşum ama tekrar biraz patlıcan yemeği neden yedim
Evet abla aynen oyle, musluman dusmanligi iyice artti. Koy gibi yerde oturuy oruz biz zaten turk cok, ama yinede korkuyoninsan nolur nolmaz.dogru o zaman
zaten ne almanya ne hollanda eskisi gibi deyil
gecen hafta burda tren istasyonunda 2 türke saldirmislar. orta yasli birini yumruklayip genc olani raylarin üstüne atmislar. Allah tan araya düsmüs ve tren gelmiyormus.
baska bir sokakta türbanli bir cocugun türbanini nasil cektilerse cocugun saclarida baya kopmus.
cok dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?