- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok canım ben yapsam kışa doğru yaparim.Evet sankı bır yerde daha denk gelmştım boyle bişeye ama tam hatrlayamadım doğrudur bende istıyorum ama ne kadar dayanırım bılemıorum pazar gunu başlasam dıorum sen başalayacakmsn
Anım ben almanyadayimSiz neden orda oturuyorsuznuz umarım yanlış bir soru sormamaısmdır
Şimdi diceksin bu kadın da ne acayip diye ama baldan da nefret ederim kuzumm
Kesinlikle faydası var.Candysisters
Karaciğer temizliği ve açlıklar için internette yazan bilgilere itibar etmemenizi ve kitabı almanızı tavsiye ederim. Kitap: Aidin Salih- Gerçek Tıp.
Ben yine de kısa bir özet geçeyim:
Açlıkta amaç vücudun dinlenmesine ve kendi kendini tedavi etmesine izin vermek. 1 günlük açlık diye bahsettiği hayat boyu haftada bir defa yapılması tavsiye ediliyor ve benim hatırladığım kadarıyla küçük rahatsızlıkları önlüyor. Mesela 10 günlük açlık diye bahsettiği bir açlık da var, bunun çok daha ağır hastalıklara romatizmaya, kansere bile çare olduğunu söylüyor. Tabii ki 10 günlük açlığı bu işte uzman bir doktorun kontrolünde sürdürmek daha faydalı ve sağlıklı olur. 10 günlük açlıkta sindirimin artık hücre düzeyine indiğini ve hücredeki zararlı toksinleri, hasarlı hücreleri sindirdiğini söylüyor.
.
Çok fazla ve sağlıksız beslendiğimiz, karışık yediğimiz için besinler sindirim sistemimizde tam olarak sindirilemiyor ve çürüyor. Bu da aslında zamanla bağırsak duvarımızı zedeliyor ve sonunda bağırsaklar esasında emilmemesi gereken şeyleri de emiyor. Bu da çeşitli hastalıklara yol açıyor.
Bu bilgilerin hepsi hatta daha ayrıntılısı kitapta var. Yemekleri hangi sırayla yemeliyiz, suyu ne zaman içmeliyiz vs. şeklinde aslında dikkat etmediğimiz ama çok önemli olan bir sürü bilgi mevcut. Kitabın reklamını yapıyormuş gibi oldu sanırım ama ben çok faydalanmıştım ve hayran kalmıştım. Fiyatı sanırım 40-50₺ arasında bir şey ki böyle bir kitap için gayet normal. Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, hepinize. Bir yerinden dokunmasa başka bir yerinden kesinlikle faydası dokunacaktır. :)
Şöyle bir browni bir paket fındıklı çikolata neyim olaydı ne harika olurduAaaboovvc kız sen ne yicen hele. Ona yok buna yok.
Kız bana az kaldiDenizi hortomla baglarim sanagul ablada yakin bana oda sporunla ilhilenir seni bi deri bi kemik yapariz ( biz oyleyiz ya sanki hahaha )
Şöyle bir browni bir paket fındıklı çikolata neyim olaydı ne harika olurdu( şaka tabi kuzum) aman ne yapım meyveyle neyim idare ederim insallah
Seve seveİyiyim iyi o ara yogundum ve telefon bozuldu. Dün dönebildim sahalara :)
Gell öpem ayip ediyon cımbız geçmiş bayramin kutlu olsun muuaaaah.
İban numarami atiyorum harçlığımı gönder geregini yap :))
MeyvaKızlar bisey sorcam sabah akşam regl olcam canım tatlı istiyo ama tarçınlı süt sevmiyorum başka şeker dengeleyecek alternatifi olan var mi?
Ay kedin mi var seninnKayısı ye bari bol bol.
Bende kedimi yicem dünya tatlısı.
Tamam fezam tabiki meyve yicem cıslı coslu şeylere uzağım
Çok şükür iyiyimÇılgın seni :)ne var ne yok keyfin nasil
Ay kedin mi var seninn
Çılgın seni :)ne var ne yok keyfin nasil
Allahım ne tatlıdır kim bilir cinsi ne benim oğlum da çok istiyo bayiliyo kedilere bitürlü cesaret edemedim ama resmen bir çocuk kadar sorumluluğu var iyi bakamamaktan çok korkuyorumEvetttt adım ondan miyav.
Seni çılllgınn.
Hadi oradan.
Amiiin inşallahInşallah kurtarırsınız canım Allah buyuktur
Allahım ne tatlıdır kim bilir cinsi ne benim oğlum da çok istiyo bayiliyo kedilere bitürlü cesaret edemedim ama resmen bir çocuk kadar sorumluluğu var iyi bakamamaktan çok korkuyorum
Dayanamdım valla napım bayram sekerı almayalım kımse gelmıor dedım ama benı dınleyen kım seker derken cıkolata hepsı bıze kaldı onlar gdıklıor benı ye dıeCıs, hemde akşam, sporda yok
Otur 5
AnlıorumC
Anım ben almanyadayim
Zehra hollandada yani hollandanin ilçesi, köy dediğimize bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?