- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Yıldızlı 10Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
1 kk peynir
1 dl ekmek
1 şekersiz çay
Öğle:
2 dl karpuz
Akşam:
4 ızgara tavuk kelebek
2 kaşık patlıcan salata
2 kaşık çoban salata
Spor: 15 dk pilates + 300 ip
Su: 2 lt
gezegenfeza Zre_
Dünkü menüm
Spor yaparsan yıldızlı 10Sabah
3 yk menemen
1 çb kayısı suyu (anne elinden)
1 dl ekmek
Az peynir
Öğle:
2 yk bulgur pilavı
2 tavuk but haşlama
Salata
Akşam:
3 dl karpuz
Küçük salkım üzüm
Su: 1,5 ama daha erken 2 olur en az
gezegenfeza sporumu yapınca etikleyim ablacım henüz yapmadım
Zre_
Teşekkür ederim canım liste dışına çıkmamak için erkenden yazdım canım adım sayımı bilmiyorum tlf tanıma almamıştım 30 dk eliptik le 1 mil leslie yine dikkate alalım o zamanListe dışına çıkmazsan 10
Adim sayınıda yaz
Öncelikle geçmiş olsun canım.Kızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Yarim saat yürüyüş yazıyım o zamanTeşekkür ederim canım liste dışına çıkmamak için erkenden yazdım canım adım sayımı bilmiyorum tlf tanıma almamıştım 30 dk eliptik le 1 mil leslie yine dikkate alalım o zaman
ÇOk geçmiş olsun canımKızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Öncelikle geçmiş olsun canım.
Herşeyin başı sağlık, madem rahatsız oluyorsun sporuna ara ver. Bir süre sadece beslenmeme dikkat edersin.
Çabucak tedavini olup sağlığına kavusman dileğiyle
Teşekkür ederimmÇOk geçmiş olsun canım
Tamam canımYarim saat yürüyüş yazıyım o zaman
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Kız zaten 76,1 miş kilon cuma günü, 0,3 gram mı vereceksin sadeceBu hafta 75.8 ü ucundan da olsa görmek istiyorum inşş
Teşekkürler ablacim inşallahÇok geçmiş olsun kuzum
Gönlünü ferah tut, sorunsuz çözülür inşallah
Yıldızlı 10 canımKızlar iyi akşamlar menümü vereyim
Sabah haşlanmış 2 yumurta köy peyniri zeytin çay
Ara ev yapımı limonata şekersiz (bir bardak)
Ara karpuz salatalık
Akşam
Mercimek çorbası
Tavuklu patatesli yemek(dünden)
Salata
Su 2 litre daha içerim
Bugün spor yapamıyacağım durumumdan ötürü ama oy vermeye giderken baya yürüdüm 6500 adım
moni gezegenfeza Zre_
Kızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Sağol ablam benimYıldızlı 10 canım
Otur 0Ben menu paylasamicam, cok af edersiniz ... batirdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?