Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar Arkadaşım,
Eline, emeğine sağlık.
Kusuruma bakmayın.
Paylaşımlarımın olmaması konusunda ne deseniz haklısınız.
Bu aralar spor yapmam doktorum tarafından istenmiyor. Geçtiğimiz günlerde sağ ayağımın üst kısmı ve bacağımın ön kısmını bayağı kötü incittim. Hatta seçim günü evimden oy vereceğim okula kadar yürümekte çok zorlandım, çok canım yandı. İşyerimizin doktoru hemşire hanımdan her gün ağrı kesici jel sürmesini ve bandaj yapmasını istedi. İşyerimde ayağımı sehpaya uzattım, buz uygulaması yaptım. Gün içinde (uzun veya kısa mesafe) yürüyüş yapamıyorum. Bir süredir bacağımdaki bu durum uzun süre ayakta durmamı ve yürüyüş yapmamı engellediğinden, dün tüm gün hastanede idim. Bir üniversite hastanesinin acilinde muayene oldum. Doktor bayanın istediği röntgen sonucu iyi çıktı, muayene sonucuna göre yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi, ağrı kesici ilaç ve merhem yazdı. Ortopedi bölümünden randevu alıp onlara bacağımı göstermemi istedi. Önümüzdeki Pazartesi günü sabahı için Ortopedi kliniğinden randevu verdiler.
Bu ara bacağımı dinlendirmek ve işyerinde de sandalyeye uzatmak zorundayım.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Günlük menü paylaşımlarımı yapmaya özen göstereceğim bugünden itibaren.
Hepinize sevgiler 10. takım arkadaşlarım ve sevgili kaptanım Ayşeciğim @moni
Anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun gülden ciğim, bilmiyordum. Bugünden itibaren liste yapacak olan arkadaş sporda seni izinli yazsın. Acil şifalar

Canım mende 5lt su şişelerine yapardım bak 4taneyi kaldıramıyorum bukadar ağırlığı nasıl taşıyorum diye

Geçmiş olsun canım

çok grçmiş olsun Allah acil şifa versın

Uzatmalar yokmu ya hasret gidereydik

Deli şey.

O kadar yerinde bir örnek ki..

Emeğine sağlık ablamm hepimiz daha dikkatli oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…