Allahım bu çok tatlı bisey canım yaa resmen evladı oluyor insanın demi benim ıçinde öp çok fazla şirin
Inşallah nasip olursa bizde sahiplenmeyi düşünüyoruz da bakalim bebeğim ya
Allahım bu çok tatlı bisey canım yaa resmen evladı oluyor insanın demi benim ıçinde öp çok fazla şirin
Pozlara felan baksana nasıl sırnaşiķ nasıl tatlı bisey oğlum şuan orda olsaydı deli olurdu resmenTeşekkür ederim canımm.
Öperim ısırırım.üstümde şuan zaten.
Inşallah nasip olursa bizde sahiplenmeyi düşünüyoruz da bakalim bebeğim ya
Pozlara felan baksana nasıl sırnaşiķ nasıl tatlı bisey oğlum şuan orda olsaydı deli olurdu resmen
Demi ama ailenin bi bireyi resmen iyi ne güzel maşallah size tatlimmİnşallah sahiplenirsiniz canım.
Benim eşim evde pek istemiyordu. Hatta hiç istemiyordu.Kedi bakmak sünnet diye peygamberimiz de kedileri çok severmiş diye diye aldık kızçeyi. Şimdi bayılıyor kucağından indirmiyor eve girince direk kızına sarılıyor.
Demi ama ailenin bi bireyi resmen iyi ne güzel maşallah size tatlimm
Ay keşke gelebilsek tatlım çok isterdimOğlanı al da gel biz kahve içeriz onlar oyun oynar.oyuncakları var.
Ay keşke gelebilsek tatlım çok isterdim
Yok canım ankaraliyim da şuan Mardin deyim eşimin görevinden dolayiSen Ankaradaydın dimiii
Sen nerdeydin?Yok canım ankaraliyim da şuan Mardin deyim eşimin görevinden dolayi
Yok canım ankaraliyim da şuan Mardin deyim eşimin görevinden dolayi
Esim askeri personel tatlim 2 yilimiz daha var buradaHee memleketin Ankara. Ben sadece o kısmı okumuşum canım.Eşin ne iş yapıyor ne kadar daha oradasın?
Esim askeri personel tatlim 2 yilimiz daha var burada
Evet canım mardin çok güzel çok farklı bi şehir kültür kaynaşması olan hepsi kardeşlik içerisinde yaşayan medeniyetler topluluğu resmen ama iste ben deniz aşığı bi insanım ya ege de ya da akdeniz de yaşamak hayalim bakalim burdan sonra hakkımızda hayırlısı inşallah senin eşin ne işle meşgul?Mardin güzel yer hemde azıcık kalmış.
Evet canım mardin çok güzel çok farklı bi şehir kültür kaynaşması olan hepsi kardeşlik içerisinde yaşayan medeniyetler topluluğu resmen ama iste ben deniz aşığı bi insanım ya ege de ya da akdeniz de yaşamak hayalim bakalim burdan sonra hakkımızda hayırlısı inşallah senin eşin ne işle meşgul?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?