Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İmm severim. Revani catal ucu yense. Yuvalama da çeyrek kase öğlen yemegine

Ayy ablacim insallah dikkat edicem

İnşallah kuzum

Bu hafta ben ortasından başladım diyete canim bayram için tatildeydik INŞAALLAH tartıda eksileri görmeyi nasip eder RABBIM

Canım ortasinorn bile başlasan 2 gündür iyi gidiyor Sun buralarda perşembe dahabi önemli yarın tartı günü olduğu icin
Selam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın

Ayy canım Rabbim gönlüne genişlik versin inşallah

Evet abla aynen oyle, musluman dusmanligi iyice artti. Koy gibi yerde oturuy oruz biz zaten turk cok, ama yinede korkuyoninsan nolur nolmaz.
Allah czasini versin pislikler

Ülke olarak müslüman olarak zor günler den geviyogux İnşallah herşey güzel olacak Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısi olsun

İlk defa duyuyorum karacıger temzlığı nasıl oluyor cahılım valla

Tamam abla bana cvp vermene gerek kalmadı burdan bakıorum

Zor bişeye benzıo niyet falan varya dını bı yonude var mı

Biraz sebze meyve aliym die disari ciktimda aman aman o sebzelerin fiyati ne oyle domates patates sogan felan ucmuş resmen sizin oralarda da öyle mi? Kilosu 5 6 liradan az hiçbi sebze yoktu çok sasirdim
Ay ınan bende bugun tam onlardan bahsedecektım ya aynen nedır o fıyatlar ya esım alış verısı yaptı adam dıokı sogan almasam sartmı sogan dıo salata malzemesı falnda almams sadece domats patates sogan valla çok kötu durumdayz cok bıde esımde bende calşmıoruz dusunun halımızı yanı şöyle eşim calışıo ama pıknık yerınde Allah ne verdyse yaz bıtış bizimde iş bitiş zaten ramaznda olmadı bu aralar havalrda tuaf yıne olmuo ne olacaksa işimz eşim üni mezunu iki yıl bilgisayar

Başı sagolsun abla Rabbım güç kuvvet versın sabır versın

Hem maddi hem manevi olarak insan rahatlıyor.
Zaten eskiden padişahlar kendilerini 40 gün biyere kapatirmisya, manevi olarak huzura ermek için
Bi yere kapatmak derken kapatmakda maksat Allah ile başbaşa kalabilmek o sonsuz saadetin lezzetine varabilmek amaç.. Dee sen alkali diyeti mi bu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…