Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sende haklısın canım en iyi sen bilirsin nasıl dengeyi koruyacağını
2 ay olmuş maşallah sana ins hep böyle devam eder

O @vorones yok muu bir metabolizması var bizi ikiye katlar o eritir onları eminim bi şey diyemiyorum tartı günü gelip eksi çıkacak görecem diye
Maşallah ona ozman metabolizma hızı gerçekten çok önemli darısı başımıza diyelim ozman canım benim

Açlık oruçları vücuda yarar sağlar ama 10 günlük bir açlıkla kanser vs gibi hastalıkların tedavisinden bahsetmiş ya kitap bunu herhangi bir kanıt temelli çalışmaya dayandırarak mı söylüyor yoksa doktorun tezi mi merak ettim ?
Yaraları iyileştiren protein 10 gün alınmazsa hasta insanlar için büyük yıkım bence o yüzden merak ettim.

Özel bir soru soracağım cevaplamayadabilirsin su perim hollanda da sağlıkçıların ortalama maaaşı nedir ? Özelden de yazabilirsin tabi ..

Allahim instada gezinirken milliyiyici diye bi profile girdim girmemle cikmam bir oldu ne lezziz seyler vardi yaa

O zaman itiraf ederim insta da türkiyemekleri diye bir sayfa var ordan beğendiiğim şehirdeki yemekleri kaydediyorum olurda gidersem yemeden dönmeyim diye

Kızlar bisey sorcam sabah akşam regl olcam canım tatlı istiyo ama tarçınlı süt sevmiyorum başka şeker dengeleyecek alternatifi olan var mi?

Şeftali ya da elma hangisi varsa rendele teflon tavaya at üstüne 1 çay kaşığı tarçını at karıştır kendsi suyunu salsın sonra çeksin soğut ve ye baya tatlı hissini geçirir

Benim kedim geçen kış öldü Çok güzel çok duygusallar

dikkat edin pislikler ya.Allah korkusu olmayandan korkcaksin vicdani olmaz.keske buralara gelseniz

Sabah
Ilık su
Haşlanmış yumurta
Peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalık
Maydonoz
Iki dilim tam buğday ekmek
Çay

ARA
Muz
Yarım su bardağı yoğurt

Öğlen
Iki yk kıyma kavurmasi
Iki dilim ekmek

ARA
10-15 erik

Akşam
Domates çorbası
Çok küçük bi parça karnıyarık
4 yk.pilav

40 dk yürüdüm.
2lt su
Çok spor yapamadım yarın eşimin doğum günü hazırlık yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…