Sen beni geberticen yarin
Hayırlı olsun canım düğünümüz. Aman cuma günleri kilo bildirmeyi unutmayıp kilo alma da.Abla vallah düğün hazırlıkları var köydeyim ve hiç bi yerde şebeke çekmiyor 70. 8 kiloyum
Kuzum çok geçmiş olsun, serum rahatlatacaktır. Acil şifalar diliyorum.Hepinize tek tek teşekkür ederim canım arkadaşlarım Allah razı olsun hala pek iyi sayılmam dün gece acildeydim 3 sise serum aldım şimdi yatıyorum ama tartıldım tabi
Geçen hafta 82.3
Bu hafta 81.6
Fark 700 gram
Yüzde:0.85
moni
Bence yaşının avantajıAma bu haksızlık
Ben 3.5 gün aç dolandım sen baya güzel yedin
Ben çok zayıfımHayırlı olsun canım düğünümüz. Aman cuma günleri kilo bildirmeyi unutmayıp kilo alma da.
Ah ah 55 kiloyla yarismaya katilmak :)))))) biz basimizi alip nere gidekPes etmek yok, gebertirimmm.
56,6 gayet iyi, haftaya 55 li bir kilo ile listede olursun bol su iç bol hareket yap bu hafta ve düzenli beslen
Hayalimde bile goremedigim kilodasin :))Kilo bildirim yapeyim
Gecen haftaya kaç dedim hatırlamıyorum 59.5 mi ki
Bu hafta 58.9Eki Görüntüle 2163083
Ben de 2. Doğumdan sonra bi da hiç bu kiloya gelemem sanıyordum. HayaldiHayalimde bile goremedigim kilodasin :))
Amin amin cokk aminn , kac kilodan hedefine ulastinBen de 2. Doğumdan sonra bi da hiç bu kiloya gelemem sanıyordum. Hayaldibundan 6 7 sene önce 58 dim darisi sana olsun ve ben de koruyabileyim aminnnn
Ya ben de aç dolandım kiz zamaninda. Olur öyle . ben emziriyor ve cok hareket ediyom bebelerden ondan galiba. Ben de anlamadim..normalde bu yemeyle almam gerekirdi. Takımın bereketı zaarAma bu haksızlık
Ben 3.5 gün aç dolandım sen baya güzel yedin
Doğum à 80 le gittim. Takımlara 71 ile basladimAmin amin cokk aminn , kac kilodan hedefine ulastin
86 liyim siz ?Bence yaşının avantajı
Kendimden biliyorum yaş geçtikçe daha zor gidiyor kilolar
7986 liyim siz ?
Güzel yüzde canım kutlarımGecen hafta 57
Bu hafta 56.6
Fark -400
Yuzde 0,70
Günaydinlar hayırlı cumalar
3 günde 1200 Gr vermişim
Başlangıç 73.9
Bugün 72.7
Günaydın hanımlarmoni kaptanım ben tartı aldım ama dijital olmadığından iş yerinde tartıldım güncel kilom 65.5 kg
G H 76.1
Bu hafta 75.0
Fark 1.1
Yüzde 1.44
Gecen cuma : 97.3
Suan : 97
Fark: 300 gr
% 0.3
Hepinize tek tek teşekkür ederim canım arkadaşlarım Allah razı olsun hala pek iyi sayılmam dün gece acildeydim 3 sise serum aldım şimdi yatıyorum ama tartıldım tabi
Geçen hafta 82.3
Bu hafta 81.6
Fark 700 gram
Yüzde:0.85
moni
canlar 98.9 olmuşum
Geçen hafta 100.1 dim
Kilo bildirim yapeyim
Gecen haftaya kaç dedim hatırlamıyorum 59.5 mi ki
Bu hafta 58.9Eki Görüntüle 2163083
Kızlar kilolarınızı bildirin
Elif_merve G Gurbetkusu91 Monaalizza @Sekerportakalimm Nurciloji Antepia27 @bluedolphin
79
Bu arada sigara içmiyorum ama bu emojiyi seviyorum
Bu banaydı anlıorumPes etmek yok, gebertirimmm.
56,6 gayet iyi, haftaya 55 li bir kilo ile listede olursun bol su iç bol hareket yap bu hafta ve düzenli beslen
Dun komşular sen baya kılo vermssnn dıolar daha 6 kılo fazlam var dıorumda bana tip tip bakıolar bırıde okadar zayflık yakısmaz kı dedı haksızda sayılmaz boyum kısa oldgu için iyice cocuk gbı kalırım annem de aynısını soledı çok kılo verme dedıAh ah 55 kiloyla yarismaya katilmak :)))))) biz basimizi alip nere gidek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?