Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar şanslısin spor salonu hemen altta.bende gitmek istiyorum ama işden bebekten fırsatım olmaz

Kizlar günaydın dün menü veremedim çünkü spor yaparken boynumu sakatladım çok fena nasi becerdim ben de bilmiyorum vala ki saatlerce ağladım yani şimdi daha iyim çok şükür telefonu elime bile alamadım ağrıdan
Dünkü menümü şimdi yazayım müsadenizle
Kahvaltı mantıları biberli omlet peynir domates çay
Ara karpuz
Ara 2 kayısı
Aksam fırında patatesli tavuk 4 y. Kaşığı
Bol salata
Yarım saat egzersiz
Su 2 litre
moni gezegenfeza Zre_

Aaa çok geçmiş olsun ya nasılsın suan doktrluk bır durum varmı yoksa ıncındımı sadece

Aaa çok geçmiş olsun ya nasılsın suan doktrluk bır durum varmı yoksa ıncındımı sadece
Vala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin

Tuh ya çok gecöiş olsun bian önce gecer inşallah ya nazar mı degdı ne aman deyım

Geçmiş olsun canım. Doktora gittinmi

Puanın 10

Allah korumuş canım ya.
Çok çok geçmiş olsun. Neyseki daha kötüsü olmamış

Herkese iyi pazarlar.
Bu hafta aranızda olamayacağım, haftaya görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.. Allah'a emanet olun..
Ülkemiz için de hayırlısı olsun..

Amin canım.
Yolunuz açık olsun, güle güle gidin gelin.
Akıllı dur tmm.

Herkese iyi pazarlar.
Bu hafta aranızda olamayacağım, haftaya görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.. Allah'a emanet olun..
Ülkemiz için de hayırlısı olsun..

Musmutlu, güpgüzel bir tatil diliyorum miyoşum
Kilo almadan döneceğini de biliyorum kuzumun
Hayırlı yolculuklar, Allah'a emanet olun.

Aman canım kendini sakatlama, çok çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…