Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aay hiç bilmiyorum ablam ya Ben ayı boğazlıyım bi yedimmi hiç duramıyorum millet bi lokma alıp bırakabiliyor ben böreğe başlasam mesela, duramam ki.
Ayni ben gecen diyetisyenim bana ne dedi biliyormusun.
Ara ogunde 1 kare bitter yiye bilirsin haftada bir veya regli doneminde. Olmaz dedim 1cisi ben bitteri secmem 2cisi baslarsam duramam sonu gelir benim zaafimda dondurma cikolata iste

Kizlar bugun ufak alisveris yaptim. Un aldim 10 paket. Koliyi kucakladim bi agir geldi. Bunu niye anlatiyorsun diyeceksiniz.
Cunku o an aklima gelen suydu ' vay be ben simdiye kadar 11 kg verdim yani bu unlarin agirliginda, bu agirlik vucudumdan gitti, ben simdiye kadar ne yapmissim dedim. Veee kendimi tekrar motive ettim, ben hedefe ulasacagim er yada gec. Hep beraber.

Ayy bizim burada çok sıcak
2 bck lt super bence guzel menu
Gezegenfeza ablanin dedigi gibi disari sicik evin ici serindi sukur.

10 demeyimde ne deyim
Sagol abl
Harika
Herkezi tebrik ediyorum

Sporda olsaydi iyiydi, ama menun guzel bence.

Sen beni geberticen yarin

miyaww__ teşekkürler miyoşum epey çalıştım bugun iyi oldu ama daha sıkı olmam lazım az kaldı :)

Zhre_ su perim teşekkür ederim menü yorumun için kendimi derse vermeye çalışıyorum bir süre psikolojik olarak başka şeyler yapmaya hazır değilim bir de kulağım korkutuyor efor sarfetmemeye çalışıyorum bir tanı koyulana kadar :)

Cok.gecms.olsnn

gelelim bu haftaki listemize

Mor Vampirella

7 gün menü bildirimi yapilmis, 2 defa yildizli 10 alinmis,toplamda 66 puan alinmistir
spor olarak
21.000adim atilmis,40 dakika yürüyüs, 15 dakika plates, 500 ip atlanmistir
9

gelelim bu haftaki listemize

Mor Vampirella

7 gün menü bildirimi yapilmis, 2 defa yildizli 10 alinmis,toplamda 66 puan alinmistir
spor olarak
21.000adim atilmis,40 dakika yürüyüs, 15 dakika plates, 500 ip atlanmistir

9
Hatlar karışmıştır. Kaale almayınız

Teşekkürler kaptanım. Beni de dahil etmen ne büyük mutluluk. Layık olmaya caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…