Ay resmen nazar degdi dikkat et canimVala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin
Sağol canım benimTuh ya çok gecöiş olsun bian önce gecer inşallah yanazar mı degdı ne aman deyım
Sağol canım Allah razı olsun bilincsizligin sonu iste ya aslında tüm gün ev temizledim camları neyim sildim acayip yorgundum yine de spor yapım dedim kollarım beni tartmadı heralde boynumun üzerine düştümAllah korumuş canım ya.
Çok çok geçmiş olsun. Neyseki daha kötüsü olmamış
Sağolun kaptanim vala az daha sakatliyodum çok şükür bugün daha iyiyim buarada size ve ailenize de mutlu pazarlarAman canım kendini sakatlama, çok çok geçmiş olsun
Aa öyle mi hemen göz atıp yazarım biseyler tamam kaptanim@Dumbledore kuzum etap 1.si olduğun için , bu hafta ki başarı sırrını yazman gerekiyor.
Linki alta bıraktım oraya yazacaksın.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
Alttaki link te karar metni.
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Sagolasin tatlimmAy resmen nazar degdi dikkat et canim
Çok teşekkür ederim canım vala dikkat etmek gerekiyor hem spor öncesi çok iyi ısınmak hem de çok yorgun olmamak lazım@Dumbledore canim gecmis olsun dikkat et.
Benimde persembeki spordan sonra halen kaslarim agiriyir gulerken bile karnim fenaa
Oynakbasi kaptan spordan sonra türk kahvesi içmenin kas ağrısı yapmayacağını söylemişti zehracim. Aklında olsun@Dumbledore canim gecmis olsun dikkat et.
Benimde persembeki spordan sonra halen kaslarim agiriyir gulerken bile karnim fenaa
Amiiin sanada hayırlı tatıller gule guleHerkese iyi pazarlar.
Bu hafta aranızda olamayacağım, haftaya görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.. Allah'a emanet olun..
Ülkemiz için de hayırlısı olsun..
Valla ben bebekleri uyutana kadar pestilim cikio. Tabi bi de onlara bakacak kocamin nazini cekmek falan . Ama artık dediğin gbı bu bi şans . Degrlrndircem her gün gitcem inşallahNe kadar şanslısin spor salonu hemen altta.bende gitmek istiyorum ama işden bebekten fırsatım olmaz
Oğlum 11 aylık 6 temmuzda yaşına girecek Bayadır bilgilerimi düzeltmedim hemen düzelteyimOglun 9 aylık dmek maşallah . Benim ki de 7 olacak
Ayy ne guzel iyi ki doğdun . nice yaslara .Merhaba arkadaşlar bu hafta bazı sıkıntılı durumlardan dolayı misafir vardı neyseki Allah sağlık versin deyip önümüze bakıcaz
Bugün doğum günüm bugünü milat sayıp yeni kararlar aldım sabahtan menümü hazırladım ara öğünlerime kadar yazdım dışına çıkmıycam inş
Çook teşekkür ederim canımAyy ne guzel iyi ki doğdun . nice yaslara .
Masallah yavrularà. Ayy benim oğlan da yaşina girsin artık yerlerde miz miz kucakci. .. yoruluyor iyice insanOğlum 11 aylık 6 temmuzda yaşına girecek Bayadır bilgilerimi düzeltmedim hemen düzelteyim
Gecms olsun . ben dé koşu yapacam koşu bandında dié. . Bel fıtığı oldum da yuriyemedim diVala tatlım baya kötüydüm acile gittik kipirdatamiyodum bile yani felaket bir ağrıyla kaldim sonra acil de iğne yaptılar biraz rahatladım birkaçta kas gevşetici ilaç verdiler şimdi daha iyiyim buarada takla atarken oldu iyi terletiyodu beni 10 tane felan yapıodum hergün ( baya seri şekilde yapıodum minder felan da yoktu boynumun üzerind e kaldim birden küt diye bi ses ) korkunctu yaa aman kızlar siz benim gibi bilinçsiz olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?