- 1 Temmuz 2018
- 382
- 1.800
- 43
Teşekkür ederimHoşgeldiniz
Bende yeniyim bu grupta
Çok sıcakkanlısınız teşekkür ederim :) 1 yılda aldım tüm kilolarımı üniversite okumak kazanmaktan daha zormuş :) Kısa sürede veririm umarım
Aman ne biliyim bundan sonra baş harflerini yazarım
1 dilimdi yaa
Yedim ama pişman oldum anında
Çöreğin cevizi hamurundan coktu ama
Neyse hakettim 8 i
Yarın toparlarim inşallah
Teşekkürler cancağizimBörek-1
Puanın 9
Evet mimarlık okuyorum.Özel bir üniversitede tam bursluyum.Bursu kaybetmemek için çok daha çalışıyoruzMimarlık okuyorsun herhalde canım
Oğlumda mimarlık okuyor oda bayagi zor diyor
Menülerde börekler, kızartmalar,tatlılar vs.? Hayırdır? Kiloları verdiniz korumaya geçtiniz de benim mi habetim yok?
İyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)
Güzel, yürüyüşünü perşembe günleri erken saatte yaparsan sabaha kadar ödemin inerDiyete bugün başladım.Spor için de akşamları açık havada yürüyüş planlıyorum
Evet mimarlık okuyorum.Özel bir üniversitede tam bursluyum.Bursu kaybetmemek için çok daha çalışıyoruz
Sağol canım darısı sanaOo cok guzell abla
Sağol abla, sanada nasip olur inşallahAyyy canım kepin ne çok yakismiy hayırlı olsun
Genç uzun boylu bir ünv ogrencisi maşallah hoşgeldin canım
Adım Fatma sende çok büyüğüm abla teyze diyebirsin
İnşallah sağlıkla istediğin istediğim kiloya gelirsin canim m
Kendinize haksızlık etmeyin.Yaş sadece evrensel zaman dilimi için geçerli :) HoşbuldumHoşgeldin canım takımımızın çıtırı sen oldun , keyifli kilo vermeler :)
Sağol canım darısı sanaAbla kepin hayırlı olsun
Çok yakışmış
Iyı geceler ablaHepimize hayırlı akşamlar arkadaşlar iyi geceler iyi uykular
Ablaaa çok beğendimSağol canım darısı sana
Bak buna çok katılıyorum. Çünkü kendimi 20 lerin sonu gibi hissediyorumKendinize haksızlık etmeyin.Yaş sadece evrensel zaman dilimi için geçerli :) Hoşbuldum
Kaptanımız durur, sabreder ve damardan herkesi uyuşturur. Sabahtan beri onca işimin arasında sık sık girdim ama siteminden dolayı ben bile üzüldümKaptanı kızdırık, üzdük. Üzgünüm bu durumdan çünkü çok haklı bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?