- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Sende haklısın canım en iyi sen bilirsin nasıl dengeyi koruyacağınıYok canım Estağfurullah sen karış sıkıntı etmem sevinirim hatta. Dediğin doğru. Zor verdim . Koruma 2 ay olucak nerdeyse aynı . Aburcubur henüz yemiyorum yemem inşallah ama işte poğaça simit özledim sanırm fırsat ı bulunca kacio
Maşallah ona ozman metabolizma hızı gerçekten çok önemli darısı başımıza diyelim ozman canım benimO @vorones yok muu bir metabolizması var bizi ikiye katlar o eritir onları eminim bi şey diyemiyorum tartı günü gelip eksi çıkacak görecem diye
@EFfatmagul
Karaciğer temizliği ve açlıklar için internette yazan bilgilere itibar etmemenizi ve kitabı almanızı tavsiye ederim. Kitap: Aidin Salih- Gerçek Tıp.
Ben yine de kısa bir özet geçeyim:
Açlıkta amaç vücudun dinlenmesine ve kendi kendini tedavi etmesine izin vermek. 1 günlük açlık diye bahsettiği hayat boyu haftada bir defa yapılması tavsiye ediliyor ve benim hatırladığım kadarıyla küçük rahatsızlıkları önlüyor. Mesela 10 günlük açlık diye bahsettiği bir açlık da var, bunun çok daha ağır hastalıklara romatizmaya, kansere bile çare olduğunu söylüyor. Tabii ki 10 günlük açlığı bu işte uzman bir doktorun kontrolünde sürdürmek daha faydalı ve sağlıklı olur. 10 günlük açlıkta sindirimin artık hücre düzeyine indiğini ve hücredeki zararlı toksinleri, hasarlı hücreleri sindirdiğini söylüyor.
.
Çok fazla ve sağlıksız beslendiğimiz, karışık yediğimiz için besinler sindirim sistemimizde tam olarak sindirilemiyor ve çürüyor. Bu da aslında zamanla bağırsak duvarımızı zedeliyor ve sonunda bağırsaklar esasında emilmemesi gereken şeyleri de emiyor. Bu da çeşitli hastalıklara yol açıyor.
Bu bilgilerin hepsi hatta daha ayrıntılısı kitapta var. Yemekleri hangi sırayla yemeliyiz, suyu ne zaman içmeliyiz vs. şeklinde aslında dikkat etmediğimiz ama çok önemli olan bir sürü bilgi mevcut. Kitabın reklamını yapıyormuş gibi oldu sanırım ama ben çok faydalanmıştım ve hayran kalmıştım. Fiyatı sanırım 40-50₺ arasında bir şey ki böyle bir kitap için gayet normal. Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, hepinize. Bir yerinden dokunmasa başka bir yerinden kesinlikle faydası dokunacaktır. :)
Yok canim neden yanlis olsun.
Ben dogma buyume hollandadayim. Dedemler taa 70lilerin sonunda buraya gelmisler calismaya sonra kalmislar burda, sonra babami getirmis dedem bi kac yil sonrada annem gelmis. Ben burda okudum is buldum kadrolu, duzenim evim burda kurulu, babam tarafi ailem hepsi burda onun icin. Turkiyede annem tarafindan 2 teyzemle 3 kuzenim var. Ve kayinvalidemler. Keske turkiyeye dondugumde hazir isim evim cevrem herseyim olsa, 1 dkkika durmam zaten.
Allahim instada gezinirken milliyiyici diye bi profile girdim girmemle cikmam bir oldu ne lezziz seyler vardi yaa
Kızlar bisey sorcam sabah akşam regl olcam canım tatlı istiyo ama tarçınlı süt sevmiyorum başka şeker dengeleyecek alternatifi olan var mi?
Saol canım deniycemŞeftali ya da elma hangisi varsa rendele teflon tavaya at üstüne 1 çay kaşığı tarçını at karıştır kendsi suyunu salsın sonra çeksin soğut ve ye baya tatlı hissini geçirir
Canımmmmm. ❤❤
Tekir kızçem, sokakta doğmuş. Annesi atmış onu kurban olurum ona ben.Nasıl tatlı nasıl güzel. ❤❤ Dediğinde çok haklısın sorumluluğu büyük ama sen bu bilince sahip olduğun için eminim ki şahane bakarsın. ❤❤ Bence al oğlana da iyi olur. Kedilerin çocukların gelişimi üzerine büyük artıları varmış.❤
Fotoğrafını atayım dur kızçenin.
Ohoo biz onada başladık da bazı arkadaşlar kaytarıyor.
Artık alıştım tek seferde 500 tane zıplıyorum
Bunu yoğurda da katabilirsin doğal meyveli yoğurt yarın ben de yapayım kendimeSaol canım deniycem
Aaa çok güzelmiş canım ne şanslısın çeşit çeşit giyiyosundur ayakkabilari
Benim kedim geçen kış öldüÇok güzel çok duygusallar
Canımm.
Başın sağolsun canım yaa.Kaç yaşındaydı?
İnşallah gider ben reglim hala şişliğim de geçmediKizlar mezun olmama 300 gr kaldi.yarina kadar gider mi ki
dikkat edin pislikler ya.Allah korkusu olmayandan korkcaksin vicdani olmaz.keske buralara gelsenizdogru o zaman
zaten ne almanya ne hollanda eskisi gibi deyil
gecen hafta burda tren istasyonunda 2 türke saldirmislar. orta yasli birini yumruklayip genc olani raylarin üstüne atmislar. Allah tan araya düsmüs ve tren gelmiyormus.
baska bir sokakta türbanli bir cocugun türbanini nasil cektilerse cocugun saclarida baya kopmus.
cok dikkat etmek lazim
Allah kavustursun gozun aydin ablaKızlar oğlum Kıbrıs tan ünv geliyor bugün kuxumla ilk ayrı geçirdiğimiz bayramdi kavusucaz insallah
Benim kedim geçen kış öldüÇok güzel çok duygusallar
Başın sağolsun kuzum, 20 yıl güzel bir ömür kedilikten çıkıp aile ferdi olmuş o . Rahat uyusun yerinde.Yirmi yaşındaydı kuzum upuzuun yaşadı o yüzden içim ferah eceliyle öldü yaşlılıktan artık çok yaşlanmıştı kedi yaşına göre baya yaşlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?