Tabiki seve seveKızçelerim yeni üye davet ettim gelen olursa ilgilenirsiniz.
Heraksm.yuruyus.yapmays.calisiyorm.sewgilimbakanmMenun herzamanki gibi harika
Spor nerde
Tabiki işiniz zor canımHeraksm.yuruyus.yapmays.calisiyorm.sewgilimbakanm
Bahane
Degil ama cocoukwe.ew.isinden.zamanmkalinca.ders.calisuyorm..daha.fdikkt.edicm:)
Ekleme.yapim.sayin.bakanim.birde.kalan.wakitte.sinawima.calisyorm.inan.donusum.muhtesm.olck.sinaw.yilda.1kez:))Heraksm.yuruyus.yapmays.calisiyorm.sewgilimbakanm
Bahane
Degil ama cocoukwe.ew.isinden.zamanmkalinca.ders.calisuyorm..daha.fdikkt.edicm:)
Allah zihin açıklığı versin, başarılar dilerimEkleme.yapim.sayin.bakanim.birde.kalan.wakitte.sinawima.calisyorm.inan.donusum.muhtesm.olck.sinaw.yilda.1kez:))
Memnun oldum canımdivinity ben sana ablami diyeyim simdi, sanki yasitiz gibi hissediyorum nedense gul ablanin kiz kardesi oldugun icin heralde gozUmde 27 yas gibi canlandirdim
Buarada Ben Zehra, 27 yasindayim hollandada yasiyorum 2 tane cocugum var. Calisiyorum diyetteyim su bol iciyorum spor yapmaya calisiyorumburaya 108.3 kg basladim , baslamadan once 112 kg gormuslugum var
Ben yarın tartiliyim bugün aklıma gelmedi yarım litre su içtim şimdidenKızlar profil resmini değiştiremedim.
Dün çok kolay olmuştu ama bugün olmadı birtürlü
-300 gr. Ve bugün 65.200
Teşekkürler
Aramıza hoş geldin canımTeşekkürler
Allah sağlık sıhhat versin, benimkiler memlekette,Ayy saraycam yasom ablayla sen benim hopa zippa kocamla laylaylom günlerim de vardinz bebek neyin yoktu... hey be .. ama dediğin gibi yavrularım çok güzel zor Ma çok güzel uyurken özlüyorum kuzularimi
Zaten hergün tartılmıyoruz, tartilsakda buraya sadece cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruzBen yarın tartiliyim bugün aklıma gelmedi yarım litre su içtim şimdiden
Senin baskulde 73.400 geldim dun
Oh ne gzel hedefın kactı ablaKızlar profil resmini değiştiremedim.
Dün çok kolay olmuştu ama bugün olmadı birtürlü
-300 gr. Ve bugün 65.200
65 'di canım.Oh ne gzel hedefın kactı abla
Somali bey yaa65 'di canım.
Somalide 58 olsun ama uzun bir zaman gelmez.
Istesem düşerimde. Yavaş ve garanti gitsin, sarkma olmasin istiyorum
Al birdaha yanlış çıkmışSomali bey yaa
Sonraki olacak orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?