- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Oh maşşallah50 crisscross
50 Cross over crunch
30 mekik
100 ip atladim
5 dkkda yere yatip bisiklet surdum :)
gezegenfeza
Açıklaman için çok teşekkur ederım aynen yedıklerımız içtıklerımn çoğundan fazlası zararlı artık yarrlı dedıklerımızde bıle bıseyler cıkmaya basladı Allah yardmcımz olsun inşallah fırsatım oldgnda kıtabada ulaşmak isterım tabıkı çok sagolCandysisters
Karaciğer temizliği ve açlıklar için internette yazan bilgilere itibar etmemenizi ve kitabı almanızı tavsiye ederim. Kitap: Aidin Salih- Gerçek Tıp.
Ben yine de kısa bir özet geçeyim:
Açlıkta amaç vücudun dinlenmesine ve kendi kendini tedavi etmesine izin vermek. 1 günlük açlık diye bahsettiği hayat boyu haftada bir defa yapılması tavsiye ediliyor ve benim hatırladığım kadarıyla küçük rahatsızlıkları önlüyor. Mesela 10 günlük açlık diye bahsettiği bir açlık da var, bunun çok daha ağır hastalıklara romatizmaya, kansere bile çare olduğunu söylüyor. Tabii ki 10 günlük açlığı bu işte uzman bir doktorun kontrolünde sürdürmek daha faydalı ve sağlıklı olur. 10 günlük açlıkta sindirimin artık hücre düzeyine indiğini ve hücredeki zararlı toksinleri, hasarlı hücreleri sindirdiğini söylüyor.
.
Çok fazla ve sağlıksız beslendiğimiz, karışık yediğimiz için besinler sindirim sistemimizde tam olarak sindirilemiyor ve çürüyor. Bu da aslında zamanla bağırsak duvarımızı zedeliyor ve sonunda bağırsaklar esasında emilmemesi gereken şeyleri de emiyor. Bu da çeşitli hastalıklara yol açıyor.
Bu bilgilerin hepsi hatta daha ayrıntılısı kitapta var. Yemekleri hangi sırayla yemeliyiz, suyu ne zaman içmeliyiz vs. şeklinde aslında dikkat etmediğimiz ama çok önemli olan bir sürü bilgi mevcut. Kitabın reklamını yapıyormuş gibi oldu sanırım ama ben çok faydalanmıştım ve hayran kalmıştım. Fiyatı sanırım 40-50₺ arasında bir şey ki böyle bir kitap için gayet normal. Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, hepinize. Bir yerinden dokunmasa başka bir yerinden kesinlikle faydası dokunacaktır. :)
Hmm anlıyorum aş iş nerdeyse ınsanda orda oluyor tabıkı sende haklısın umarım bi fırsat olurda buraya donersınzYok canim neden yanlis olsun.
Ben dogma buyume hollandadayim. Dedemler taa 70lilerin sonunda buraya gelmisler calismaya sonra kalmislar burda, sonra babami getirmis dedem bi kac yil sonrada annem gelmis. Ben burda okudum is buldum kadrolu, duzenim evim burda kurulu, babam tarafi ailem hepsi burda onun icin. Turkiyede annem tarafindan 2 teyzemle 3 kuzenim var. Ve kayinvalidemler. Keske turkiyeye dondugumde hazir isim evim cevrem herseyim olsa, 1 dkkika durmam zaten.
İnsan zaten oyle yerlerde bırbırına sahıp cıkmalı çok iyi edıyorsunuz benımde sıvastan bı arkadasm vardı unıyı sıvasta okudu ama aılesı faln ordalardı sanırım tam detay bılmıorum ama oda her turkıyeye geldgnde ohh vatanım dıyorBizim burda turk cok var, kayseri denizli izmir adana antep ardahan kirsehirli daha sayamadigim bissuru sehirden. Hepimiz bir birimize bagli insanlariz, bura dogumlu veya turkiye dogumlu gelin damat gelmis veya gelmemisbyasli genci , cok sukur vatanimiza dinimize bagliyiz, oturdugum yer koy gibi yani buyuk bi sehir degil
Gel miyosum gel, Hollanda Su ulkesi biliyon demi
Gel miyosum gel, Hollanda Su ulkesi biliyon demi
Denizi hortomla baglarim sanaSen beni oraya alırsan ben hep su içerimki bebişimmmm.
Denizi hortomla baglarim sanagul ablada yakin bana oda sporunla ilhilenir seni bi deri bi kemik yapariz ( biz oyleyiz ya sanki hahaha )
Kız napiyon, bayramda da gelip elimi öpmedin
İyimisin
HahahahahahhahahahaE o zaman elbirliğiyle benim ağzıma.....
Inşallah kurtarırsınız canım Allah buyukturSole soyleyım kv deler cgu zaman bız destek cıkıoruz benım aılemede bısey demedkte onlarında drumu kendıne gore aman şu borsa mahvettı kazanacam dıe grdı esım kimsenın lafnı dınlemedı bende dahıl şimdide ah vah edıo barı secmden sonra yukselsede kendı paramzı kurtarsak
Bi yere kapatmak derken kapatmakda maksat Allah ile başbaşa kalabilmek o sonsuz saadetin lezzetine varabilmek amaç.. Dee sen alkali diyeti mi bu canım?[/QUOTE
Su orucu, bir diğer adı şifa orucu
Şöyle anlatiyim.
Vücuda dışardan besin girmeyince, vücut içerdeki hastalıkları yiyormuş.
Yanı bunu yapan kanser başlangıcı hastalar bile şifa buluyor.
Mesela ben troid hastasıyım. Ameliyat oldum, 6 ayda bir kan veriyorum.
Bunu yaptıktan sonra ilacım yarıya düştü.
Eğer ameliyattan önce bunu duyup yapsaydım belki ameliyata bile gerek kalmayacaktı.
Cıs, hemde akşam, sporda yokDunkı menum
Sabah aç karnına su
Kahvaltı
Yumurta
Peynır
Yogurt
Yag bal
Öğlen
Yok
Akşam
Yogurtlu kabak
Karpz
Kahve yanındada cısss
Su 2.5 lt
Spor yok
Zre_ gezegenfeza moni
Kızlar bisey sorcam sabah akşam regl olcam canım tatlı istiyo ama tarçınlı süt sevmiyorum başka şeker dengeleyecek alternatifi olan var mi?
Ne kadar spor yaptığını yazEvi topladım sonra markete gittim a101 de pilates seti var kızlar bugün almak isteyen varsa gidip alsın
Sonra sporumu yaptım duşumu aldım ve masa başındayım size bi yazıp derse geçeyim dedim
Şimdi diceksin bu kadın da ne acayip diye ama baldan da nefret ederim kuzummÇok çok az bal koysan süte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?