Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canım Estağfurullah sen karış sıkıntı etmem sevinirim hatta. Dediğin doğru. Zor verdim . Koruma 2 ay olucak nerdeyse aynı . Aburcubur henüz yemiyorum yemem inşallah ama işte poğaça simit özledim sanırm fırsat ı bulunca kacio

Aaa çok güzelmiş canım ne şanslısın çeşit çeşit giyiyosundur ayakkabilari

Aynen benım kızmda delı oluyor kedılere
Aslında çocukların hayvan sevgisini desteklemeliyiz ama ben biliyorum ikinci çocuğum da o olacak benim oğlan biraz yaramaz ikisine yetişebilir miyim diye düşünüyorum yoksa eşimde çok sever ister hatta hamile kalmadan önce sahiplenecektim tam o sırada hamile olduğumu öğrendim askıya alındı ama bakalim hayirlisi

O vorones yok muu bir metabolizması var bizi ikiye katlar o eritir onları eminim bi şey diyemiyorum tartı günü gelip eksi çıkacak görecem diye

Evet bende gormstum .bende plates topu varda cpk buyuk yada bana buyuk gelıo spor olarak ne yapılıokı yanı bana çok yakacak bıseye benzemıo gbı geldı de

İnternette videolar falan var aslında kuzum şu bir ay sonraki sınavı da atlatıp bir de spor topiğimi açsam yapabileceğimiz videoları falan ilk sayfaya dizerim gelir gider ordan spor yaparız @gezegenfeza abla yardımcı olursan açmayı düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…