Bi dilim börek yedim sadece kuzum ya yemeseydim keşke annemdeyim dayanamadım herşeye sabrettim böbrekte koptumSen ne yedin kuzum? Geçmişe pek göz atamadım çocuk yuzunden
Sen bi de listede misin. Hiç söyleme nasıl yersin kızartma.Yok abla kesinlikle alınmadım kaptanıma kimseye alınmam ama kaptana karşı olan sorumluluğumuz var o yüzden üzüldüm bunu düşünmedim diye
Börek miiii. Aman allahım. Hem de Kilo n acilen verilmesi gereken gruptayken.. yedin de ne oldu yani. .Bi dilim börek yedim sadece kuzum ya yemeseydim keşke annemdeyim dayanamadım herşeye sabrettim böbrekte koptum
Sen bi de listede misin. Hiç söyleme nasıl yersin kızartma.
Öğ ben bunu derken sabah ki simit ı yazmayı Unuttum menüye. Allahm ne fenaaa
Ben olsam o sitemden sonra topukları yağlar kaçardım. Sen ateş böceği gibi ateşe yürüyorsunMenu bildirim
Sabah saat 10.00
Sucuklu yumurta 2 tane
Peynir zeytin
Domates salatalık 1 kk helva
2 tatlı kasigi balkaymak
Ara saat 14.00 dibek kahve 1 kurabiye 3 hurma 1 kayısı
Akşam 18.00
Piknikte köfte mangal sayısı belli digil
Yarım ekmek
Çay ile katkat yedim
Spor yok su 3lt
Kaptan ne dese haklı . Menüler facià. Benimki de tuz biber oldu. Toparlanmak şart !!!
Kaçamakalarımız artıyorBi dilim börek yedim sadece kuzum ya yemeseydim keşke annemdeyim dayanamadım herşeye sabrettim böbrekte koptum
Dağıttim vallaAmann hangimizi sopalasa haklı kaptanım fena dağıtmışsın sen de
Ay canım benim maşallah size eminim sen de çok genç ve güzelsindir amaAynen bende
Benden küçük sanıyorlar ablamı
Sana diyecek sözüm bittiSen bi de listede misin. Hiç söyleme nasıl yersin kızartma.
Öğ ben bunu derken sabah ki simit ı yazmayı Unuttum menüye. Allahm ne fenaaa
Yaptı bileAy canım benim maşallah size eminim sen de çok genç ve güzelsindir amagezegenfeza ablam senden daha fit işte ( Hadi sen de biraz hirs yap onu görünce )
He yaa. 5 puanı na layık bile değilim. . Eşim zorladı ya 2 . Bi yarım ekmek yapacakti ki yok dedim ısrar ettim. Tatlı konusunda kayış kopuk ben de yaBen olsam o sitemden sonra topukları yağlar kaçardım. Sen ateş böceği gibi ateşe yürüyorsun
Helva yada bal kaymak, biri olsaydı
-1
3 kurabiye -1
Yarım ekmek -1
Kat kat -1
Spor yok -1
Puanın 5
Ay o börekler yok muu ben de hiç dayanamam çok severim diyetten önce de evde sık sık yapardım şimdi yapmıyorum almıyorum da evdeki zavallılarda benim yüzümden yiyemiyoBi dilim börek yedim sadece kuzum ya yemeseydim keşke annemdeyim dayanamadım herşeye sabrettim böbrekte koptum
Ay benı de durt. Oglan lari yatırıp 9 ile 10 arası spor salonuna inip yurys yapabilirm aama çok tembelim iki gündürSpor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Öyle bir şansın varsa hiç durma verom koşu bandı bile yeter bi koşu bandı bi eliptik neleri çözer heleki sen 59 kilosunAy benı de durt. Oglan lari yatırıp 9 ile 10 arası spor salonuna inip yurys yapabilirm aama çok tembelim iki gündür
Çok güzel düşünmüşsün canım sporu düzenli yapmak için bize bi mecburiyet şart grup çok iyi olurSpor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Daha öncede dedim. Ben varım, tam destekSpor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
De de onu de kuzum ya yedim ne oldu dahada yemem kaçamak yapmam ALLAH'IN izniyle kendi kafama sıktımBörek miiii. Aman allahım. Hem de Kilo n acilen verilmesi gereken gruptayken.. yedin de ne oldu yani. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?