Hayirdir camim neolduSelam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın
İmm severim. Revani catal ucu yense. Yuvalama da çeyrek kase öğlen yemegine
İnşallaahhh.
Bu hafta ben ortasından başladım diyete canim bayram için tatildeydik INŞAALLAH tartıda eksileri görmeyi nasip eder RABBIM
Selam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın
Evet abla aynen oyle, musluman dusmanligi iyice artti. Koy gibi yerde oturuy oruz biz zaten turk cok, ama yinede korkuyoninsan nolur nolmaz.
Allah czasini versin pislikler
İlk defa duyuyorum karacıger temzlığı nasıl oluyor cahılım valla10 Temmuz sonrasında karaciğer temizliği yapmayı düşünüyorum inşallah. Abidin Salih hocanın önerdiği karaciğer temizliğini, piyasada dolaşanları değil. Kendisi bir tıp doktoru ve biyolog. Kitabının ismi Gerçek Tıp. Yaklaşık 50₺ gibi bir fiyatı var ama kesinlikle öneriyorum bu kitabı.
Karaciğer temizliğinden sonra da tıbbi bir sorunumu çözmek için 3 günlük açlık oruçları tutmayı düşünüyorum. ( sağlık sorunumu açıklamak istemiyorum ama kilo vermeme engel değil, hatta kilo verirsem düzelmesi daha kolay olacak inşaallah)
.
10 Temmuz'a kadar da tam Karatay usulü olmasa da Karatayvârî bir beslenme düzeni uygulamayı düşünüyorum.
Ve sabah kalkma saatlerimi biraz daha erkene çekebilirsem her sabah yaklaşık 45 dk spor yapmak gibi bir planım var. Tabii büte kaldıysam o süreyi ders çalışarak geçirip günde en azından 400 kere ip atlamayı istiyorum.
Planlarım bu şekilde :)
Sizlerin böyle planları var mı acaba? :)
Ben kahvaltıya geldim neler neler vardi ama yemedim abla sende yemezsinKızlar bana dur deyin
Şimdi ömer'im gelince en sevdiği yemekleri tatlıları yaparım
İnşallah yemem çünkü mende severim
Bu oruç nasıl oluor ve ne içinunuttum yaa ben yarın bir arkadaşa kahvaltıya gidecektim.
Ondan sonra başlayım 36 saatlik oruca
Tamam abla bana cvp vermene gerek kalmadı burdan bakıorumEstağfirullah ne cahilliği, bende 2 sene önce varlığını öğrenip yaptım.
Bildiğim kadarını anlatiyim
Başlamadan 1 gün öncesi çiğ sebze, meyva yiyerek vücudu hazirliyorsun.
Akşam 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
1. Gün sabah, öğle ve akşam yarim su bardağı meyva suyu üzerine saf su ilave edip içiyorsun. Geri kalan her saat başı 1 bardak ph yüksek su içiyorsun
2. Günden itibaren hergün sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su içerek güne başlıyorsun.
Yine her saat başı su, öğle ve akşam sulandırılmış meyva suyu.
Her 4. Gün 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
Ve başlarken sabah ılık duş alıp niyet ediyorsun.
Devamında her sabah ılık duş alıyorsun.
Kaç gün yaparsan yap bu şekil oluyor.
Bırakınca bikac gün yine çiğ sebze meyve yeniyor, sonra yavaş yavaş çorbaya başlayabilirsin
Zor bişeye benzıo niyet falan varya dını bı yonude var mıEstağfirullah ne cahilliği, bende 2 sene önce varlığını öğrenip yaptım.
Bildiğim kadarını anlatiyim
Başlamadan 1 gün öncesi çiğ sebze, meyva yiyerek vücudu hazirliyorsun.
Akşam 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
1. Gün sabah, öğle ve akşam yarim su bardağı meyva suyu üzerine saf su ilave edip içiyorsun. Geri kalan her saat başı 1 bardak ph yüksek su içiyorsun
2. Günden itibaren hergün sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su içerek güne başlıyorsun.
Yine her saat başı su, öğle ve akşam sulandırılmış meyva suyu.
Her 4. Gün 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
Ve başlarken sabah ılık duş alıp niyet ediyorsun.
Devamında her sabah ılık duş alıyorsun.
Kaç gün yaparsan yap bu şekil oluyor.
Bırakınca bikac gün yine çiğ sebze meyve yeniyor, sonra yavaş yavaş çorbaya başlayabilirsin
Hayrolsun canımSelam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın
Müsait olunca yazarim canımBu oruç nasıl oluor ve ne için
Hem maddi hem manevi olarak insan rahatlıyor.Zor bişeye benzıo niyet falan varya dını bı yonude var mı
Ay ınan bende bugun tam onlardan bahsedecektım ya aynen nedır o fıyatlar ya esım alış verısı yaptı adam dıokı sogan almasam sartmı sogan dıo salata malzemesı falnda almams sadece domats patates sogan valla çok kötu durumdayz cok bıde esımde bende calşmıoruz dusunun halımızı yanı şöyle eşim calışıo ama pıknık yerınde Allah ne verdyse yaz bıtış bizimde iş bitiş zaten ramaznda olmadı bu aralar havalrda tuaf yıne olmuo ne olacaksa işimz eşim üni mezunu iki yıl bilgisayarBiraz sebze meyve aliym die disari ciktimda aman aman o sebzelerin fiyati ne oyle domates patates sogan felan ucmuş resmen sizin oralarda da öyle mi? Kilosu 5 6 liradan az hiçbi sebze yoktu çok sasirdim
Rabbim gönlune gore versın tatlışından saglıklısından inşallahAllah bağışlasın rabbim hep gün yüzlerini göstersin inşallahh
Bizde birkaç aydır istiyoruz bakalım hayırlısıylaa.Kilo da versem on numara olcak.
Rabbim gönlune gore versın tatlışından saglıklısından inşallah
Başı sagolsun abla Rabbım güç kuvvet versın sabır versınUyumadan kk ye bakıyım dedim, Bahar'ımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş.
Yanlış okudum sanıp tekrar okudum ama maalesef. Çok şaşkınım, üzgünüm. Püsküütümün yanında olup destek olmak isterdim.
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde olsun inşallah.
Rabbim baharımın gönlüne ferahlık versin, acısını dindirsin,
Odin'i Bahar'ıma bağışlasın .
O çok güçlü bir kadın.
Yüreği güzel perim başın sağolsun...
Bi yere kapatmak derken kapatmakda maksat Allah ile başbaşa kalabilmek o sonsuz saadetin lezzetine varabilmek amaç.. Dee sen alkali diyeti mi bu canım?Hem maddi hem manevi olarak insan rahatlıyor.
Zaten eskiden padişahlar kendilerini 40 gün biyere kapatirmisya, manevi olarak huzura ermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?