Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok abla kesinlikle alınmadım kaptanıma kimseye alınmam ama kaptana karşı olan sorumluluğumuz var o yüzden üzüldüm bunu düşünmedim diye
Sen bi de listede misin. Hiç söyleme nasıl yersin kızartma.
Öğ ben bunu derken sabah ki simit ı yazmayı Unuttum menüye. Allahm ne fenaaa

Ben olsam o sitemden sonra topukları yağlar kaçardım. Sen ateş böceği gibi ateşe yürüyorsun
Helva yada bal kaymak, biri olsaydı
-1
3 kurabiye -1
Yarım ekmek -1
Kat kat -1
Spor yok -1
Puanın 5

Amann hangimizi sopalasa haklı kaptanım fena dağıtmışsın sen de
Dağıttim valla
Ya iste ben yüz buluom kilom dan ziyade . Giyemediklerimi giyiyorum falan salak salak havalarà. Girdim. Tartı ds 60 lara dönersem kafama sopami yer oturuurum. Böyle yedikçe yiyorum

Ben olsam o sitemden sonra topukları yağlar kaçardım. Sen ateş böceği gibi ateşe yürüyorsun
Helva yada bal kaymak, biri olsaydı
-1
3 kurabiye -1
Yarım ekmek -1
Kat kat -1
Spor yok -1
Puanın 5
He yaa. 5 puanı na layık bile değilim. . Eşim zorladı ya 2 . Bi yarım ekmek yapacakti ki yok dedim ısrar ettim. Tatlı konusunda kayış kopuk ben de ya
Tek teseellim miktarlarinin Bellı olmasi

Bi dilim börek yedim sadece kuzum ya yemeseydim keşke annemdeyim dayanamadım herşeye sabrettim böbrekte koptum
Ay o börekler yok muu ben de hiç dayanamam çok severim diyetten önce de evde sık sık yapardım şimdi yapmıyorum almıyorum da evdeki zavallılarda benim yüzümden yiyemiyo
Eşim ben diyete başladım başlayalı 2.5 kilo vermiş
Halbuki ac bırakmıyorum onları ama ben sağlıklı beslenince onlarda kesti abur cuburu
Aman neyse olan olmuş anne böreği bikereye mahsus olabilir bidaha tekrarlamazsın canım biraz sporu artırırsın bide yarınki menünü daha hafif geçirerek dengelersin insallah

Spor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Ay benı de durt. Oglan lari yatırıp 9 ile 10 arası spor salonuna inip yurys yapabilirm aama çok tembelim iki gündür

Ay benı de durt. Oglan lari yatırıp 9 ile 10 arası spor salonuna inip yurys yapabilirm aama çok tembelim iki gündür
Öyle bir şansın varsa hiç durma verom koşu bandı bile yeter bi koşu bandı bi eliptik neleri çözer heleki sen 59 kilosun

Spor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Çok güzel düşünmüşsün canım sporu düzenli yapmak için bize bi mecburiyet şart grup çok iyi olur
Buarada kpssye mi gireceksin? Ben de gireceğim 22snde Allah izin verirse

Daha öncede dedim. Ben varım, tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…