Inşallah canım. Hafta sonları düzen bozuluyor, hafta ortası toparlarsın.Haklısın canım ama o kadar çok acıkmıştım ki yedim bide pazar eşimde evdeydi çok aktif değildim yarında orucum INŞAALLAH ama yine sporumu yaparım ALLAH'IN izniyle
İnşallah iyi gelir sanaYarın nasip olursa cuma sabahına kadar su orucu yapmak istiyorum. Insallah bir aksilik çıkmaz. Mezun olmadan burayı kasıp kavurmak istiyorum
balli sut ictim bogazimi yumusatsin diye. Canim yedigim sey yumusak seylerdi ama yazamicam dayak yiyemicem hasta hastaOlmadı ama hastayken yememen lazım canım genelde öyle olur yani yarın hemen dengeliyorsun dimi bolbol bitki çayları içiyorsun ki hemen iyileş
Aminnn bide hamlamışım bugün kalkamadım hamlama geçince rahatlicam INŞAALLAH daha çok spor yaparımInşallah canım. Hafta sonları düzen bozuluyor, hafta ortası toparlarsın.
Orucunu Allah kabul etsin
balli sut ictim bogazimi yumusatsin diye. Canim yedigim sey yumusak seylerdi ama yazamicam dayak yiyemicem hasta hasta
Iyi geceler abla ,Iyı geceler fıstıklar
Bende su orucu tutmak istiyorum ama sadece sumu içiyoruz yoksa çay kahvede oluyomuYarın nasip olursa cuma sabahına kadar su orucu yapmak istiyorum. Insallah bir aksilik çıkmaz. Mezun olmadan burayı kasıp kavurmak istiyorum
balli sut ictim bogazimi yumusatsin diye. Canim yedigim sey yumusak seylerdi ama yazamicam dayak yiyemicem hasta hasta
Patates kızartma . Pide . Çorba da tarhana zaten .. hele bal kaymak.. diyet menüsü olmamış. Amma miktar lari az. Ben bunları yakarim yaktım diosan . OlurMenu vereyim
Sabah
Az patates Kızartma
Peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Az bal kaymak
Ara
Yarım muz
Aksam
3 kaşık tarhana çorbası
5 kaşık et
1 dilim ramazan pidesi
Az yoğurt
1.5 lt su
Maden suyu
Spor yok malesef
Kizzzzz menu de patates kizartma ve bal kaymak . 1 değil 2 dilim ekmek var.....Menün güzel ama suyu artırmalısınve hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?