Kuzum perşembe günü kilonu bildir mutlaka.İyi pazarlar cümleten
Perşembe günü yolcuyuz inşaalah
Bugün alisveris işleri yoğun
Akşama döncem sizeee
Insallah ikna edersin cnm.Ben hergun ciksam esim hic hayir demez.Hatta bazen o beni ikna etmeye calisiyor.Menün gayet güzel canım bide ben eşimi ikna etsemde akşam yürüyüşlerine başlasam ne güzel olur
Monicim benim bu haftaki yuzdemin takima etkisi olacak mi tatlimKuzum perşembe günü kilonu bildir mutlaka.
Kuzum perşembe günü kilonu bildir mutlaka.
Hayırlı geceler
Pazar menüm
Sabah :2 dilim ekmeğin üzerine yumurtalı peynirli ,biberli ,domatesli harç yaptım fırında kızarttim
5 zeytin
Ara : hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
Akşam :1.5 incik
1 tabak madımak 2 kaşık yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor : 300 ip atlama + 9486 adımgezegenfeza
Insallah ikna edersin cnm.Ben hergun ciksam esim hic hayir demez.Hatta bazen o beni ikna etmeye calisiyor.
Orucunu da Allah kabul etsin cnm
Çok yorgunum ağrı kesiciyle ayakta duruyorum canım bugünde fındık topladık bitirdik çok şükür ama bende bittim
Çok yorgunum ağrı kesiciyle ayakta duruyorum canım bugünde fındık topladık bitirdik çok şükür ama bende bittim
Listeye girersen olacak kuzumMonicim benim bu haftaki yuzdemin takima etkisi olacak mi tatlim
Amin bitanem ALLAH razı olsunInsallah ikna edersin cnm.Ben hergun ciksam esim hic hayir demez.Hatta bazen o beni ikna etmeye calisiyor.
Orucunu da Allah kabul etsin cnm
Yol ödem yapar, yeşil çay iç yolda
Tamam kaptanım bildiririm ama tartimida goturcem galiba yoksa ipin ucu kaçar diye korkuyorum.tabi eşim bıdı bıdı yapmazsa
Hem Perşembe hemde cuma memlekette tartilirim.ödem olurmu acaba ertesi gune
10 saatlik yol
Ablan oldugum belli oldu cnm.24 yasinda oglum var tek cocuk baska yok.140 kiloyla hamilelige cesaret edemedim.Zayifladim ama bu seferde yas gecti.Senin kac tane kac yasindalarNe güzel vallahi
Çoluk çocuk yokmu canim
Onları nerde
Çocuklar olduğu için hersey ertelenir bizde
Listeye girersen olacak kuzum
94 'ün bende monim bu arada hayırlı sabahlarPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
@Zhre_>>95>>
@MorVampirella>>64>>
@Ya
habibi>>100,8>>
@Antepia27>>109,8>>
Hercai91 >>94,5>>
divinity >>69,4>>
@evinizinmimari>>77,3>>
@sara_28>>98,6>>
gamze21 >>65>>
@dtdentist>>68,3>>
@mavili38>>71>>
@Aylin42Konya >>80>>
@zeynepleyya >>69,1>>
@yasom7272 >>73,3>>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?