Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum çok geçmiş olsun, serum rahatlatacaktır. Acil şifalar diliyorum.

Ama bu haksızlık
Ben 3.5 gün aç dolandım sen baya güzel yedin
Ya ben de aç dolandım kiz zamaninda. Olur öyle . ben emziriyor ve cok hareket ediyom bebelerden ondan galiba. Ben de anlamadim..normalde bu yemeyle almam gerekirdi. Takımın bereketı zaar

Gecen hafta 57
Bu hafta 56.6
Fark -400
Yuzde 0,70
Güzel yüzde canım kutlarım

Günaydinlar hayırlı cumalar
3 günde 1200 Gr vermişim

Başlangıç 73.9
Bugün 72.7

Süper başlangıc canim

Günaydın hanımlar moni kaptanım ben tartı aldım ama dijital olmadığından iş yerinde tartıldım güncel kilom 65.5 kg

Lütfen artık başla

G H 76.1
Bu hafta 75.0
Fark 1.1
Yüzde 1.44

Harikasın canim

Gecen cuma : 97.3
Suan : 97
Fark: 300 gr
% 0.3

Vermis sin ya canım haftaya daha iyi olacak inşallah

Oooy canım geçmiş olsun
Sağlığına kavuşunca eminim daha iyi olucak inşallah

canlar 98.9 olmuşum
Geçen hafta 100.1 dim

İşte bu davet ettiğim üye supsüper gurur duydum canim

Kilo bildirim yapeyim
Gecen haftaya kaç dedim hatırlamıyorum 59.5 mi ki
Bu hafta 58.9Eki Görüntüle 2163083

Bizim veri boyledir cis yer cos yer kilo verir hedef tutturulmuş supss

Canım spordan geldim biraz dinlenip WC çıkıp öyle yazıcam insallah

79
Bu arada sigara içmiyorum ama bu emojiyi seviyorum

Mende hem içiyoruum hem seviyorum

Pes etmek yok, gebertirimmm.
56,6 gayet iyi, haftaya 55 li bir kilo ile listede olursun bol su iç bol hareket yap bu hafta ve düzenli beslen
Bu banaydı anlıorum inşallah abla gıt gıde hevesım kırılıo herkes patr patr verıo maşşallahhhhh ama ben yerınde say nese bu haftada sıkı dıkkat edecem bakalım ıns 54 olurum haftaya

Ah ah 55 kiloyla yarismaya katilmak :)))))) biz basimizi alip nere gidek
Dun komşular sen baya kılo vermssnn dıolar daha 6 kılo fazlam var dıorumda bana tip tip bakıolar bırıde okadar zayflık yakısmaz kı dedı haksızda sayılmaz boyum kısa oldgu için iyice cocuk gbı kalırım annem de aynısını soledı çok kılo verme dedı ah ah boyum uzun olsaydı bıde zayflardm fıstık gbi olrdm ama şimdi malesf boyu uzun olup kılo olanlara seslenıorum yanı hepınıxe sızın en buyuk moral kaynagzn boyunuz olsun zayflayınca cok guzel olacaksınız ....efkarlandım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…