Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seni öyle iyi anlıyorum ki canım geçim gerçekten çok zor hayat çok pahalı duzenli bir işte bile tek maaşla gecinmek imkansizlasti neredeyse Allah yardimciniz olsun vala uzuldum cok ailelerden felan destek yok mu Hiç?

Ya ben almasam da disaridan saldırı öliyuuu. Yani oglusun elinde simit vardi. Yemedİ kalanı ben yedim bi de poğaça . . çeyrek kadar oldular
Tatlim dikkat ediyorum da menülerinde hergün hamurişi ya da zararlı biseyler bulunuyor yani tabiki yanlış anlama beni işine karışmak değil niyetim ama o tartıdaki mükemmel rakama gelene kadar nekadar emek harcadın kimbilir
Tabiki yiyeceksin sen hakettin ama bildiğim kadarıyla korumaya da devam edebilmek için dengeli ve düzenli beslenmek lazım mesela dünde poğaça yedin bugün yememen lazımdı başka güzel bireylerle dengelemen lazımdı günü
Dilerim inşallah verdiğin kiloları bir ömür korursun canim

Hem maddi hem manevi olarak insan rahatlıyor.
Zaten eskiden padişahlar kendilerini 40 gün biyere kapatirmisya, manevi olarak huzura ermek için
Evet sankı bır yerde daha denk gelmştım boyle bişeye ama tam hatrlayamadım doğrudur bende istıyorum ama ne kadar dayanırım bılemıorum pazar gunu başlasam dıorum sen başalayacakmsn

Evi topladım sonra markete gittim a101 de pilates seti var kızlar bugün almak isteyen varsa gidip alsın
Sonra sporumu yaptım duşumu aldım ve masa başındayım size bi yazıp derse geçeyim dedim
Evet bende gormstum .bende plates topu varda cpk buyuk yada bana buyuk gelıo spor olarak ne yapılıokı yanı bana çok yakacak bıseye benzemıo gbı geldı de

Candysisters
Karaciğer temizliği ve açlıklar için internette yazan bilgilere itibar etmemenizi ve kitabı almanızı tavsiye ederim. Kitap: Aidin Salih- Gerçek Tıp.
Ben yine de kısa bir özet geçeyim:
Açlıkta amaç vücudun dinlenmesine ve kendi kendini tedavi etmesine izin vermek. 1 günlük açlık diye bahsettiği hayat boyu haftada bir defa yapılması tavsiye ediliyor ve benim hatırladığım kadarıyla küçük rahatsızlıkları önlüyor. Mesela 10 günlük açlık diye bahsettiği bir açlık da var, bunun çok daha ağır hastalıklara romatizmaya, kansere bile çare olduğunu söylüyor. Tabii ki 10 günlük açlığı bu işte uzman bir doktorun kontrolünde sürdürmek daha faydalı ve sağlıklı olur. 10 günlük açlıkta sindirimin artık hücre düzeyine indiğini ve hücredeki zararlı toksinleri, hasarlı hücreleri sindirdiğini söylüyor.
.
Çok fazla ve sağlıksız beslendiğimiz, karışık yediğimiz için besinler sindirim sistemimizde tam olarak sindirilemiyor ve çürüyor. Bu da aslında zamanla bağırsak duvarımızı zedeliyor ve sonunda bağırsaklar esasında emilmemesi gereken şeyleri de emiyor. Bu da çeşitli hastalıklara yol açıyor.
Bu bilgilerin hepsi hatta daha ayrıntılısı kitapta var. Yemekleri hangi sırayla yemeliyiz, suyu ne zaman içmeliyiz vs. şeklinde aslında dikkat etmediğimiz ama çok önemli olan bir sürü bilgi mevcut. Kitabın reklamını yapıyormuş gibi oldu sanırım ama ben çok faydalanmıştım ve hayran kalmıştım. Fiyatı sanırım 40-50₺ arasında bir şey ki böyle bir kitap için gayet normal. Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, hepinize. Bir yerinden dokunmasa başka bir yerinden kesinlikle faydası dokunacaktır. :)

Siz neden orda oturuyorsuznuz umarım yanlış bir soru sormamaısmdır
Yok canim neden yanlis olsun.
Ben dogma buyume hollandadayim. Dedemler taa 70lilerin sonunda buraya gelmisler calismaya sonra kalmislar burda, sonra babami getirmis dedem bi kac yil sonrada annem gelmis. Ben burda okudum is buldum kadrolu, duzenim evim burda kurulu, babam tarafi ailem hepsi burda onun icin. Turkiyede annem tarafindan 2 teyzemle 3 kuzenim var. Ve kayinvalidemler. Keske turkiyeye dondugumde hazir isim evim cevrem herseyim olsa, 1 dkkika durmam zaten.

Seni öyle iyi anlıyorum ki canım geçim gerçekten çok zor hayat çok pahalı duzenli bir işte bile tek maaşla gecinmek imkansizlasti neredeyse Allah yardimciniz olsun vala uzuldum cok ailelerden felan destek yok mu Hiç?
Sole soyleyım kv deler cgu zaman bız destek cıkıoruz benım aılemede bısey demedkte onlarında drumu kendıne gore aman şu borsa mahvettı kazanacam dıe grdı esım kimsenın lafnı dınlemedı bende dahıl şimdide ah vah edıo barı secmden sonra yukselsede kendı paramzı kurtarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…