- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Eminim görünüşünde öyledir senin ablam kiloları da verdin nasi cıtırsındır kimbilirBak buna çok katılıyorum. Çünkü kendimi 20 lerin sonu gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canımnormal hayatta kepim olmadı. Burda nasipmiş. Nasılda yakışmış
Sanada nasip olsun tez zamanda canımAblaaa çok beğendim
Yıldızlı 10Iyi akşamlar menümü yazayım
Sabah 2 yumurtadan omlet domates zeytin çay
Ara yoğurt
Ara 3 erik
Akşam
Mantar corbasi
fırında sebzeli tavuk
Spor 7000 adım
Su 2 litre
Takıma yazma konusunda üzerime alınmadım abla zira senle nöbetteydik sanki ama gelen giden azdı ama patatesi yemeyecektimKaptanımız durur, sabreder ve damardan herkesi uyuşturur. Sabahtan beri onca işimin arasında sık sık girdim ama siteminden dolayı ben bile üzüldüm
Bende çok üzüldüm ama çok haklı gerçekten bugünkü tablo zaten fenaydı tartılarımız menülerde iyice can sıktıKaptanımız durur, sabreder ve damardan herkesi uyuşturur. Sabahtan beri onca işimin arasında sık sık girdim ama siteminden dolayı ben bile üzüldüm
Canim sigara içmem, yemeyi düzelttim. Öyle sivilcem, kırışığım fazla yoktur. Biraz yaşımdan genç gösteriyorum doğru. Ama o kadar deyil 5 yaş kadarEminim görünüşünde öyledir senin ablam kiloları da verdin nasi cıtırsındır kimbilir
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Cumaya kadar 4 gün var, bugünden sonra telafi edersiniz canım. Ama sitemdir, cezadır olmazsa bu devam eder. Kaçamakları en aza indirmek için yapılan herşey mübahtırTakıma yazma konusunda üzerime alınmadım abla zira senle nöbetteydik sanki ama gelen giden azdı ama patatesi yemeyecektim
Maşallah sana ablacım benim annem de öyle çok genç gösterir simdi kilo da verdin o 5byas olmustur sana 15 bak gercekten ben 28 yasindayim ama kilolarim yuzunden hic abartmiyorum 35ten fazla duruyorum inşallah biz de sizlerin yaşına geldiğimizde sizler kadar güzel ve genç kalabilirizCanim sigara içmem, yemeyi düzelttim. Öyle sivilcem, kırışığım fazla yoktur. Biraz yaşımdan genç gösteriyorum doğru. Ama o kadar deyil 5 yaş kadar
Kaptanım bugünlük ufak bi kaçamakti bi daha olmazBöyle menü istemiyorum, burada olmamızın amacı tek başımıza veremediğimiz kilolarımızı birbirimizden destekle vermek. Ama ben kilo vermek isteyen göremiyırum ne yazıkki.
Aynen bendeBak buna çok katılıyorum. Çünkü kendimi 20 lerin sonu gibi hissediyorum
Benden küçük sanıyorlar ablamıEminim görünüşünde öyledir senin ablam kiloları da verdin nasi cıtırsındır kimbilir
Valla benim bildiğim anneanneler senin gibi fit hatun olmaya değil günlere gitmeye çabalıyor abla o yüzden gençsin genççCanim sigara içmem, yemeyi düzelttim. Öyle sivilcem, kırışığım fazla yoktur. Biraz yaşımdan genç gösteriyorum doğru. Ama o kadar deyil 5 yaş kadar
Sen ne yedin kuzum? Geçmişe pek göz atamadım çocuk yuzundenKaptanım bugünlük ufak bi kaçamakti bi daha olmaz
Onuda perşembeMaşallah sana ablacım benim annem de öyle çok genç gösterir simdi kilo da verdin o 5byas olmustur sana 15 bak gercekten ben 28 yasindayim ama kilolarim yuzunden hic abartmiyorum 35ten fazla duruyorum inşallah biz de sizlerin yaşına geldiğimizde sizler kadar güzel ve genç kalabiliriz
Çoklu alıntı yapmışım, nasıl becerdiysemTeşekkür ederim
Cumaya kadar 4 gün var, bugünden sonra telafi edersiniz canım. Ama sitemdir, cezadır olmazsa bu devam eder. Kaçamakları en aza indirmek için yapılan herşey mübahtır
Teşekkür ederim
Cumaya kadar 4 gün var, bugünden sonra telafi edersiniz canım. Ama sitemdir, cezadır olmazsa bu devam eder. Kaçamakları en aza indirmek için yapılan herşey mübahtır
Bazende ikizmisiniz diyorlarAynen bende
Benden küçük sanıyorlar ablamı
Menu bildirim
Sabah saat 10.00
Sucuklu yumurta 2 tane
Peynir zeytin
Domates salatalık 1 kk helva
2 tatlı kasigi balkaymak
Ara saat 14.00 dibek kahve 1 kurabiye 3 hurma 1 kayısı
Akşam 18.00
Piknikte köfte mangal sayısı belli digil
Yarım ekmek
Çay ile katkat yedim
Spor yok su 3lt
Kaptan ne dese haklı . Menüler facià. Benimki de tuz biber oldu. Toparlanmak şart !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?