Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanımız durur, sabreder ve damardan herkesi uyuşturur. Sabahtan beri onca işimin arasında sık sık girdim ama siteminden dolayı ben bile üzüldüm
Takıma yazma konusunda üzerime alınmadım abla zira senle nöbetteydik sanki ama gelen giden azdı ama patatesi yemeyecektim

Kaptanımız durur, sabreder ve damardan herkesi uyuşturur. Sabahtan beri onca işimin arasında sık sık girdim ama siteminden dolayı ben bile üzüldüm
Bende çok üzüldüm ama çok haklı gerçekten bugünkü tablo zaten fenaydı tartılarımız menülerde iyice can sıktı
Yemin ederim kendimi değil hepimizi düşünüyorum ben 1 kilo veriyorsam siz 2 verin istiyorum neolur canlarım yaa hepinize diyorum biraz dikkat edelim yedigimize ictigimize verdiğimiz emeklere yazık yedikten sonra nekadar pişman olduğunuza eminim hadi hepimiz elele verip cuma güzel biseyler görüp tartıda sevindirelim kaptanimizi

Eminim görünüşünde öyledir senin ablam kiloları da verdin nasi cıtırsındır kimbilir
Canim sigara içmem, yemeyi düzelttim. Öyle sivilcem, kırışığım fazla yoktur. Biraz yaşımdan genç gösteriyorum doğru. Ama o kadar deyil 5 yaş kadar

Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim
Takıma yazma konusunda üzerime alınmadım abla zira senle nöbetteydik sanki ama gelen giden azdı ama patatesi yemeyecektim
Cumaya kadar 4 gün var, bugünden sonra telafi edersiniz canım. Ama sitemdir, cezadır olmazsa bu devam eder. Kaçamakları en aza indirmek için yapılan herşey mübahtır

Canim sigara içmem, yemeyi düzelttim. Öyle sivilcem, kırışığım fazla yoktur. Biraz yaşımdan genç gösteriyorum doğru. Ama o kadar deyil 5 yaş kadar
Maşallah sana ablacım benim annem de öyle çok genç gösterir simdi kilo da verdin o 5byas olmustur sana 15 bak gercekten ben 28 yasindayim ama kilolarim yuzunden hic abartmiyorum 35ten fazla duruyorum inşallah biz de sizlerin yaşına geldiğimizde sizler kadar güzel ve genç kalabiliriz

Valla benim bildiğim anneanneler senin gibi fit hatun olmaya değil günlere gitmeye çabalıyor abla o yüzden gençsin gençç

Onuda perşembe divinity görüp size bildirir

Teşekkür ederim

Cumaya kadar 4 gün var, bugünden sonra telafi edersiniz canım. Ama sitemdir, cezadır olmazsa bu devam eder. Kaçamakları en aza indirmek için yapılan herşey mübahtır
Çoklu alıntı yapmışım, nasıl becerdiysem

Menu bildirim
Sabah saat 10.00
Sucuklu yumurta 2 tane
Peynir zeytin
Domates salatalık 1 kk helva
2 tatlı kasigi balkaymak
Ara saat 14.00 dibek kahve 1 kurabiye 3 hurma 1 kayısı
Akşam 18.00
Piknikte köfte mangal sayısı belli digil
Yarım ekmek
Çay ile katkat yedim
Spor yok su 3lt

Kaptan ne dese haklı . Menüler facià. Benimki de tuz biber oldu. Toparlanmak şart !!!

Teşekkür ederim

Yok abla kesinlikle alınmadım kaptanıma kimseye alınmam ama kaptana karşı olan sorumluluğumuz var o yüzden üzüldüm bunu düşünmedim diye

Amann hangimizi sopalasa haklı kaptanım fena dağıtmışsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…