Sayisi50 olanlar süresimi sayısımı?
Süresini yazarsan iyi olur
Süresini yaz canımcımSayisi
HmmKışın yapalım
Hem günler kısa, hemde benim pek vaktim yok. 1,5 hafta sonra Türkiye ye gidecem.
Dönünce bakalim ne durumda olacam
En iyisi ekim yada kasım
Suresine bakmadimkiSüresini yaz canımcım
Ohoo biz onada başladık da bazı arkadaşlar kaytarıyor.Hmm
İyi bakiim ben de ip topiğimde ipe başlarım o zaman
Ortalama yarim saat olmusmudurSuresine bakmadimki
Yok canım Estağfurullah sen karış sıkıntı etmem sevinirim hatta. Dediğin doğru. Zor verdim . Koruma 2 ay olucak nerdeyse aynı . Aburcubur henüz yemiyorum yemem inşallah ama işte poğaça simit özledim sanırm fırsat ı bulunca kacioTatlim dikkat ediyorum da menülerinde hergün hamurişi ya da zararlı biseyler bulunuyor yani tabiki yanlış anlama beni işine karışmak değil niyetim ama o tartıdaki mükemmel rakama gelene kadar nekadar emek harcadın kimbilir
Tabiki yiyeceksin sen hakettin ama bildiğim kadarıyla korumaya da devam edebilmek için dengeli ve düzenli beslenmek lazım mesela dünde poğaça yedin bugün yememen lazımdı başka güzel bireylerle dengelemen lazımdı günü
Dilerim inşallah verdiğin kiloları bir ömür korursun canim
Toplam olmustur heraldeOrtalama yarim saat olmusmudur
Adim sayısı?Avm dolaştım çok yorgun hissediyirm
Tmm canımToplam olmustur heralde
Ben bugün 500 le başlarım.. Sonra gelsin 1000 li rakamlarOhoo biz onada başladık da bazı arkadaşlar kaytarıyor.
Artık alıştım tek seferde 500 tane zıplıyorum
Aaa çok güzelmiş canım ne şanslısın çeşit çeşit giyiyosundur ayakkabilariNe güzel en azından kardeşik hakim canım çok şükür. ❤ İnşallah şöyle gönlüne göre güzel bir deniz kıyısı olur bundan sonraki istasyonunuz. ❤❤
Benim eşim inşaat mühendisi canım. Müteahhitlik yapıyor. Bir de 7 göbekten gelen bi ayakkabı işi var bi yandan da ayakkabı imal ediyorlar babalarıyla amcalarıyla.
500 bitti, 500 daha yaparımBen bugün 500 le başlarım.. Sonra gelsin 1000 li rakamlar
Aslında çocukların hayvan sevgisini desteklemeliyiz ama ben biliyorum ikinci çocuğum da o olacak benim oğlan biraz yaramaz ikisine yetişebilir miyim diye düşünüyorum yoksa eşimde çok sever ister hatta hamile kalmadan önce sahiplenecektim tam o sırada hamile olduğumu öğrendim askıya alındı ama bakalim hayirlisiAynen benım kızmda delı oluyor kedılere
Tatlim dikkat ediyorum da menülerinde hergün hamurişi ya da zararlı biseyler bulunuyor yani tabiki yanlış anlama beni işine karışmak değil niyetim ama o tartıdaki mükemmel rakama gelene kadar nekadar emek harcadın kimbilir
Tabiki yiyeceksin sen hakettin ama bildiğim kadarıyla korumaya da devam edebilmek için dengeli ve düzenli beslenmek lazım mesela dünde poğaça yedin bugün yememen lazımdı başka güzel bireylerle dengelemen lazımdı günü
Dilerim inşallah verdiğin kiloları bir ömür korursun canim
Oy maşallahOvorones yok muu bir metabolizması var bizi ikiye katlar o eritir onları eminim bi şey diyemiyorum tartı günü gelip eksi çıkacak görecem diye
Evet bende gormstum .bende plates topu varda cpk buyuk yada bana buyuk gelıospor olarak ne yapılıokı yanı bana çok yakacak bıseye benzemıo gbı geldı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?