Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amaan boşver canım onu bunu. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap.

Abla ben 67 ile mezun olsam nasıl olacak. Ilk hedefim 65 'di. Onu yakalayınca hayalim 60 tı.
Mezun olursam döndüğümde geri listede olabilirmiyim

Menü veriyorum
Sabah
Peynir
Domates salatalık
7zeytin
3dlm tam buğday ekmeği

OgÖğ
Yeşil fasulye
1hs yumurta

Akşam
Salata
1 mercimekli köfte
Ayran

Su 2.5 lt civarında
Spor malasef yok

gezegenfeza @Zhre_
Sporun olsaydı 10 olacaktı abla, kıl payı kaçırdın 9

Helva, simit - 1
Makarna yada pilav olsa iyi olurdu
-1
2 bisküvi -1
Spor yok - 1
Su bildirilmemiş-1
Puanın 5 üzgünüm

Sporun, suyun harika
10

Köfte kızartma deyil diye düşünerek 10

Yolculuk öncesini gayet iyi bilirim.
Her defasında aynı tantanayi yapıyoruz.
Erken kalkar kapıdan çıkana kadar temizlik yaparimki, gidip dönmemek, dönüp görmemek var. Ölüm var, evi pismo bırakayım diye. Eşimde sen öldükten sonra gelip evide temizlememişmi diyecekler diyor. Ama olmuyor işte. Kolay gelsin canım. Yolunuz açık olsun.
Spor ve sudan yarımşar puan kırdım
9

Puanını 6 ya çıkardım
Su miktarını da menüye ekle

Abla ben 67 ile mezun olsam nasıl olacak. Ilk hedefim 65 'di. Onu yakalayınca hayalim 60 tı.
Mezun olursam döndüğümde geri listede olabilirmiyim
Evet gülüm hemen dönebiliyorsun, şöyle:
Mezun olduğun kilonun altındaysan, yani 67 ile mezun oldun ve yeniden yarışmak istiyorsun ve kilon 67 nin altında hemen listeye girip yeni hedefin 60 olarak güncelliyoruz. Devam ediyorsun.

Örnek:
Gezegenfeza(67,0/66,9/0,1/%0,15)Mezun olan üye geri döndü. Hedef:60

Diyecek söz yok yıldızlı 10

Tmm o zaman

Bu kural yeni geldi, önceden mezun olan üye 6 ay yarışamıyordu. 6. Ayın sonunda kiloda alsa yeniden listeye giriyordu.
Sonra düşündük, mezun olan üye daha fazla kilo vermek isterse ne olacak diye. Bu yeni kural geldi.
Tatilde kilo alırsan, mezun olduğun kilonun altına düşene kadar listede olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…