Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen listeyi boşver, benim dediğimi yap.
Kilo vermen yavaşlayınca öyle yaparsın.
Kalamarmıı, yengeçmiii, karidesmii, bi tadına bakaydın belki güzeldir . Pelinciğin dişine noolmuş

Canım bizim yolumuz uzun
Diyetisyen lusteni sahur iftar şeklinde ayarlarsan o kalori ihtiyacını olan kalori şimdiden böyle kisarsan 70 geldiğinde neyi azaltacak son
Yinede sen bilirsin canim
Evet haklısınız kızlar ben bi anda hepsi gitsin istiyorum saçma sapan şeyler yapıyorum bundan sonra dikkat edicem

Aslında benım dusuncem yarında kahvaltı yapıp kalan saatı sıvı gecrmektı ama bılemedım sence nasıl yapmalıyım menun az derken ıyımı kotumu bıde onu anlamadım sabah yumrtada var onu yazmamsm
Evet kahvaltı yetersiz gelmişti. Yumurta iyi oldu.
Bir dönem sadece perşembeleri sıvı alıyordum. Öyle yaparsan iyi olur. Çarşambadan başlarsan çabuk pes edersin.
Benim tavsiyem, köy işleri yorar ağırdır. Sen kahvaltıyı sağlam yap (ekmeksiz)
Akşam 2 yada 3 öğün ayran yada vişne suyu iç

Sen listeyi boşver, benim dediğimi yap.
Kilo vermen yavaşlayınca öyle yaparsın.
Kalamarmıı, yengeçmiii, karidesmii, bi tadına bakaydın belki güzeldir . Pelinciğin dişine noolmuş
Tamam sen ne dersen o
O şeylerin tadına tabiki bakmam

Pelinde Dişim ağrıyor dedi ..hafif bi siyahlık var
Belki dolgu yapar
İstanbul'dan önce halledek bütün işleri
Geçen sene Antalya'ya hasta getirmiştik keyif alamadı böcük

Hoşgeldiniz memnun oldum ben 63 lü kilolardayım hedefim önce 58 sonra 50 inşallah gezegenfeza ablam beni yakalamak üzere yarın çok acil detoks işine giricem.
Hayır yavaş olsun, önce derslerin.
Sınavı atlat sonra kapışırız

Ben şuan evımdeyım iş yok yanı haftada 1 yada 2 gun gdıorum yardıma tamam o zaman kahvaltı yapıyım sonra yıne sıvı devam ederım inş listeye gırerım bu cuma ya

Hoşgeldiniz memnun oldum ben 63 lü kilolardayım hedefim önce 58 sonra 50 inşallah gezegenfeza ablam beni yakalamak üzere yarın çok acil detoks işine giricem.
Hosbuldum canım
Ben senin kiloya dussem yeter bana
Ara ara detoks bende yapacam
Diyete alışmaya çalışıyorum
Maşallah kendime çok motiveyim

Burdaki arkadaşların çoğu öyle malesef.
Burda bazen merdaneyle bazen tokatla düzene sokuyoruz.
Sende benim eski halimi biliyon. Yine sen yemek yerdin, benimki ıvır zıvırdi. Yine iyi duzelttim.
Yıldızı yarın almaya çalış

Menun herzamanki gibi harika
Spor nerde

Iyi olur.
Geçmiş olsun

Uyuyacağım dedim geçmişi okumadan gönlüm el vermedi kardeşin gelmiş abla gözün aydın gezegenfeza :)
Sağol canım, o benim ikizim gibi.
Karakterlerimiz ve zevklerimiz farklı, birbirimizede benzemeyiz ama çok güzel anlaşırız

3 hafta kaldı sınava bakalim dayanabilirsem yapayım diyorum abla
Ben tavsiye etmem canım.
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Saçma sapan şeyler yeme, 6 'dan sonra yeme, aklın yemekte kalmasın.
Sen sınavı atlat, bende almanyaya dönüyüm sonra yarışırız

Evet
Neler yerdin
Senden bu kiloya dusmeni beklemiyordum
Kıskandım profil resmini
Benden zayıf olamazsın zaten herkes beni senin ablan sanıyor

Yarın yıldızı haketmek için napmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…