- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Çok geçmiş olaun ya Rabbım dermanı olmayan dert vermesınKızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Iyim suan abla sagol yorgunluk kirginlik var ustumdeHastalığın nasıl oldu @ Zhre
Evde hepimiz dolanıyoruzIyi aksamlar
Menü
sabah soğanlı yumurta peynir 2 dilim ekmek
Öğlen yoğurt
Akşam ciğer sote ayran karpuz
Spor 8 bin adım evde dolandiklarim haric utu supurge vb..
Şu 3 lt
Evde
Çalışmıyorsan dinlen canımIyim suan abla sagol yorgunluk kirginlik var ustumde
Kendi adıma söyleyim,Kızlar bdv de bir konuda denk geldim.asiri tatli istegi ilgisizlik ve sevgisizlikdendir diyor.kitaptan alıntıymış.ne kadar doğru bilemiyorum ama depresyonda çikolata yenir ya hani filmlerde aklıma o geldi
Olmadı ama hastayken yememen lazım canım genelde öyle olur yani yarın hemen dengeliyorsun dimi bolbol bitki çayları içiyorsun ki hemen iyileşBen menu paylasamicam, cok af edersiniz ... batirdim resmen
Menün güzel ama suyu artırmalısınMenu vereyim
Sabah
Az patates Kızartma
Peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Az bal kaymak
Ara
Yarım muz
Aksam
3 kaşık tarhana çorbası
5 kaşık et
1 dilim ramazan pidesi
Az yoğurt
1.5 lt su
Maden suyu
Spor yok malesef
Spor,pide ve kızartmadan 1 er kırdımMenu vereyim
Sabah
Az patates Kızartma
Peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Az bal kaymak
Ara
Yarım muz
Aksam
3 kaşık tarhana çorbası
5 kaşık et
1 dilim ramazan pidesi
Az yoğurt
1.5 lt su
Maden suyu
Spor yok malesef
3 dilim ekmek gözüme çok geldi,Sabahla öğlen birleşti bugün
Menemen
Biraz peynir
Bi kaç zeytin
Domates salatalık
3 dilim ekmek
ARA yok
Öğlen
Yok
ARA
5-6 sarı kiraz
2 dilim karpuz
Akşam
2 adet şnitzel
1-1,5 lt. Su
4550 adım
50 ip atlama
Canmmcay.su.ayri.benm.bildigm.:)Kızlar ben menümü yazayım buraya yazınca istesemde kaçamak yapmam
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Salatalık 3 kaşık yeşillikli lor
Ara 1 su bardağı yoğurt
2 kayısı
Az tarçın
Öğle
1 dilim ekmek
Salata
Tavuk sote
Ara 1 bardak kayısı lı form çayı
1 şeftali
Akşam 1 dilim ekmek
Yoğurtlu semizotu
Ara 1 bardak süt
Spor
1 mil leslie
30 dk eliptik
1 saat dışarıda işlerim vardı yürüyerek gittim geldim
Su çaylar la birlikte 3 lt rahat olur
moni gezegenfeza Zre_
Evet ayrı.Canmmcay.su.ayri.benm.bildigm.:)
Cokcok.gecmis.olsun.canmKızlar geçen doktora gitmiştim o günden beri moralim pek iyi değil kulağımla ilgili bir sorun var henüz seviyesi ile ilgili tanı koyulamadı kemikler etkilenmiş mi diye bakıldı ama daha sonuç bekliyorum kalıcı işitme kaybı ile ilgili risk durumu mevcut ve beni huzursuz eden hiç geçmeyen bir ses var kulağımda o yüzden de çok keyfim yerinde değil sabretmeye çalışıyorum 10 gün sonra belli olacak durum. Spor yapıp nefes nefese kalınca basınç oluşuyor o yüzden ip atlama gibi nefes nefese bırakan sporları bıraktım durum çözülene kadar. Bu süreçte kafamı dağıtmaya çalışıyorum o sesten dolayı geceleri uyuyamıyorum ağlama krizine döndü her gecem. Buna şükür daha zor hastalıkları olan birçok insan var.
Haklısın canım ama o kadar çok acıkmıştım ki yedim bide pazar eşimde evdeydi çok aktif değildim yarında orucum INŞAALLAH ama yine sporumu yaparım ALLAH'IN izniyle3 dilim ekmek gözüme çok geldi,
Spor ve su yeterli deyil.
Hepsinden 1 puan kırdım
9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?