Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bizim burda turk cok var, kayseri denizli izmir adana antep ardahan kirsehirli daha sayamadigim bissuru sehirden. Hepimiz bir birimize bagli insanlariz, bura dogumlu veya turkiye dogumlu gelin damat gelmis veya gelmemisbyasli genci , cok sukur vatanimiza dinimize bagliyiz, oturdugum yer koy gibi yani buyuk bi sehir degil

Açıklaman için çok teşekkur ederım aynen yedıklerımız içtıklerımn çoğundan fazlası zararlı artık yarrlı dedıklerımızde bıle bıseyler cıkmaya basladı Allah yardmcımz olsun inşallah fırsatım oldgnda kıtabada ulaşmak isterım tabıkı çok sagol

Hmm anlıyorum aş iş nerdeyse ınsanda orda oluyor tabıkı sende haklısın umarım bi fırsat olurda buraya donersınz

İnsan zaten oyle yerlerde bırbırına sahıp cıkmalı çok iyi edıyorsunuz benımde sıvastan bı arkadasm vardı unıyı sıvasta okudu ama aılesı faln ordalardı sanırım tam detay bılmıorum ama oda her turkıyeye geldgnde ohh vatanım dıyor

Kız napiyon, bayramda da gelip elimi öpmedin
İyimisin

İyiyim iyi o ara yogundum ve telefon bozuldu. Dün dönebildim sahalara :)
Gell öpem ayip ediyon cımbız geçmiş bayramin kutlu olsun muuaaaah.
İban numarami atiyorum harçlığımı gönder geregini yap :))

Inşallah kurtarırsınız canım Allah buyuktur

Evi topladım sonra markete gittim a101 de pilates seti var kızlar bugün almak isteyen varsa gidip alsın
Sonra sporumu yaptım duşumu aldım ve masa başındayım size bi yazıp derse geçeyim dedim
Ne kadar spor yaptığını yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…