Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yıldızlı 10

Spor yaparsan yıldızlı 10

Kızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.

Öncelikle geçmiş olsun canım.
Herşeyin başı sağlık, madem rahatsız oluyorsun sporuna ara ver. Bir süre sadece beslenmeme dikkat edersin.
Çabucak tedavini olup sağlığına kavusman dileğiyle

ÇOk geçmiş olsun canım

Öncelikle geçmiş olsun canım.
Herşeyin başı sağlık, madem rahatsız oluyorsun sporuna ara ver. Bir süre sadece beslenmeme dikkat edersin.
Çabucak tedavini olup sağlığına kavusman dileğiyle

Teşekkür ederim abla ufak ufak bir şeyler yapmaya çalışırım

Çok geçmiş olsun kuzum
Gönlünü ferah tut, sorunsuz çözülür inşallah

Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim
Sabah haşlanmış 2 yumurta köy peyniri zeytin çay
Ara ev yapımı limonata şekersiz (bir bardak)
Ara karpuz salatalık
Akşam
Mercimek çorbası
Tavuklu patatesli yemek(dünden)
Salata
Su 2 litre daha içerim
Bugün spor yapamıyacağım durumumdan ötürü ama oy vermeye giderken baya yürüdüm 6500 adım
moni gezegenfeza Zre_

Yıldızlı 10 canım

Geçmiş olsun kuzum. Gelip geçsin en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…