Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay resmen nazar degdi dikkat et canim

Allah korumuş canım ya.
Çok çok geçmiş olsun. Neyseki daha kötüsü olmamış
Sağol canım Allah razı olsun bilincsizligin sonu iste ya aslında tüm gün ev temizledim camları neyim sildim acayip yorgundum yine de spor yapım dedim kollarım beni tartmadı heralde boynumun üzerine düştüm

@Dumbledore canim gecmis olsun dikkat et.
Benimde persembeki spordan sonra halen kaslarim agiriyir gulerken bile karnim fenaa
Çok teşekkür ederim canım vala dikkat etmek gerekiyor hem spor öncesi çok iyi ısınmak hem de çok yorgun olmamak lazım
Sana da geçmiş olsun onu cabuk toparlarsın üstüne gidince geçiyor o kas agrilari

Merhaba arkadaşlar bu hafta bazı sıkıntılı durumlardan dolayı misafir vardı neyseki Allah sağlık versin deyip önümüze bakıcaz
Bugün doğum günüm bugünü milat sayıp yeni kararlar aldım sabahtan menümü hazırladım ara öğünlerime kadar yazdım dışına çıkmıycam inş

Ne kadar şanslısin spor salonu hemen altta.bende gitmek istiyorum ama işden bebekten fırsatım olmaz
Valla ben bebekleri uyutana kadar pestilim cikio. Tabi bi de onlara bakacak kocamin nazini cekmek falan . Ama artık dediğin gbı bu bi şans . Degrlrndircem her gün gitcem inşallah

Ayy ne guzel iyi ki doğdun . nice yaslara .

Gecms olsun . ben dé koşu yapacam koşu bandında dié. . Bel fıtığı oldum da yuriyemedim di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…