- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Haydi bismillahMerhaba arkadaşlar bu hafta bazı sıkıntılı durumlardan dolayı misafir vardı neyseki Allah sağlık versin deyip önümüze bakıcaz
Bugün doğum günüm bugünü milat sayıp yeni kararlar aldım sabahtan menümü hazırladım ara öğünlerime kadar yazdım dışına çıkmıycam inş
Sağol canim benimm@Dumbledore geçmiş olsun canım
Çok sağol canım bilinçsiz spor yapmamalı sana da çok geçmiş olsun bel fıtığı çok zorGecms olsun . ben dé koşu yapacam koşu bandında dié. . Bel fıtığı oldum da yuriyemedim di
Doğum günün kutlu olsun canım dediğin gibi ins milat olur senin için yeterki sen inanMerhaba arkadaşlar bu hafta bazı sıkıntılı durumlardan dolayı misafir vardı neyseki Allah sağlık versin deyip önümüze bakıcaz
Bugün doğum günüm bugünü milat sayıp yeni kararlar aldım sabahtan menümü hazırladım ara öğünlerime kadar yazdım dışına çıkmıycam inş
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım dediğin gibi ins milat olur senin için yeterki sen inan
herşey gönlünce olsun
Oh ne güzel.Selam hanımlar şu an ankaradayım. Bu hafta Türkiye turu gibi oldu. Önce istanbul sonra Malatya sonra kırşehir ankara ve bu gün yuvaya dönüş. Çocuklarımla son iki gün hasret giderdim. Bu tatil bana çok iyi geldi. Deşarj olmuş bir şekilde dönüyorum inşallah.
Amin. Hepimizin inşallah.Oh ne güzel.
Mutluluğun daim olsun canım
TebriklerBu arada hic dikkat edemedigim halde kilom sabit . Aslinda dikkat ettimde ben artik pek abartmıyor muşum. Bizimkiler düğünde yediler de yediler. Gece düğünden gelip lahmacun yediler yahu. Ben türk kahvemle yetindim
Hele sağ salim evime varayım sporda seninle kilo vermedeTebrikler
Doğumgunun kutlu olsun nıce guzel saglıklı yaşların olsun ınsallahÇok teşekkür ederim canım
Biraz daha iyimde bogazim agriyor halaZre_ Nasıl oldun canım
Insallah, beklerim.Hele sağ salim evime varayım sporda seninle kilo vermedeAntepia27 ile kapışayım da ikinizide yeneyim
Yumuşak şeyler iç canımBiraz daha iyimde bogazim agriyor hala
Doğum günün kutlu olsun kuzum, rabbim sağlıklı sıhhatli, mutlu huzurlu nice yaşlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar bu hafta bazı sıkıntılı durumlardan dolayı misafir vardı neyseki Allah sağlık versin deyip önümüze bakıcaz
Harika, nasıl gururlandım anlatamam.Kızçelerim, @Dumbledore nin birincilik sırrı.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?