- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kilomu verdiriyo ablam ya bende yapayım bi anlatsanıza kahveyi nasıl yapiyosunuzAllah seni iyi etsin emisıcaktan öyle oluyor o bende hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum neskafeyle değilde türk kahvesine çok yakışıyor aklında olsun canım
Salata ve et güzel ekmeksiz olunca.Öğleden sonra pikniğe gideceğiz salara ve et yiyeceğim sadece olur mu bu akşam yemeği için tabi öğlen evde yiyeceğim
Olur tabiÖğleden sonra pikniğe gideceğiz salara ve et yiyeceğim sadece olur mu bu akşam yemeği için tabi öğlen evde yiyeceğim
Mrb canm ben habibe tanıştığımtanıştığım memun oldumKızlar eksik kalan bildirimleriniz gelirmi dersinizhani daha vakit var gibi ama bir 15 dakikaya kadar yapsalarda vaktiyle paylaşılsa sizin takım listesi
Supermis canm çok sevindim.hele de herkes ne kadar zayıflamış dediginde.gruptaki arkadaşları kutluyorumKızlarrrrrrrrrrr hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
Kıl payı 1.cilik gitti ama 2.ci oldunuzgerçi son 5 dakika ama bu saatten sonra değişen bir şey olmaz bence
Bu arada Bireysellerde ilk 3e yerleşmişsiniz
1. @Birumut55
2. @Dtdentist
3.gamze21
Harikasınız
Ayyy ne güzel bu hafta 2. Olmuşuz darısı 1. Olmaya haftaya güzel güzel kilo vermelere inşallah
Bireyselde 2. Olmuşum ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz
Haftaya da 66 yıl göreyim de bayram hedefime ulaşayim inşallah
Hayırlı günler mutlu pazarlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle[/QUOT canm sanada
Canm mumun çok guzelmisMonicim dun sehir disindaydik.Menu yazamadim.Simdi yazsam olur degil mi?
Sabah : Tost ekmeginden 1 dilim tost
Ogle : Yarim kase mercimek corbasi
1 tane tavuk pirzola
3 kasik pilav
Ikindi : Bir tane galeta
Aksam : 3-4 kasik kavurma
Salata yogurt
2 saat yuruyus
1.5 litre su
Sabah
Bol tahilli gevrek
Ara
1elma
Öyle
Karışık salata
Icine koydum 3kasik pilav
3 küçük baget
Ara
Uzum
Akşam
2baget
Salata
Spor
150 ip atlama
Yarım saat yuruyus
Monicim dun sehir disindaydik.Menu yazamadim.Simdi yazsam olur degil mi?
Sabah : Tost ekmeginden 1 dilim tost
Ogle : Yarim kase mercimek corbasi
1 tane tavuk pirzola
3 kasik pilav
Ikindi : Bir tane galeta
Aksam : 3-4 kasik kavurma
Salata yogurt
2 saat yuruyus
1.5 litre su
Tsk ederim cnm.Seninde menulerin gayet guzel.Kizma ama ekmek bazen fazla oluyoCanm mumun çok guzelmis
Antepia27 ile karistiriyorsam kusura bakma cnm.Tsk ederim cnm.Seninde menulerin gayet guzel.Kizma ama ekmek bazen fazla oluyo
Keske hergun olsa super olur.2 saat yurudugumde ayaklarima kara sular iniyo derler ya.aynen oyle.2 saat yürüyüş süper olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?