Ne kadar şanslısin spor salonu hemen altta.bende gitmek istiyorum ama işden bebekten fırsatım olmazAblaaa gittim geldim. Aşağıda spor salonu var . Koşu bandinda 30 dk hızlı yürüysm oldu . Bak bence ınsan öyle yorulunca onları anlamsız kılacak aburcubur à ve fazla yiyeceğe dur diyebilir. . Yani yoruldm o kadar acaba yedigim bisküvi için değer miydi sen de ek yeme lutfen. Aç yat biraz. Zor ama olacak. Ben salonda kendime baktım söyle aynadan . 71 kilo iken de geliodum tosba gibiydim. Böyle iyi gördüm kendimı ve inşallah 57 yi görené kadar spor à az yemeye devam
Bence de menu guzel birde spor olsaymisMenü veriyorum
Sabah
Peynir
Domates salatalık
7zeytin
3dlm tam buğday ekmeği
OgÖğ
Yeşil fasulye
1hs yumurta
Akşam
Salata
1 mercimekli köfte
Ayran
Su 2.5 lt civarında
Spor malasef yok
gezegenfeza Zre_
Tamam bakiyim .. ayak uydurabilecek olursam katilayim. Okuyayim kurallari bir. :) sagol canim..lightpinklady canım ben buradayım sen bir takımı incele ilk sayfada kurallar felan var bir oku bak istersen
Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler canımAynen kuzu oydan sonra.
Çok az içtim cano.
Aaa çok geçmiş olsun ya nasılsın suan doktrluk bır durum varmı yoksa ıncındımı sadeceKizlar günaydın dün menü veremedim çünkü spor yaparken boynumu sakatladım çok fena nasi becerdim ben de bilmiyorum vala ki saatlerce ağladım yani şimdi daha iyim çok şükür telefonu elime bile alamadım ağrıdan
Dünkü menümü şimdi yazayım müsadenizle
Kahvaltı mantıları biberli omlet peynir domates çay
Ara karpuz
Ara 2 kayısı
Aksam fırında patatesli tavuk 4 y. Kaşığı
Bol salata
Yarım saat egzersiz
Su 2 litre
moni gezegenfeza Zre_
Vala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayinAaa çok geçmiş olsun ya nasılsın suan doktrluk bır durum varmı yoksa ıncındımı sadece
Tuh ya çok gecöiş olsun bian önce gecer inşallah yaVala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin
Kizlar günaydın dün menü veremedim çünkü spor yaparken boynumu sakatladım çok fena nasi becerdim ben de bilmiyorum vala ki saatlerce ağladım yani şimdi daha iyim çok şükür telefonu elime bile alamadım ağrıdan
Ara karpuz
Ara 2 kayısı
Bol salata
Yarım saat egzersiz
Su 2 litre
moni gezegenfeza Zre_
Puanın 10Kizlar günaydın dün menü veremedim çünkü spor yaparken boynumu sakatladım çok fena nasi becerdim ben de bilmiyorum vala ki saatlerce ağladım yani şimdi daha iyim çok şükür telefonu elime bile alamadım ağrıdan
Ara karpuz
Ara 2 kayısı
Bol salata
Yarım saat egzersiz
Su 2 litre
moni gezegenfeza Zre_
Allah korumuş canım ya.Vala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin
Amin canım.Herkese iyi pazarlar.
Bu hafta aranızda olamayacağım, haftaya görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.. Allah'a emanet olun..
Ülkemiz için de hayırlısı olsun..
Musmutlu, güpgüzel bir tatil diliyorum miyoşumHerkese iyi pazarlar.
Bu hafta aranızda olamayacağım, haftaya görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.. Allah'a emanet olun..
Aman canım kendini sakatlama, çok çok geçmiş olsunVala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin
Iyi tatiller kuzm.keyfini cikar bol eglencelerHerkese iyi pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?