Protein diyeti yapsan canım faydası olur belkiHayırlı sabahlar yada öğlenlerveremıorum veremıorum offf kılo veremıorum bana şok şok dıet lazım en azndan 3 gunluk faln sonra normale doneyım
Hayirdir camim neoldu[/QU
Ayy canım Rabbim gönlüne genişlik versin inşallah
Sağol un kızlar inl hayırlısı diyelim hayırlısı olsun
Seni öyle iyi anlıyorum ki canım geçim gerçekten çok zor hayat çok pahalı duzenli bir işte bile tek maaşla gecinmek imkansizlasti neredeyse Allah yardimciniz olsun vala uzuldum cok ailelerden felan destek yok mu Hiç?Ay ınan bende bugun tam onlardan bahsedecektım ya aynen nedır o fıyatlar ya esım alış verısı yaptı adam dıokı sogan almasam sartmı sogan dıo salata malzemesı falnda almams sadece domats patates sogan valla çok kötu durumdayz cok bıde esımde bende calşmıoruz dusunun halımızı yanı şöyle eşim calışıo ama pıknık yerınde Allah ne verdyse yaz bıtış bizimde iş bitiş zaten ramaznda olmadı bu aralar havalrda tuaf yıne olmuo ne olacaksa işimz eşim üni mezunu iki yıl bilgisayar
Ne haberi canım ya. Cana gelmesin de.Selam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın
Hayirlisi olsun canim benim ins kötü bişey yokturSağol un kızlar inl hayırlısı diyelim hayırlısı olsun
Tatlim dikkat ediyorum da menülerinde hergün hamurişi ya da zararlı biseyler bulunuyor yani tabiki yanlış anlama beni işine karışmak değil niyetim ama o tartıdaki mükemmel rakama gelene kadar nekadar emek harcadın kimbilirYa ben almasam da disaridan saldırı öliyuuu. Yani oglusun elinde simit vardi. Yemedİ kalanı ben yedim bi de poğaça . .çeyrek kadar oldular
Ben kahvaltıya geldim neler neler vardi ama yemedim abla sende yemezsin
Gözün aydın abla adına sevındımKızlar oğlum Kıbrıs tan ünv geliyor bugün kuxumla ilk ayrı geçirdiğimiz bayramdi kavusucaz insallah
Ben hep telden gırıyorum bılgısayardan denemedım denesemde benım kız hiç bırakmaz emınımGünaydın kızlar telden yazmak çok zor gerçekten geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim:)
Hayrdır ne haberı gecmsten gelıyorum okuya okuya yazdysan okurum bırazdanSelam kızlar ben pek iyi değilim dün çok kötü bi haber aldım Rabbim sonumuzu hayır etsin artık dünden beri baya canım sıkkın
Siz neden orda oturuyorsuznuz umarım yanlış bir soru sormamaısmdırEvet abla aynen oyle, musluman dusmanligi iyice artti. Koy gibi yerde oturuy oruz biz zaten turk cok, ama yinede korkuyoninsan nolur nolmaz.
Allah czasini versin pislikler
Evet sankı bır yerde daha denk gelmştım boyle bişeye ama tam hatrlayamadım doğrudur bende istıyorum ama ne kadar dayanırım bılemıorum pazar gunu başlasam dıorum sen başalayacakmsnHem maddi hem manevi olarak insan rahatlıyor.
Zaten eskiden padişahlar kendilerini 40 gün biyere kapatirmisya, manevi olarak huzura ermek için
AmiiiinnnnAmiiinn canımmm.
Bana hayırlı evlatlar, sizlerin evlatlarına da hayırlı ömür versin rabbim.
Evet bende gormstum .bende plates topu varda cpk buyuk yada bana buyuk gelıoEvi topladım sonra markete gittim a101 de pilates seti var kızlar bugün almak isteyen varsa gidip alsın
Sonra sporumu yaptım duşumu aldım ve masa başındayım size bi yazıp derse geçeyim dedim
Hemen göz atıyorum sagolProtein diyeti yapsan canım faydası olur belki
Ya da ayça kayanın kalsiyum diyeti
Yok canim neden yanlis olsun.Siz neden orda oturuyorsuznuz umarım yanlış bir soru sormamaısmdır
Sole soyleyım kv deler cgu zaman bız destek cıkıoruz benım aılemede bısey demedkte onlarında drumu kendıne gore aman şu borsa mahvettı kazanacam dıe grdı esım kimsenın lafnı dınlemedı bende dahıl şimdide ah vah edıo barı secmden sonra yukselsede kendı paramzı kurtarsakSeni öyle iyi anlıyorum ki canım geçim gerçekten çok zor hayat çok pahalı duzenli bir işte bile tek maaşla gecinmek imkansizlasti neredeyse Allah yardimciniz olsun vala uzuldum cok ailelerden felan destek yok mu Hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?